Siirry pääsisältöön

MITÄ LAHJAKSI MIEHELLE, JOLLA ON JO KAIKKEA?

Kaupallisessa yhteistyöss Offerillan kanssa

mita-lahjaksi-miehelle


Tykkään suunnitella miehelleni yllätyksiä aina syntymäpäivän lähestyessä. Tänä vuonna päätin panostaa vielä astetta enemmän, sillä juhlittiin pyöreitä. Viime vuonnahan vein mieheni yllätyksenä syömään parin ystävän kanssa ja siitä voittekin lukea lisää täältä.

Kun tänäkin vuonna tarjoutui mahdollisuus toistaa viimevuotinen yllätysillallinen, aloin heti järjestää illallista kutsumalla tuttuja mukaan. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Offerillan* kanssa.

Mitä siis lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea?

  • - Elämyksiä, elämyksiä ja vielä kerran elämyksiä. 

Mies, jolla on jo kaikkea, ei kaipaa materiaa. Sen sijaan elämyslahjoista jää (ainakin toivottavasti) positiiviset ja elinikäiset muistot.

Kolmekymppisten kunniaksi lahjoin miestäni ravintolaillallisella ja pakohuonepelillä.
ennin-kengissa-offerilla-grande-parilla-1 grande-parilla-chevre-chicken-burger ennin-kengissa-offerilla-grande-parilla_

1. RAVINTOLAILLALLINEN

Tällä kertaa bongasin Offerillan diileistä edullisen kolmen ruokalajin menun kuudelle hengelle* ravintola Grande Parillassa Vantaalta. Tosin mieheni ei yhtään tiennyt, että ruokailemaan oli tulossa muitakin meidän lisäksemme.

Kävimme illallisella viime torstaina. Olin etukäteen kertonut, että olemme menossa syömään kahdestaan. Juuri kun olimme vieneet tyttäremme hoitoon ja olimme lähdössä ajamaan kohti Tikkurilaa, sanoin, että nyt pitäisikin koukata matkan varrelta pari ystävää mukaan.

Vielä saapuessamme Grande Parilla -ravintolaan, odotteli ovensuussa pari muutakin juhlijaa. Sankarille tämä oli iloinen yllätys.

Blogin kautta saatu kolmen ruokalajin menu sisälsi runsaan alkuruokapöydän, joka sisälsi erilaisia mezejä sekä salaatteja. Pääruoaksi oli valittavana jokin alla näkyvistä vaihtoehdoista. Meidän seurueen jokainen ruokailija valitsi pääruoaksi burgerin. Aterian kruunasi jäätelöannos kahvin tai teen kera.

grande-parilla-vegetarian-halloumi-burger

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Grill Menu

Pollo Alla Madrid– Grillattu broilerin rintafile, herkkusienikastike ja grillattua tuoretta ananasta

Colosseum – Grillattu broilerin rintafile, pariloitua vuohenjuustoa ja pippurikastike

Chicken Gorgonzola – Grillattu broilerin rintafile, gorgonzolakastike ja paahdettuja cashew-pähkinöitä

Hamburgers

Vegetarian Halloumi – Kasvispihvi, halloumijuustoa

Chevre Chicken Burger – Broilerin rintafile, vuohenjuustoa

Parilla Special Burger – Mehevä naudan jauhelihapihvi, rapeaa pekonia, cheddarjuustoa sekä talon punaviini- ja majoneesikastike

Tämä tarjous, jonka sain kaupallisessa yhteistyössä Offerillalta, on jo umpeutunut, mutta katso vastaavia ruoka- ja juomatarjouksia Helsingin seudulta täältä*.


grande-parilla-special-burger

BURGERIT

Kuvissa näkyy syömäni Vegeburger sekä seuralaisten valitsemat Chevreburger ja Parilla Special -burger. Omasta hampurilaisestani on vain hyvää sanottavaa, sillä nälkä lähti ja briossisämpylä sekä halloumi olivat herkullisia. 

Ranskalaisten ohessa tarjoiltu BBQ-dippi oli myös namia. Myös muut burgerit olivat kuulemani mukaan todella hyviä ja runsaita.

Oli ihana päästä viettämään rentoa torstai-iltaa hyvän ruoan ja seuran parissa sekä vaihtaa kunnolla kuulumisia pitkästä aikaa. Kiitokset mukana olleille, taas on kasa kivoja muistoja taskussa.

ennin-kengissa-offerilla-grande-parilla_jaateloannos

2. PAKOHUONEPELI

Vaan eivät lahjat tähän loppuneet, sillä olin suunnitellut seuraavalle illalle vielä yhden elämyslahjan. Olin jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan pakohuonepeliä ja tiesin, että pakopelin pulmien ratkominen saattaisi olla myös miehen mielestä kivaa ajanvietettä.

Olin varannut pakohuonepelin perjantai-illalle. Ennen peliä nautittiin kakkukahvit mummolassa. Kahvien jälkeen ilmoitin miehelleni, että puolen tunnin päästä lähdetään kohti Järvenpään keskustaa yhdessä siskoni ja hänen miehensä kanssa.

Pakohuonepeli oli kokemuksena ihan huippu! Parasta oli tietysti se, että pääsimme tilasta pakoon annetussa ajassa, kiitos hyvän tiimityön.

Ideana pakohuonepeleissä on siis päästä huoneesta ulos annetussa ajassa, tai muuten peli loppuu. Matkan varrella on paljon pulmia, joita ratkaisemalla pelissä etenee kohti maalia. Jos pelissä jää jumiin, saa pelin ohjaajalta vinkkejä etenemiseen. Pelihuoneessa on kamerat ja mikit, joiden avulla ohjaaja seuraa pelin kulkua.

Ratkoimme pulmia neljän hengen voimin ja olikin hauska huomata, että jokainen tiimin jäsen keksi jossakin vaiheessa ratkaisuja, joiden avulla päästiin pelissä eteenpäin. Pelin jälkeen sitä tunsi itsensä taas astetta fiksummaksi, hah!

Voisin kirjoittaa pakopelistä ihan oman postauksenkin, sillä pidin kokemuksesta niin paljon. Pelin jälkeen olimme myös kaikki innoissamme ja kotimatkalla kertasimmekin tapahtumia.

KOKEILE PAKOHUONEPELIÄ EDULLISESTI:

Pakohuonepeli sopii loistavasti myös polttareiden ohjelmanumeroksi tai miksei ihan vaikka tyttöjen iltaankin. Myös pakohuonepelejä löytyy Offerillan kautta hyvinkin edulliseen hintaan, kannattaa kurkata:
  1. Game Over Escape Vallila tarjoaa pakohuonepeliä 2-6 hengelle 69 €*
  2. Helsinki Escape tarjoaa pakohuonepeliä 2-6 hengelle 79 €*

pakohuonepeli-exit-center-jarvenpaa


PANOSTA KOKEMUKSIIN JA YHTEISEEN AJANVIETTOON

Suositukseni miehille, joilla on jo kaikkea, ovat siis elämyksiin perustuvat lahjat. Ainakin tämän viikon perusteella ne ovat myös kelvanneet lahjan saajalle. Toki myös lahjojen antajat saavat lahjoista ihania muistoja.

Pakohuonepelit ja illalliset ovat tällaisia vaihtoehtoja. Ja jos et vielä nähnyt viime vuoden kirjoitustani lahjaideoista, niin sen pääset lukemaan täältä

t. Enni

Ps. Yhden materialahjan tosin hankin, sillä tässä vuosien mittaan on tullut katsottua telkkarista jalkapalloa aina näin kesäkuun lopussa. Onnittelukorttiahan minulla ei ollut hankittuna, joten näin jalkapallosta innostuneena hankin miehelleni "3D-kortin", eli siis Adidaksen 2018 FIFA World Cup Russia™ -pelipallon.

En ehkä saanut palloon Messin, Neymarin tai Ronaldon nimikirjoituksia, mutta koska ajatushan on tärkein, kaikki perjantain synttäreille osallistuneet henkilöt rustasivat palloon omat nimensä onnitteluiden kera. :)

* Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Offerillan kanssa. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Lahjakortti saatu yhteistyön kautta Offerillalta.

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Mahtava(t) lahja(t)! Pakohuonepelit on parhaita, mä olen ihan koukussa. Olen pelannut kolmesti Suomessa ja kerran Kanarialla ja joululahjaksikin lähti lahjakortin muodossa pakopeli pikkuveljelle ja avovaimolleen.

    Pikku korjaus pakko laittaa loppuun; ei JOKA kesäkuussa ole jalkapalloa (ainakaan arvokisoja - joka toinen)... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä kans koukutuin, halua mennä uudestaan! En ole jotenkin edes ajatellut, että näitä vois pelata ulkomailla.

      Usko pois, joka kesä... Tai ainakin siltä se tuntuu! ;D joo kahden vuoden väleinhän kisoja on!

      Poista
  2. Hyvät lahjat! Itsekin tykkään enemmän just jostain ravintolassa käymisestä, jonkun tekemisestä, kampaaja-lahjakortista tai vaikka hieronta-lahjakortista, kuin turhista tavaroista :) Tuo pakohuonepeli voisikin olla aika kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajan lahjakortti on muuten tosi hyvä idea, en ole tuota itse tajunnut!

      Kannattaa myös kokeilla pakopeliä! Ihan älyttömän hauskaa!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my