Savuefekti AA

Black is back. Eilisiltä synttäreiltä on selvitty, olipas muuten hauskat pippalot. Lupasin teille parempia kuvia päivän asusta ja tässä niitä nyt olisi. Eilen oli aivan ihana päivä muutenkin, sillä aamulla maahan oli satanut lunta, mutta päivän aikana lumet sulivat lähes kokonaan pois ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Tämä siis mahdollisti asukuvat.


IMG_3716 copy
IMG_3719 copy

Paita: CashCow (saatu)

Farkut: Bik Bok

Nilkkurit: Clarks (saatu)

Laukku: Coccinelle

IMG_3741 copy
IMG_3732 copy

Pakko paljastaa sisäpiirin tietoa päivän asukuvien "upeasta" savuefektistä. Autohan se siinä oli lämpeämässä ja tuprutti pakokaasut suoraan päälleni... Kauaa en siis voinut virallisella päivän asukuva -paikallani poseerata, ettei pakokaasun haju ehtinyt tarttua vaatteisiini. Tämä jos mikä olisi ollut aika kiva homma ennen synttärijuhlia.

Mutta joo, jos haluatte savuefektiä kuviinne ja olette juurikin lähdössä ajelemaan autolla, niin tässä tällainen (ei tosin kovin ekologinen) tapa. Ei muuten mitään hajua miksi, mutta ainut ajatus, joka näistä asukuvista ja koko auton pakoputken edessä poseeraamisesta syntyy, on Cheek ja se AA-ääni.

Hauskaa sunnuntaita AA!

t. Enni

Kommentit

  1. Kiitti hyvästä vinkistä :)! Saa naapurit kohta ihmettelemisen aihetta kun meen käynnistää auton ja meen siihen viereen poseeraamaan ; D

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis tuo paita, ja muutenkin tyylikäs kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Heei, viude mikä pusero. Magee.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös