KIITOS PIRJO / ESPANJA

Kyllä on mun hovikuvaaja, nimetään hänet vaikka Pirjoksi, tehnyt hyvää jälkeä dokumentoidessaan mun lomaa. Kiitos siis hänelle kärsivällisyydestä, suurin osa näistäkin kuvista on kuitenkin hänen käsialaansa ja samalla siis hän on suurilta osin vastuussa siitä, miten kivoja kuvia tänne blogiin päivittyy.

Nyt mulla on kuitenkin mahdollisuus antaa hänelle hieman lomaa, sillä pienenä yllärinä S lentääkin huomenna tänne Espanjaan, joten vastikkeena siitä, että hän tulee häiriköimään mua mun lomalla, saa hän kunnian (...) toimia viimeiset lomapäiväni the hovikuvaajana. No ei sentään, olenkin jo kaivannut tulkkia, tervetuloa!

IMG_6312 copy
IMG_6324 copy
IMG_6374 copy
IMG_6373 copy
IMG_6323 copy
IMG_6331 copy
IMG_6317 copy

Mitäs loman aikana on ehtinyt tapahtua? Piti ihan hetki muistella päiviä! Eilen kävin Marbellan Puerto Banúksessa ja sitä edellisenä päivänä seikkailin Málagassa. Sitten taas sitä edellisenä päivänä, ellen jo seonnut päivissä, kävin tekojärvillä El Chorron lähellä. Tekojärvistä on ollut kuvia blogissani aiemminkin. Se on ehkä ainut paikka, jossa uskallan edes hieman uida. Pelkään merta niin paljon, etten tule tälläkään lomalla varmaan kuin uittamaan varpaitani meressä.

Tai no uida... Tarkoittaen sitä, että lillun patjalla. Pääsin muuten yllättävän lujaa perä edellä! ;)

IMG_6018 copy IMG_6363 copy
IMG_6353 copy
IMG_6352 copy
IMG_6350 copy
IMG_6336 copy
IMG_6354_ISO copy
IMG_6358 copy

Pohdin tässä myös, että onko väärin viettää lomailtaa Espanjassa koneella, mutta tulin siihen tulokseen, että olen muutenkin ollut menossa koko päivän ja lomallahan pitää tehdä itselleen tärkeitä asioita. Bloggaus on mulle mieluista tekemistä, joten asia pihvi. Tänään olen muutenkin ottanut aurinkoa rannalla, kävellyt pitkän iltalenkin ja valokuvannut todella paljon. Nyt saan vielä uppoutua mieluisan harrastuksen pariin musiikkia kuunnellen. Eikös sen loman kuulukin olla tällaista?

Ps. Nyt on Tiëstonostalgiat päällä kiitos Pirjon, biisinä soi Forever Today. Muita tämän postauksen aikana soineita biisejä olivat mm. Tiësto - Wasted ja Ed Sheeran - Sing.

t. Enni

Kommentit

Lue myös