Bye bye Spain

Espanjan viimeisen aamun kuvat olivat aika ihania auringonnousun ansiosta. Puiden latvat värjäytyivät ihan punaisiksi auringon hehkusta. Vaikka tällä hetkellä istunkin jo kotisohvalla, oli ihan pakko palata muistelemaan Espanjaa. En tiedä, milloin pääsen Espanjaan seuraavan kerran, mutta toivottavasti se aika tulisi jo pian.

En myöskään tiedä, miten pitkä aika olisi sopiva aika reissulle, sillä mielestäni parinkin viikon loma tuntuu aina niin lyhyeltä. Pisin viettämäni aika Espanjassa on ollut kolme ja puoli viikkoa. Tuo aika on onneksi jäänyt mieleeni erityisen hyvin, sillä silloin vietin suurimman osan ajasta Fuengirolassa. Nyt, kuten aina tavallisesti ennenkin, vietin eniten aikaa Torremolinoksessa ja Benalmadenassa.

IMG_7605 copy
IMG_7623 copy

Olen koko elämäni viettänyt kesiä juuri näissä kuvan maisemissa. Kun muutama vuosi sitten vietin pari kesää ihanassa omakotitalossa Fuengirolassa, tuli siitäkin paikasta tavallaan koti, olihan se perheenikin koti. Ehkä siitä syystä oli ihanaa palata Fuengirolaan katsomaan tuttuja maisemia, mutta taas toisaalta haikeaa lähteä illaksi kohti omaa kämppää! 

IMG_7622 copy
IMG_7611 copy
IMG_7579 copy
IMG_7600 copy
IMG_7638 copy
IMG_7522 copy
IMG_7518 copy
IMG_7509 copy
IMG_7513 copy

Viimeisenä päivänä kävin syömässä S:n kanssa todella hyvää ja lähes autenttista italialaista pitsaa, sillä ainakin siitä puheen määrästä päätellen kokkimme oli ehta italialainen. Nyt ei auta kuin katsella nälkäisenä näitä herkkuja ja mennä tekemään jotain hieman terveellisempää iltapalaa. Huomenna se olisi sitten back to school, muttei ihan siinä tavanomaisessa merkityksessään. 

t. Enni

Kommentit

 1. Täälläkin reissukuvia, itsekin taidan käyttää aika paljon reissukuvua elokuun aikana blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihanaa! :) Näinä sadeiltoina mikäs sen mukavampaa! :)

   Poista
 2. Ootko koskaan aatellut muuttaa Espanjaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana olisin muuttanut, jos elämäntilanne olisi ollut sellainen! Mutta ehkä sitten vanhoilla päivillä... :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös