Pitkät hiukset vs. kauniit pitkät hiukset

Meillä oli tänään aivan ihana äitienpäiväbrunssi, tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja. Teema päivän asukuvissa taas oli selvästi "päivän tukkakuvat". Kuvien perusteella mieleeni on herännyt kysymys, eli alkaako hiusten pituus lähennellä jo vähän mauttoman rajaa? Kuvissa hiukset nimittäin näyttävät omasta mielestäni aika kivoilta, mutta luonossa ne ovat kieltämättä pitkät joo, mutta kovin suorat ja tylsät.

IMG_2834_small
IMG_2887 copy
IMG_2888 copy

On mulla periaatteessa ollut ideakin tälle kasvatusprojektille, sillä olen halunnut nähdä, miten pitkät hiuksista voi saada. Nyt tosin tuntuu siltä, että aletaan lähestyä maksimipituutta. Muistaakseni hiukset ovat olleet lähes samanlaiset jo puoli vuotta. Ja onhan tämä tietysti helppoakin, sillä mun ei tarvitse käydä kampaajalla eikä tällä hetkellä huolehtia edes tyven värjäämisestä. Omassa hiusvärissä pysyminen tai ombre-värjäys omalla tyvikasvulla on oikeasti hyvin järkevä ja helppo ratkaisu.

IMG_2817 copy
IMG_2878 copy
IMG_2874 copy
IMG_2875 copy
IMG_2872 copy
IMG_2783 copy
IMG_2855 copy

Siinä taitaa olla hiuksenhieno ero, että hiukset ovat hienot ja pitkät tai vain pitkät. Oikeastaan mun pitäisi käydä kampaajalla laittamassa tätä tukkaa edes hieman ojennukseen, mutta olen niin laiska näiden asioiden suhteen. En vain saa aikaiseksi järjestää edes kampaamoaikaa! Tässä siis se toinen syy tähän kasvatusprojektiin. Paljon helpompaa näin.

Omien hiusten pituudelle silti sokeutuu. Missä siis menee kauniin pitkien ja vain pitkien hiuksien raja?

t. Enni

Ps. Ikisuosikki Sia on julkaissut aivan totaalisen upean biisin ja musavideon!  

Kommentit

 1. Sinulle sopii hyvin pitkät hiukset

  VastaaPoista
 2. Sun hiukset on kyllä ihanat! Mun mielestä ei oo yhtään mauttomat :) Terveisin, kateellinen :D

  VastaaPoista
 3. Sullahan on maailman ihanimmat hiukset <3 Vaihdetaan jooko: ota sä nää mun, jotka eivät tunnu kasvavan vaikka mitä tekisi ja mä otan vaihdossa sun reuhkan? :D

  VastaaPoista
 4. Noi sun hiukset on kyllä ihanat ja näyttää todella terveiltä. Itse jouduin leikkaamaan latvat pois, koska olivat niin kuolleet. Nyt olisi tavoitteena kasvattaa hiukset vahvoiksi, pitkiksi ja terveiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä hyvin harvoin enää käsittelen näitä kuummilla raudoilla ja muilla, mutta kyllä sen huomasi, kun hiuksia suoristi, että latvat kuivuvat tosi helposti! Kannattaa käyttää arganöljyjä tai muita hoitotuotteita ja runsaasti hoitoaineita. Ne kyllä tehoaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös