ACOn tilaisuudessa

Vaikka viime perjantai ei alkanut ihan niin keväisen aurinkoisissa merkeissä, oli ACOn Aurinko & Ihonhoito -tilaisuudesta onnistuttu luomaan valoisa ja keväinen. Tilaisuudessa esiteltiin ACOn uudet aurinkovoiteet ja lisäksi pääsimme ihastelemaan kevyesti päivettäviä tuotteita.

Uutuutena ACO on kehittänyt Sun Active -aurinkovoiteet, jotka käyvät aktiivisille ja paljon urheileville ihmisille. Sarjaan kuuluu keskitason suojan antava, SPF 20 suojakertoimen tarjoava spray-aurinkotuote ja SPF 30 suojan antava moussemainen purkki. Lisäksi ihastuin vaniljasokerin tuoksuiseen, SPF 30 suojakertoimella varustettuun ACO Sun Cerat -huulivoiteeseen. Voide on levitettynä läpikuultavaa ja se tekee huulista kiiltävät. Tuoksu on muuten yllättävän voimakas!

IMG_0700 copy
IMG_0690 copy

Testasin alla näkyviä aurinkotuotteita käden iholle ja heti levityksen jälkeen niistä jäi jälkeen hyvin lievä, vähän itseruskettavalle tyypillinen tuoksu. Pitääkin testata näitä paremmin keväämmällä ja katsoa, onko tuoksu edelleen niin selvästi havaittavissa. Todennäköisesti ei, sillä olen vain aika herkkänenäinen tuolle tietylle tuoksulle. Kyselin vielä äsken toisen ihmisen mielipidettä ja hän sanoi, ettei tuote kuulemma tuoksunut yhtään itseruskettavalta.

Näiden tuotteiden erikoisuus on kuitenkin se, että ne eivät jää näkyviin iholle. Muistaakseni moussemaisesta tuotteesta tuli hieman nahkea iho, mutta spray-tuotteen jäljiltä iho oli vain hieman öljyisen tuntuinen. Kun tuota sprayta muuten suihkuttaa iholle, ei sitä periaatteessa tarvitse enää levittää. Tuotteen voi suihkuttaa missä asennossa tahansa ja antaa vain kuivua. Tällainen aurinkosuoja on kätevä esim. kesäpäivien juoksulenkeille tai muuhun urheiluun, sillä tuotteet ovat vedenkestäviä.

IMG_0696 copy
IMG_0693 copy
IMG_0694 copy

Tuo kasvoille tarkoitettu Sun Kissed Face Cream sen sijaan tuoksuu aivan ihanalta. En ole vielä testannut sitä sen kummemmin, mutta otan sen pian käyttöön ja raportoin kokemuksia myöhemmin.

ACO (Apotekens Composita) on muutenkin aika luotettava merkki, sillä se on alunperin suunniteltu ruotsalaisten apteekkarien toimesta jo vuonna 1939. Haluna oli kehittää parempia, hellävaraisempia ja mahdollisimman vähän raaka-aineita sisältäviä tuotteita. 

Yleistä tuotteissa on ollut esim. hajustettomuus, josta hyvänä esimerkkinä toimii mullakin päivittäin käytössä oleva (blogin kautta saatu) ACO Face -tuotesarja. Tuotteet ovat täysin hajusteettomia ja sopivat iholleni hyvin. Sarjan puhdistusmousse tosin saattaa kuivattaa ihoa herkästi, joten on todella tärkeää muistaa rasvata iho hyvin pesun jälkeen. Itse rasvaan kasvot välillä pariinkin kertaan, sillä sarjan yö- ja päivävoiteet ovat todella kevyitä.

IMG_0698 copy
IMG_0705 copy
IMG_0707 copy

Tilaisuuden jälkeen lähdettiin Starbucksiin kahville (tai kahville...) Minnan ja Camillan kanssa. Koska en juuri juo kahvia, tilasin Chai Tea Latten. Ei ollut yllätys, että tuote oli aivan mielettömän hyvää, sanokaa vaan päivää uudelle lempparille! Harmi, että sade kuitenkin pilasi loppupäivän suunnitelmat, joten lähdin tuolta suoraan takaisin kotiin. Olisi ollut kiva kuvata asukuvat, mutta joku toinen kerta sitten.

Huomenna taas Helsinkiin. Ja hei, tärkein meinasi unohtua, saan ehkä oman kodin avaimet myös huomenna!

t. Enni

Kommentit

  1. voi vitsi unohdin ton tilaisuuden kokonaan! kuulostaa hyvältä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aai niin en mäkään enää muistanut kysyä sulta! Ootko lähiaikoina menossa johonkin muuhun? :) Olis kiva nähä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös