Miss potilas

Pelkään pahoin, että jos nyt kirjoitan postauksen, tulee se käsittelemään ainoastaan sitä, miten kipeänä olen ollut koko viikonlopun. Ja niinhän se sitten heti alkoikin! Keskiviikkona olin kuumeessa ja siitä eteenpäin olen voinut kommunikoida ainoastaan kuiskaten. Tänään ääni alkoi jo hieman muistuttaa omaani, mutta ei se se vieläkään ole täysin palannut. Tunnen myös hirvittävän huonoa omaatuntoa siitä, että pitäisi vaan maata sängyssä ja lepäillä. Olisi niin paljon tekemistä!

Torstain vanhempainillan vedin Buranan voimin, vaikka ääntä ei enää juuri tullutkaan. Nämä kuvat ovatkin muuten torstailta ja yllättäen näytin kuitenkin aika terveeltä. Mulla alkoi onneksi torstaina viikonloppu, joten olen saanut siitä asti parannella itseäni.

IMG_8066 copy
IMG_8049 copy
IMG_8048 copy
IMG_8070 copy
 
Litroittain teetä, kasoittain mieltä nostattavia herkkuja sekä Netflix ja Skyfall. Ja unohtamatta Ellie Gouldingin kotikeikkoja! Niistä oli tämä viikonloppu tehty.

Onko siellä muita potilaita?

t. Enni

Kommentit

 1. Pikaisia paranemisia!

  Itsellä on tänään ollut lämmöt koholla, mut en suostu tulemaan kipeäksi! Niin paljon töitä tiedossa tulevalla viikolla, ettei millään ehtisi sairastella tämän enempää, haha. :D Teetä on siis kulunut täälläkin mukitolkulla, missähän menee yliannostuksen raja vihreän teen kanssa, hmm.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sovitaan, että sellaista ei ole, kun flunssa tekee tuloaan :D Toivottavasti pysyt terveenä, kipeänä olo on niin kurjaa :(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös