Rovaniemi & Salla

En tiedä onko täällä tunturilla nettiyhteys vähän huono, vai missä vika, mutta yhteys ei oikein pelaa. Tällä hetkellä bloggaan puhelimen mininetin välityksellä, joten katsotaan, saanko tänne yhtään kuvaa lisättyä! Rovaniemi on kuitenkin jo takana päin, sillä saavuin tänään Sallaan. Tällä hetkellä olen Sallatunturin Tuvassa kotoisassa ja lämpöisessä mökissä ja pian lähden kuuntelemaan keikkaa respan pubiin.

Laskettelemaan en tänne tullut, mutta sitäkin enemmän aion huomenna liottaa itseni rusinaksi kylpylässä! 


Eilen kävin läpi perinteisen Rovaniemi-saitsarin omalla autolla. Tavallisten nähtävyyksien sijaan tuo sightseeing pitää aina sisällään vanhojen kotien, tarhojen ja muiden muistoja täynnä olevien paikkojen ohittamisen. Tämän jälkeen päädyimme Napapiirille ja näin yhden poronkin. Tänään olenkin sopivasti mussuttanut lemppariani, poron kuivalihaa... :)


Näköjään nykyään käy aina niin, että kun pääsen lomalle, alkaa tapahtua. Viimeksi lomalla Espanjassa osallistuin pieneen peltikolariin ja totesin, että autoon oltiin myös myöhemmin murtauduttu. Lisäksi ihmettelin skootterin hajonneita jarruja ja vielä myöhemmin pohdin, miksi auton sivupeili katosi mystisesti yön aikana. Tällä kertaa vietin aamun Thorin kanssa eläinlääkärissä, sillä pikkuinen on ollut vähän huonossa kunnossa. Onneksi Topu on jo nyt paranemaan päin, mutta kana-riisi-ruokavaliolla mennään. 

Palaan blogin pariin heti, kun seuraavan kerran ennätän! Ties mitä tapahtumarikasta sillä väliin ehtii tapahtua...

t. Enni

Kommentit

Lue myös