Oi Espanja

Täällä taas! En ole paljoa ehtinyt, tai edes halunnut istua koneella, mutta näin iltaisin vaihtoehdot ovat joko kirjan lukeminen, blogien selaus tai nukkumaanmeno. Olen selvästi tulossa vanhaksi, sillä puolen yön aikoihin olen aivan valmis nukkumaan, jopa nyt lomallakin! Mun rytmi on vielä ihan työajassa, joten yökukkuminen tuntuu ihan mahdottomalta.

IMG_5610 copy
IMG_5677 copy
IMG_5664 copy
IMG_5666 copy

IMG_5647 copy
IMG_5632 copy
IMG_5538 copy

IMG_5529 copy

Eräs päivä kului Fuengirolassa tuttuja maisemia tutkiessa. Ennen kämpille paluuta kävin vielä kuvailemassa härällä. Tänään pääsin myös maistamaan tajuttoman hyvää El Taco Nachon burritoa iltapalaksi. Kyseistä snägäriä ei siis enää löydy Benalmadenasta, sorry annoin väärää infoa! Olin ihan hämilläni, sillä kojua ei näkynyt missään, mutta ilmeisesti se on siis lopettanut täältä. Poikkesin nimittäin erääseen urheilukauppaan toissapäivänä (josta muuten ostin itselleni uudet treenikengät, niistä lisää myöhemmon) ja utelin myyjältä, tietäisikö hän kojun sijaintia. Hän sanoi, että kyseinen paikka löytyy enää vain Fugesta, ja että on muuten älyttömän hyvää. Kuten näkyy, El Taco Nacho on jo ihan legenda.

Burrito Vegetarino = heaven!

IMG_5717 copy
IMG_5718 copy

Olen muuten huomannut, että syön yhä useammin kasvisruokaa ja välillä tuntuu, etten tarvitse lihaa enää mihinkään ruokaan. Mr. Noodlesissakin kasviswokki on ollut valintani jo pitkään, ja viime Tampereen reissulla nautin ravintolassa yrttirisottoa, jota myöhemmin yritin vielä imitoida kotonakin. Tykkään myös älyttömästi kasvissosekeitoista.

Ainoastaan leikkeleet ovat edelleen suosiossa leivän päällä. Ja ehkä poikkeuksen tähän sääntöön tekee Jamón serrano, Espanjassa kun ollaan...

IMG_5525 copy
IMG_5517 copy
IMG_5607 copy
IMG_5715 copy
IMG_5601 copy

Ja loma jatkuu!

t. Enni

ps. Unohdin mainita Gladiaattorit vs. hoitsut -postauksessa alekoodista, joten käypä vielä tsekkaamassa se!

Lue myös / Read also


Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös