MODO-kehysten lanseeraus KEOPSilla

Yhteistyössä: Indiedays ja KEOPS

Pääsin tekemään mukavaa yhteistyötä Indiedaysin ja KEOPSin kanssa, sillä osallistuin viime viikolla Helsingin KEOPS-liikkeessä pidettyyn MODO-kehyksien lanseeraustilaisuuteen. KEOPS optiikka on Helsingistä, Espoosta, Tampereelta ja Oulusta löytyvä silmä- ja aurinkolaseihin, piilolinsseihin ja optikko- sekä silmälääkäripalveluihin erikoistunut myymälä, joka panostaa hyvään ja trenditietoiseen palveluun ja persoonalliseen valikoimaan laadukkaita design-kehyksiä. Myymälän erikoisuus on siis tarjota trendikkäitä kehyksiä tunnetuimmilta ja hieman erikoisemmiltakin merkeiltä. Kannattaa vierailla KEOPSin verkkosivuilla, sillä sieltä löytyy kattava lista kaikista edustetuista merkeistä.

3keops-modo-0438_

Ainakin mulle MODO oli täysin uusi tuttavuus. Tilaisuudessa kerrottiin paljon merkin filosofiasta, joka kuuluu näin: "Sartorial, Independent & Giving". Tyyli, vapaus ja hyväntekeväisyys ovat siis merkin avainsanoja, sillä Modon kehysten suunnittelu tapahtuu New Yorkin Sohossa ja itse yritys on edelleen yksityisomistuksessa. Lisäksi kehykset valmistetaan käsin Japanissa, minkä lisäksi Modo myös lahjoittaa jokaista myytyä kehystä kohden yhden kehyksen hyväntekeväisyyteen! 

Modon uusi titaanimallisto esiteltiin viime syksynä ja tänä vuonna mallistoa on täydennetty kattamaan kuusi kehysmallia kuudessa eri kehysvärissä.  KEOPSilla esillä ollut mallisto piti sisällään nämä mallit monissa eri värivaihtoehdoissa.

Enpä olisi uskonut, että MODOn kehykset myös sopivat mulle. Kun aluksi katsoin kehyksiä, olin vahvasti siinä uskossa, etteivät ne voi mitenkään istua kasvoilleni. Olen niin iskostunut siihen, ettei näille kaitakasvoille löydy mitään... Kun sitten näin erään vaaleahiuksisen naisen sovittavan näitä vaaleanpunaisia kehyksiä, tuli mulle kova hinku testata niitä itsekin. Ja nyt olen aivan totaalisen rakastunut niihin.

IMG_0652 copy
IMG_0593 copy
IMG_0658 copy

Tilaisuudessa käytiin myös läpi uusia trendejä ja kävi aika nopeasti ilmi, että pitkään markkinoita vallanneet massiiviset muovikehykset ovat hyvää vauhtia väistymässä kevyempien kehysten tieltä. Siksi markkinoille on alkanut ilmestyä paljon titaanisia, kevyitä, ohuita ja notkeita kehyksiä. Modon titaanikehysmalliston kehyksissä erikoista onkin se, että ne painavat vain 6,8 grammaa.

IMG_0655 copy
IMG_0673 copy

Nälissään ei myöskään tarvinnut olla... :)

IMG_0675 copy
IMG_0678 copy

Mitä mieltä olette tästä sovittamastani MODOn kehyksestä?

2keops-modo-0441
1keops-modo-0438_

Halusin myös kokeilla aurinkolaseja, joten valitsin myyjän avulla kuvattavaksi Guccin kauniit aurinkolasit sekä tietysti ikisuosikki Ray-Ban New Wayfarer -arskat. Pakko myöntää, että Gucci vei ehkä tämän erän, sillä jäin kovasti miettimään tuota kehysmallia. Vai mitä mieltä olette, kummat aurinkolasit sopivat paremmin?

Ray-Ban:

3keops-modo-0472
2keops-modo-0470 copy

Gucci:
1keops-modo-0461
1keops-modo-0457

Oletteko te törmänneet tätä ennen MODOn kehyksiin? Mua kiinnostaisi kovasti tietää, mitä mieltä olette tästä uudesta, sirommasta kehystrendistä? Ainakin itse olen ollut ihan siinä uskossa, että paksusankaiset kehykset jyräisivät vielä kauan!

Kuten minäkin tein, käykää myös te tykkäämässä KEOPSin Facebook-sivuista, niin ette jää mistään tärkeästä paitsi.

t. Enni

Kommentit

 1. Hyvännäköisiä laseja kieltämättä. Äitini osti juuri vähän aikaa sitten itselleen tuollaiset hieman samanlaiset lasit kuin sinulla tässä postauksessa. Piti itsekin niitä vähän mallailla päähän ja näyttiväthän ne varsin mainioilta. Kenties sitten seuraavat lasit voisivat olla sellaiset sirommat!

  Ja noista sovittamistasi aurinkolaseista lämpenen ehdottomasti Guccin versioille. Vaikka ei sillä, kyllä nuo Ray-Banitkin näyttävät sopivan hyvin kasvoillesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joo vaihtelu virkistää ihan selvästi! Varmasti sopivat myös sinulle hyvin. :) Kannattaa käydä tutkailemassa, mitä kaikkea uutta sitä onkaan tullut. On silti paksummissakin sangoissa edelleen oma viehätyksensä, mutta eihän laseja tarvitse yhdet olla... haha :D

   No niin mäkin! Ja mullehan on tulossa tuollaiset reiskat jo muutenkin.. Mut Guccit.. oivoi... :D

   Poista
 2. Oikein hyvännäköisiä kehyksiä - tykkään! :> Tuo ensimmäinen kuva on muuten aivan ihana! Senkin kaunotar. <3

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 3. Siistejä, varsinkin noi vikat aurinkolasit:)

  VastaaPoista
 4. Näytät superhyvältä Modon kehyksissä!! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös