LOKKI

Sisältöyhteistyö

Enpä ole vielä esitellyt teille saamaani valmistujaislahjaa. Halusin tällä kertaa jotain muuta kuin sohvan, joten yllättäen valitsin lampun. Eikös valmistujaislahjaksi yleensä pyydetä jotain kallista laukkua, kameraa, puhelinta tai ihan vaan rahaa? Minä pyysin valaisimen. Vaan kyseessä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa valaisin, vaan Yki Nummen 60-luvulla suunnittelema Lokki-kattovalaisin.

IMG_1842 copy

En tiedä sisustamisesta mitään, enkä tiedä mikä sopii mihin, mutta yksi oli varmaa ja se oli Lokki. Iso 70 cm Lokki. Näin sellaisen joskus sukulaisellani ja ihastuin klassiseen, ajattomaan ja ehkä vähän jopa karuun muotoiluun. Valaisin kuitenkin loi tilaan pehmeää valoa ja oli niin näyttävä sisustusesine, että se jämähti mieleeni pysyvästi.

Lokin metsästys alkoi pari kuukautta sitten. Ihan aluksi tutkin mm. tunnettujen verkkokauppojen & Laatuvalaisimen sivuja. Sain vähän aikaa sitten sähköpostiini viestin, jossa kerrottiin alennuskoodeista. Alennuskoodi.fm-sivusto tarjoaa mm. Laatuvalaisin.fi-verkkokauppaan alennuksia. Nämä alennukset ovat oikeasti todella käteviä, joten ainakin ollessasi verkko-ostoksilla kassavaiheessa kannattaa käydä vierailemassa jollakin alennuskoodisivustolla. Olen monesti säästänyt monta euroa ihan vain sillä, että löysin sivustolta voimassa olevan alennukseen oikeuttavan koodin.

IMG_1838 copy
IMG_1845 copy

Onneksi Lokki lopulta löytyi melkein puoleen hintaan eräästä verkkokaupasta, joten siellä se kaunokainen vielä odottelee pakkauksessaan pääsyä päivänvaloon. Piti sen verran tutkia sisältöä, että varmistin kaiken olevan kunnossa. Luulin muuten ennen, että Lokin materiaali olisikin ollut lasia. Yllätyin siitä, miten kevyt koko paketti oli, sillä tosiasiassa valaisimen kupu valmistetaankin muovista, eli kevyestä opaaliakryylistä.

Toivottavasti saan Lokista pian kuvia in action!

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä www.alennuskoodi.fm-sivuston kanssa

Kommentit

  1. Mulla on ollu Lokki ruokapöydän päällä ja kyllä näyttää hyvältä! Yksinkertaisen muotokielen ystäville kyllä nappivalinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, siihen uskon sen vopivan kyllätosi hyvin! :) Kyllä, samaa mieltä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös