Minulla on työpaikka

Sain töitä! En vieläkään ihan sisäistä sitä, että pääsen vain vähän yli kuukausi valmistumisen jälkeen työskentelemään oman alan juttujen pariin. Vaikka titteli ei ihan vielä insinöörin nimikettä vastaakaan, niin työnkuva vastaa toisen ammattini media-assistentin töitä. Ja toisaalta ihan näitä samoja juttuja mediatekniikan insinööritkin tekevät.

Vau, onpa hassu fiilis. Muistan varmaan ikuisesti tämänpäiväisen puhelun ja sen kuinka koko päivän etukäteen jännitin oliko kyseistä puhelua edes tulossa.

IMG_8430

Kävin tänään vanhoilla kulmilla Riihimäellä. Siellä se vanha koti nökötti keskellä Riihimäen vilkasta ydinkeskustaa... Vaikka asunto olikin meluisa, vanhentunut ja sisälsi smurffikeittiön, kyllä sitä silti lämmöllä muistelee. Kirjaimellisestikin asunto oli lämmin, mikä sopi paremmin kuin hyvin tällaiselle vilukissalle. Vastapäätä sijaitsi vielä kuntosali ja hyvät näkymät kadulle. Opiskelijaboksi parhaimmillaan. 

WP_000910

Itse asiassa mulla kävi vielä niin, että olisin saanut erään toisenkin työpaikan, tai tarkemmin ottaen harjoittelupaikan. Media-ala ja työllistyminen on mun mielestä aina ollut hyvä vitsi, mutta ilmeisesti on kuitenkin hyvä yrittää tehdä sitä mistä pitää. Joskus se palkitaan! :)

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös