OMA KOTI

Nyt on sellainen juttu, että mietin, mistä pihistää itselle aikaa. Tänään vapaa on ollut niin vähissä, että blogikin meinasi jäädä tekemättä. Itse asiassa blogi meinasi olla se asia, mistä olisin voinut pihistää. Huomistakin odotan jo kauhulla, sillä koko päivän olisi tarkoitus repiä tapetteja. Yksin tehdessä se vie niin hirvittävästi aikaa, että ajattelin aloittaa aikaisin. Siinäpä siis kysymys, mennäkkö aamulla lenkille vai ei, voittaisin tunnin aikaa tapetien repimiseen...

Ihan ensi viikollakaan ei vielä helpota, sillä HINTAHURRIKAANI! Onneksi on kuitenkin mieleistä tekemistä. Ja on tuo tapettienkin repiminen välillä ihan rentouttavaa puuhaa, siinä ehtii hyvin ajatella kaikennäköistä.

IMG_0740 copy
IMG_0727 copy
IMG_0726 copy

Tällaisia ostoksia on tarttunut mukaan viime aikoina. ^^

Siinä se nyt on, oma koti! Otin ennen-kuvat siksi, että lopputulosta voi vertailla myöhemmin lähtötilanteeseen. Tällä hetkellä kämppä ei enää muistuta tätä, sillä paneelit on revitty ja suurin osa tapeteistakin on jo poissa. Voi sitä ilon päivää, kun iso pala tapettia repeää. Se ääni on hunajaa korville!

IMG_0757 copy
IMG_0766 copy

Mosaiikkiparketti on kysymysmerkki. Hiottuna ja sävytettynäkin se on, noh mosaiikkiparketti. Mietintään menee siis, että hionta vai laminaatti. 

Huomaa kuvissa kuitenkin pikkuapuri, Cocon vanhin pentu. Aina kohteessa!

t. Enni

Kommentit

 1. Paljon onnea uuteen kotiin!! :) Näyttää valoisalta ja isolta! Meillä oli tollanen samanlainen parketti aiemmassa asunnossa ja musta se on kaunis, tosin sävystä en ollut itsekään niin varma... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä yllättävän tilava, valoisa ja avara. :) Joo mosaiikkiparketti on mun mielestä hieno, jos sen ympärille osaa sisustaa hyvin. Ja sä ainakin osaisit! ;) Jokin viehätys siinä on, mutta en tiedä... mmh

   Poista
 2. Ooo, näyttää hyvältä! Kuinka paljon neliöitä tuossa on? Mikä "talomuoto" (kerrostalo tms.)? Oispa ihana päästä oikein isolla kädellä remppaamaan jotakin asuntoa. Sais just sellasen kuin itse tahtois!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pikkuhiljaa hyvää tulee.. :D 73 neliötä ja rivaripääty, mulla on siis ihan oma takapihakin, minne paistaa päivisin aurinko!

   Poista
 3. Näyttää aikalailla samalta,kuin mun asunto 2,5 vuotta sitten..mietin kans,et mitä sille mosaiikkiparketille pitäis tehdä ja toistaseks se on nyt saanut jäädä.Edellinen asukas oli juuri ennen myyntiä hionut ja lakannut sen. Mistähän se johtuu,et 80-luvulla piti laittaa lattia ja katto saman sävyseks..oon miettiny myös katon maalaamista/vaihtamista..

  Odotan jo,et saat remppailut tehtyä et saadaan sisustuspostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettiny ihan samaa! Ehkä se oli sillon niin hienon näköstä, sai kotiin kesämökkifiilistä! :D

   Hiontaa mäkin mietin, mutta 30€ neliö... Uus parkettikin oli Bauhausissa 35€ neliö! Tietty työ... Mutta no joo nähtäväksi nyt.

   Ja mitä tulee tuohon sisustamiseen, niin.. En oikeastaan osaa sisustaa! :D että mitään kovin kummoista tuskin on tulossa haha!

   Poista
 4. Oivoi, mikä tuon viimeisen vaatekuvan mustavalkoinen asia on? Näyttää hienolta!

  Myös uusi koti näyttää hienolta. Mulle kans...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen pitsiunelma... Paita KappAhlilta! :D <3 Sieltä on nyt mun molemmat valkoiset pitsipaidat.

   Kiitos! :D

   Poista
 5. Suosittelisin että tosiaan hiot ja sävytät sen uudelleen, noistahan saa mustasta kuultavan valkoiseen ja kaikkea siltä väliltä....mutta se olisi edelleen parketti. Ainoastaan tyylikkäämpämä. Vaikka laminaatteja on tosi nätin näkösiä ja itsellänikinon laminaatti, niin parketti tai puulattia on aina arvokkaampi ja hienostuneempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on.. Mutta kun en oikein lämpene edes sävytetylle mosaiikkiparketille. Olisikin mikä tahansa muu parketti.. Kun ei nappaa, ei nappaa... En tiedä. Olen tosi kahden vaiheilla koska hinta on yli tonni ja lopputulos ei välttämättä ole mieluisa.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös