Väistykää bikinit, täältä tulee uimapuku

Vasta jonkin aikaa sitten olen oikeasti tajunnut, että bikinit olivat aika nolo valinta koulun liikuntatuntien uintikerroille. Uimahalli + liikkatunti + bikinit, oikeasti? Silti viimeisen uimapuvun ostamisesta on vierähtänyt jo yli kymmenen vuotta. Eilen aloin myös pohtia, että bikinit saattaisivat olla väärä vaihtoehto kylpylään, varsinkin kun ajatuksena on lillua altaassa tavallisena päivänä ilman sen kummempia biletyksiä.

Uimapuku: Seppälä

Tänään olin mainonnan uhri ja ostin Seppälästä ihanasti Marilyn Monroen uimapukua muistuttavan mustan version itselleni. Koska mulla on ensi viikolla suunnitelmissa pulikoida kylpylässä, oli ostos juuri nyt ajankohtainen. Ja jos olen jotain oppinut vuosien varrella, niin sen, että bikini / uikkariostoksilla kannattaa olla ajoissa! Kun ne rantasäät lopulta Suomeen saapuvat, ei kaupoista silloin mitään sopivia ranta-asuja löydä.

Jos siis haluat itsellesi tämän uikkarin, niin kannattaa tehdä päätös pian. Kävin itse hakemassa uimapuvun liikkeestä, enkä ollut ainoa uikkareista kiinnostunut henkilö. Jos te ette jaksa / pääse ostamaan uimapukua paikan päältä, niin onneksi sen saa myös netistä. Mustasta uimapuvusta näytti olevan enää kahta kokoa jäljellä verkkokaupassa, mutta korallisen värisenä kaikkia kokoja oli vielä saatavilla. 

Ps. Tykkään uikkarista ihan älyttömän paljon!

t. Enni

Kommentit

 1. Uikkariostoksilla todellakin kannattaa olla ajoissa! Itsellä ei ennen tullut mieleenkään hankkia mitään uimiseen liittyvää vielä silloin kun lumet on maassa, mutta kesällä on kyl jo ihan liian myöhästä. Meiän myymälässäki on enää kaksi kokoa tota mustaa uikkaria jäljellä, toivoa sopii että saadaan siitä vielä täydennyksiä ennen kesää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi! Mä vähän ajattelinkin, että noi menee kuin kuumille kiville, koska jo eilen klo 13 aikoihin niitä oli omaa kokoa jäljellä kaksi kappaletta!

   Joo kyllä se niin on, pitää ajatella tulevaisuuteen näiden uikkarihankintojen kanssa. Hankalaahan tästä tekee sen, että jos meinaa muuttua kesäkuntoon, niin tuleeko sitä sitten ostettua liian isot biksut / uikkarit? Tai sitten ostaa tarkoituksella pienet, että on motivaattori olemassa! ;D

   Poista
 2. uikkarit on just mageita! ite omistan kans noiden tyylisen henkkamaukan mustan uikkarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ainiin, olin ihan unohtanut,e ttä H&M on varmaan toinen hyvä paikka löytää itselleen uikkari. ;)

   Poista
 3. Kattelin pari päivää sitten just tuota samaa uimapukua!! Se on ihana <3 Voisin harkita bikineiden lisäksi vaihtelun vuoksi myös uimapukua ensi kesäksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!! <3 Ja myös niin söpö päällä! ;D No kyllä kannattaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös