Valmistujaismekko Part 2


Jatketaanpa taas saman valmistujaismekkoaiheisen postauksen parissa! En ole vieläkään keksinyt, mikä mekko olisi hyvä valmistujaisjuhliini, sillä juhlien päivämääräkin on jo pariin otteeseen siirtynyt. Koska remontti etenee hitaasti (mutta varmasti), siirtyy tupari-valmistujaisjuhlien päivämäärä vähän väliä. Tällä hetkellä tähtään toukokuuhun, sillä silloin ulkona olisi toivon mukaan jo lämmin ja pihalla voisi mm. grillata.

Viimeksi ihailin näitä mekkoja ja nyt tutustuin tarkemmin Espritin valikoimaan, kun minulle sellaisesta vinkattiin. Espritin merkki on minulle ennestään hyvin tuttu, sillä kirjoittelin merkistä joitakin kuukausia sitten ja hankin tuon postauksen innoittamana itselleni ehkä maailman mukavimmat korkokengät! Nuo kengät ovat olleet jalassa mm. Inspiration Blog Awards 2013 -juhlassa ja toki myös muutamilla yökerhoreissuilla.

Nyt niitä ihania mekkoja kuitenkin. Eksyin ensin Mekot-kategoriaan, mutta sitten selasin myös Häät & Juhlat -osion, josta löytyi vielä enemmän vaihtoehtoja.

esprit3

Ihania, ihania! Haluaisin ainakin ihan ehdottomasti sovittaa keskellä näkyvää kellohelmaista mekkoa. Jotenkin olisi hauska, jos tuota löytyisi vastaava mekko nilkkapituisena, sillä kevään trendeissä jylläävä, pitkä kellohelmainen hame olisi myös mielenkiintoinen vaihtoehto juhlamekoksi. Navan paljastavan paidan kanssa tietenkin!

esprit


Vaikken yleensä ole vaaleanpunaisen ystävä, oli nyt myös tuonvärisissä mekoissa jotain mielenkiintoista. Lähes kaikkia postauksessa näkyviä mekkoja on saatavilla monissa eri väreissä, joten vaihtoehtojahan olisi. Alla olevassa kuvassa tykästyin myös Dark Nougat -sävyyn. Herkullinen jo nimensäkin puolesta.


esprit2
all images: Esprit

Vaikeaksihan tämä menee... En tiedä, mikä mekoista lopulta on suosikkini! Onko joku näistä mekoista mielestänne sellainen, jota minun kannattaisi ehdottomasti sovittaa? Entä mitäpä mieltä olette vaaleanpunaisesta? 

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Espritin kanssa.

Kommentit

Lue myös