Clarksin uudet kaunottaret

Mietin pitkään, että mikähän muuten oli tämän postauksen pointti. Sitten huomasin, että olin unohtanut tärkeimmän kuvan joukosta pois, eli siis itse kenkäkuvan. Pointti nimittäin oli näyttää päivän asu, johon sisältyivät uusimmat kenkäni, Clarksilta saadut mustat nahkanilkkurit. Kenkäparista on hyvää vauhtia tulossa uusi luottonilkkuripari, sillä sen verran tukevat ja hyvät kengät ovat kyseessä.

IMG_3483 copy
IMG_3468 copy
IMG_3451 copy
IMG_3488 copy

Muuten menin sellaisilla vaatteilla, jotka löysin ensimmäisenä kaapista. Heräsin aamulla siihen, että mun piti lähteä lenkille, mutta olinkin aivan tokkurassa heti herättyäni, joten lenkki sitten jäi. Kouluun piti myös lähteä, joten valitsin päälleni mahdollisimman mukavat vaatteet. Tällaisissa tilanteissa kyseeseen tulee aina muutaman vuoden takainen cashmere-puuvilla-neuleeni, sillä se on päällä juuri sopivan pehmoinen ja lämpöinen.

IMG_3484 copy

Neule: H&M

Farkut: Bik Bok

Nilkkurit: Clarks (saatu)

Laukku Bershka

Koru: La Puella (saatu)

IMG_3476 copy

Niin aamulla kuin juuri nytkin olen sen verran väsynyt, että sänky tuntuu maailman ihanimmalta ajatukselta. Uskokaa tai älkää, mutta mun silmät menevät jo itsestään kiinni! Nämä siis uusimmista kengistäni, mitä pidätte?

Hauskaa viikonloppua kaikille! Muistakaa kurkata uusin ripsiseerumi-arvonta.

t. Enni

Kommentit

Lue myös