Kesä älä vielä mene pois

Oi tätä autuutta, viikon ensimmäinen vapaailta on tässä ja nyt! Viikko on ollut hyvin mielenkiintoinen samalla, kun pää on täyttynyt hurjasta määrästä uutta tietoa. Onneksi lukkarini on sen verran kiva, että mulla ei ole ollenkaan tunteja perjantaisin. Tuntiopettajan työ on haastavaa, erityisesti tuntien suunnittelu vie paljon aikaa. Huominen opetukseton päivä tulee todella hyvään saumaan, sillä pääsen suunnittelemaan ensi viikon tunteja rauhassa.

Tänään huomasin ilmassa ensimmäistä kertaa sen tutun syksyn kirpeän tuoksun, mutta aion sivuuttaa sen vielä ihan kokonaan. Syksy ei tule ihan vielä piste. Juurihan kesä alkoi, mitä ihmettä! Haluan vaan palata lämpimiin säihin ja nauttia auringosta. Syksyn sateet saavat puolestani saapua vasta marraskuussa.


IMG_7558 copy
IMG_7572 copy
IMG_7571 copy
IMG_7552 copy
IMG_7551 copy
IMG_7624 copy
IMG_7549 copy
IMG_7533 copy
IMG_7629 copy

Espanjan reissulla poikkesimme myös Barranco Blancoon. Uskollinen Corsa vei meidät perille tähän ihanaan paratiisiin (tai ainakin melko lähelle sitä). En tiedä, uskallanko enää ikinä käydä tuolla kameran kanssa, sillä paikalle pääsee ehkä helpommin uimalla, mutta jos kantaa mukanaan kameraa, kiipeily on välttämätöntä. Tänä vuonna reitti tuntui taas entistä vaikeammalta, enkä ole vähään aikaan pelännyt yhtä paljoa.

Näin jo kauhukuvia siitä, miten joku porukasta olisi liukastunut ja kopsauttanut päänsä pahasti pyöriessään kalliota alas. Luojan kiitos, taas kerran selvittiin!

IMG_7068 copy
IMG_6923 copy
IMG_7175 copy

Vielä viimeisenä kuvia härältä uuden mekon kera. Primark oli niin iso, että päähän siinä sekosi, mutta tällainen mekko tarttui mukaani silti. Jotenkin myös pahoitin mieleni siitä vaatetulvasta. Paikka oli täynnä kolmen euron t-paitoja ja vitosen keinokuituisia kauluspaitoja. Mikähän niiden arvo on käyttäjälleen? 

Musta tuntuu, että moni menee ihan sekaisin tuollaisista hinnoista ja hamstraa tuotteita siksi, että "ne ovat NIIN halpoja". Alla oleva puuvillamekko oli kuitenkin poikkeus ja toivon mukaan se myös kestää käytössä. Ainakin Espanjassa mekko oli todellinen hellesäiden pelastaja ja toimi se hyvin vielä täällä Suomessakin viime viikonlopun helteessä. 

Ei Primark pelkkää huuhaata kuitenkaan myy, nimittäin löysin myymälästä vielä nahkaiset loaferit, jotka olivat samaa mallia kuin joskus pari vuotta sitten ostamani ballerinat. Nuo aiemmat, jo täysin loppuun kulutetut ballerinat olivat aikoinaan loisto-ostos. Toivoin koko reissun, että löytäisin vastaavat ballerinat ja lopulta nämä osuivat silmiini. Melkein hypin ilosta! Luotan niin tähän malliin, että ostin kenkiä saman tien kahdet. Jos näillä kävelee yhteensä neljä vuotta, niin 20 euroa ei ole siitä paha hinta.
IMG_6511 copy
IMG_6460 copy
IMG_6836copy

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Hauskaa viikonloppua!

t. Enni

Kommentit

 1. Samoilla linjoilla, marraskuussa sitten vasta sateet. Jos me oikein kovaa toivotaan, ehkä se onnistuu?

  VastaaPoista
 2. Toi mekko on i-h-a-n-a, huolisin omaankin vaatekaappiin samantien! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihana, kevyt ja tykkään siitä, miten sen takaosa on himppasen pidempi <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös