Ihan överi Puerto Banús

Tuuli, asukuvien pahin vihollinen. Ehkä eniten kuitenkin tuuli Marbellan Puerto Banúksessa, jonne kaiken lisäksi olin pukeutunut täysin väärällä tavalla. Oikeasti olin tarkoituksella pukenut päälleni mekon, sillä olin menossa myöhemmin käymään La Cañadan ostarissa, ja ostoksilla helppo asu on kaiken perusta. 

Jos sen sijaan olisin halunnut sulautua massaan, olisi päältäni pitänyt löytyä ainoastaan bikinit ja ehkä vielä jokin pieni, mahdollisesti läpinäkyvä kaftaani. Lisäksi olisi pitänyt istahtaa alas ja tilata överihintainen drinkki ja kuvauttaa itsensä överihintaisten autojen kera (joita muuten riitti). Sen sijaan tyydyin överihintaiseen jädepalloon ja överihintaisten laukkujen ja kenkien ihailuun.

IMG_6220 copy
IMG_6225 copy
IMG_6203 copy

Lähdin käymään Puerto Banúksessa siksi, että olisin voinut hankkia itselleni jonkin kauan haikailemani laukun valmistujaislahjaksi, mutta mitään mieleistä ei lopulta tullut vastaan, eikä El Corte Inglésissäkään myyty mitään sopivaa. Jäin myös pohtimaan, että mahtoikohan hinnoissa olla vähän ilmaa? Mielestäni kaikki myynnissä olleet tuotteet olivat jopa tyyriimpiä kuin Helsingistä ostettaessa... Ei se silti estänyt ihailemasta Louboutineja ja Proenza Schoulerin värikkäitä PS11-laukkuja. Mulla olisi silti enemmän tarvetta mustalle ja hieman isommalle nahkalaukulle.

No ilman laukkua jäätiin tällä kertaa. Täytyy siirtyä nettikaupoille.

t. Enni

Kommentit

Lue myös