Lentokummina

Tässä sitä taas istutaan lentokoneessa, nyt tosin jo aika lähellä Suomea. Toimin lennon ajan kahden koiran lentokummina ja mukana on tietysti vielä S:n Thor-koirakin. Nämä kaksi muuta ihanaa koiraa matkaavat Suomeen Kodittomat Espanjan Koirat ry:n kautta. Toinen koirista oli kolmevuotias, pieni ja sekarotuinen, vaaleanruskea narttu ja toinen noin vuoden ikäinen uros (vähän pinserimäinen). Kentällä odottavat sitten uudet uudet omistajat, tämä päivä on heille varmasti aika jännittävä.

Vaan mun oli pakko lisätä myös syötävän hyvännäköisiä jäätelökuvia. Eräässä brittikaupassa Fuengirolassa oli myynnissä Ben & Jerry's-jäätelöitä kolmella eurolla! Liian hyvää... Ja sitä paitsi, eikö tämä jäätelö ole se nimenomainen bloggaajasuosikki, sillä kaikki bloggaajathan syövät tätä. Tai ainakin ottavat kuvan. ;)
Siellä ne koirat ovat... Thor oli niin säälittävän kuuloinen ja näköinen, kun se lähti rullaamaan kuljetuslaatikossaan pitkin liukuhihnaa erikoismatkatavarapisteessä. Emme antaneet sille mitään rauhoittavia etukäteen. Toivottavasti koirat ovat vielä kunnossa!
Jos lentokummius yhtään kiinnostaa, niin vilkaisepa tänne tai tänne! Homma oli ainakin toistaiseksi todella helppoa, mitä nyt lähtöselvitys vei vähän kauemmin aikaa. Vaan eipä tarvinnut kuluttaa aikaa istumalla. Palataan lentokummikokemuksiin kuitenkin vähän myöhemmin, jahka koirat pääsevät turvallisesti uusille omistajilleen.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös