Huomisen päivän asu: Jätesäkki?

Syksyn eka kellastunut lehti bongattu! Kylläpä on muuten ihanat säät meillä täällä Suomessa nyt. Miten on edes mahdollista, että ensin paistaa ja vain hetkeä myöhemmin sataa kaatamalla niin paljon vettä, että katto tuntuu pettävän? Kaiken huippuna lisätään yhtälöön vielä ukkonen, jee! No kuinka ollakaan, viisi minuuttia myöhemmin paistaa taas aurinko. No eipä mene kauaa, kun aurinko vielä paistaa, mutta samalla taivaalta tulee taas kasoittain vettä. Siis aurinko paistaa ja vettä sataa kaatamalla. Samanaikaisesti!

Mielenvikast.

IMG_0312 copy
IMG_0307 copy

Onneksi tämä vaihteleva sää ei ole vielä vaikuttanut pukeutumiseeni paljoa, sillä olen onnistunut välttelemään sadekuuroja. Musta kuitenkin tuntuu, että avokaskelit (kuin myös Chanel-ajatkin) ovat kohta ohi. 

Tällä asulla kävin perjantaina Järvenpään Kin Sushissa (oli muuten toinen kerta kahden viikon sisällä). Mikä lie sushihimo yllättänyt taas. No siellä erityisen kivaa oli kuitenkin se, että ruokailun päätteeksi talo tarjosi jälkkärin. Friteerattu banaani jäätelön ja siirapin kera oli liian omnom... Kiitos Kin Sushi!

IMG_0320 copy
IMG_0314 copy

Nyt odottelen ihan kauhul... innolla huomista ryhmäytymispäivää. Olen lähdössä huomenna Nurmijärven Vauhtifarmille ja luin ohjeesta, että pitää pukeutua sään mukaisesti. Mietin vain, että mitä ihmettä se tarkoittaa, jos säätiedote lupaa tällaista? 

Jätesäkkiä?


t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös