Stailausta kuvaamassa

Yhteistyössä Citycenter

Hurrikaani pyörähtää tänään käyntiin viimeistä kertaa ja se tarkoittaa sitä, että mun bloggailu hurrikaanin blogiin on ihan pian päätöksessään. Eilen vietin kivan päivän Hintahurrikaanin stailauskisan voittajan Hennan ja mun yhden lempibloggaajan Pupulandia-blogia kirjoittavan Jennin kanssa. Jenni loi Hennalle täysin uuden lookin kampauksesta ja meikistä alkaen. Tein eilen toiseen blogiin enemmänkin postauksia päivästä ja ne löydätte täältä!

IMG_1578 copy

Lopullinen asu koostui Studio25-myymälän G-star-kauluspaidasta, Orsayn farkkutakista ja näyttävistä housuista. Laukku löytyi Glitteristä, samoin kuin myös laukun sisällä kaikki tavarat sisällään pitävä clutch. Idea oli se, että pienemmän laukun, joka pitää sisällään kaikki tarpeelliset asiat, voi ottaa mukaan esim. baariin, kun isomman voi jättää narikkaan. Isompi musta laukku osoittautui myös tilaihmeeksi, sillä sinne mahtui ulkotakkikin. Kauniit herrainkengät löytyivät Clarksilta.


IMG_1789 copy

Päivän päätteeksi pääsin syömään Hennan, hänen ystävänsä ja Jennin kanssa kolmen ruokalajin menun Leonardo Cafe & Bistroon. Ruoka oli niin hyvää ja olin niin ähkyssä... 

Mutta nyt, viimeistä viedään, sillä suuntaan viimeistä päivää bloggaamaan reaaliaikaisesti Citycenterille hurrikaanista. Tämän jälkeen jatkan remppahommia koko ensi viikon. Ah mitä luksusta!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös