sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ärsyttävät klikkiotsikot

Olen aivan suunnattoman ärsyyntynyt klikkiotsikko-ilmiöstä, jonka moni teistäkin on varmasti huomannut. Ärsyttää suunnattomasti, että lehtien sivustoilla julkaistaan juttuja ihan älyttömillä otsikoilla. Näitä kutsutaan klikkiotsikoiksi, ja voi jumankekka, että ne nostavat verenpainetta. 

Mitä houkuttelevampi otsikko, sen enemmän klikkejä linkki tietysti saa. Klikkausten määrällä voidaan analysoida linkitetyn jutun menekkiä ja laatua. Mitä enemmän klikkejä, sen enemmän liikennettä. Mitä enemmän liikennettä, sen kalliimmat mainokset jne. Siis toisin sanoen, sitä enemmän rahaa! 

Mikä parasta, nyt nämä valloittavat klikkiotsikot ovat rantautuneet myös blogeihin ja blogien somekanaviin (ei pahalla blogiystävät). Myönnän rehellisesti, että olen itsekin sortunut tähän muutaman kerran, mutta vain testimielessä. Ja kyllähän klikkotsikko toimii, mutta mun moraali ei anna periksi käyttää sitä tämän enempää.

klikinsaastaja_klikkiotsikko
klikkiotsikko

Tässäpä muutamia esimerkkejä klikkiotsikoista... Ja ei, en poseerannut takapihalla korkkarit jalassa tätä juttua varten, vaan kuvat otettiin ihan muuta juttua varten. :)

Klikkiotsikko tarkoittaa siis sitä, että otsikko kirjoitetaan niin kierosti, että lukijan on pakko klikata linkki auki saadakseen lisätietoa sisällöstä. Voisin hyväksyä klikkiotsikon, jos linkin takaaa tosiaan löytyisi lisätietoa aiheesta. Metsään mennään silloin, kun ei ole mitään uutisoitavaa, mutta aiheesta on ollut pakko luoda juttu.

Klikkiotsikossa lukijaa huijataan klikkaamaan juttua, jotta lukija voisi perehtyä uutiseen paremmin. Klikkiotsikko on onnistunut loistavasti silloin, kun juttu ei lopulta liity otsikkoon oikeastaan millään tavalla, tai jutussa ei ole edes mitään aihetta uutisointiin. Tästä syystä en enää klikkaa yhtäkään klikkiotsikkoa auki piste! Tehkää tekin kuten minä, ja käyttäkää Klikinsäästäjää. 

klikinsaastaja_2
klikinsaastaja_3

Jos jotain iloa klikkiotsikoista pitää repiä, on se niiden viihteellinen arvo. Onneksi on siis olemassa Klikinsäästäjä-sivustoja (Instagram & Facebook), joiden kanssa saa aikaa kulumaan tovin jos toisenkin. Postauksessa näkyvät uutiskuvat on lainattu sieltä.

Klikkiotsikot = not so cool.

t. Enni

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Linkosuon Uunipaahdetut Ruislastut

Yhteistyössä: Linkosuo

Tämä ei ole vitsi, mutta elämäni koki suuren mullistuksen vuosi sitten, kun markkinoille rantautuivat Linkosuon Uunipaahdetut Ruislastut. Muistaan vieläkin sen illan, kun bongasin tuotteiden mainoksen Helsingin Päärautatieasemalta. Olin juuri tulossa yliopistolta luennolta ja istahdin junaan hieman väsyneenä. Ikkunasta näkyi Linkosuon mainos uutuusruislastuista.

Vihdoinkin markkinoilla on aidosti hyvältä maistuvia ruissipsejä, jotka ovat mahdollisesti myös vähän terveellisempi vaihtoehto perinteisille sipseille. On myös huippua, että rukiille on saatu uutta käyttöä. Viime huhtikuussa myyntiin tulleita ruislastuja sai alunperin kolmessa eri maussa: Ranch, Valkosipuli ja Sour & Cream. Sittemmin sarja on kasvanut myös Juusto Ruislastuilla (jotka ehdin luonnollisesti syödä ennen kuvien ottoa). Tämän kevään uutuus tulee olemaan Merisuola.

Uunipaahdetut ruislastut sisältävät täysjyväruista 52 % (ruisjauho, ruislese). Kannattaa muistaa, että kyseessä on herkku, eli kuten muitakin herkkuja, näitäkin kannattaa nautiskella kohtuudella. Onneksi näissä on kuitenkin lähes puolet vähemmän rasvaa kuin tavallisissa sipseissä, ja mikä parasta, ne on valmistettu Suomessa! Ihana, loistava suomalainen tuore, rakastan.

linkosuo_ruislastu2
linkosuo_ruislastu4
linkosuo_ruislastu
linkosuo_ruislastu6
linkosuo_ruislastu3

Ruislastut sopivat erinomaisesti myös dippailun, mutta mielestäni ne ovat parhaimpia sellaisenaan. Olen maistanut Linkosuon Uunipaahdettuja Ruislastuja kaikissa eri mauissa. Lempimakuni on ehdottomasti täyteläinen Ranch, jossa maistuu juusto, tomaatti, kerma ja sipuli. Kaikki muut maut tulevat listalla hyvänä kakkosena.

On ollut jännä huomata, miten radikaalisti sipsikulutukseni on vähentynyt sen jälkeen, kun Linkosuo julkaisi ohuempaakin ohuemmat ja rapeat Uunipaahdetut Ruislastut. Nykyisin valitsen aina ruislastuja tavallisten sipsien sijaan. Entäs te, mitä olette tykänneet Ruislastuista?

Kaikki sipsien ystävät, käykää kurkkaamassa lisätietoa näistä herkuista! Näitä tuotteita voin aidosti suositella. 

Yhteistyössä: Linkosuo
Tuotteet saatu blogin kautta

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

ACO-AURINKOSUOJAT KOKO PERHEELLE

Jo vuosia ACOn aurinkorasvoihin luottaneena (tuotteet saatu blogin kautta), voin ylpeänä esitellä tulevan kevään uutuuksia. ACO:n tuotteet ovat kesä toisensa jälkeen suojanneet ihoni hellävaraisesti auringolta, ilman minkäänlaisia ärsytyksiä. Tarpeeksi korkeita suojakertoimia käyttämällä olen myös välttynyt palamiselta.

ACO:n aurinkovoiteista suosikkejani ovat olleet suojakertoimilla 30, 15 ja 10 varustetut voiteet. Korkeampaa suojakerrointa olen käyttänyt Espanjassa ja maltillisempaa Suomessa. Tänä keväänä uutuuksiin kuuluu myös uusi pakkaus 15-suojakertoimelle. ACO Sun Spray -aurinkovoiteen käytön luvataan olevan helppoa, vaikka voidetta joutuisi suihkuttamaan iholle hassuissakin kulmissa. 

Odotan myös innolla pääseväni testaamaan ACO After Sun Milk -voidetta aurinkoisten päivien jälkeen. Varmaa on siis, että tulen ottamaan aurinkoa tulevanakin kesänä, mutta lupaan suojata itseni hyvin. Vaikka tiedostan auringon haitat (mm. ihon vanheneminen, ohentuminen, pienet rypyt ja poskeeni kummasti kesällä ilmestyvä maksaläiskä), haluan kevyen rusketuksen iholleni, sillä ainakin hetkellisesti ihoni nauttii auringon tuomasta hehkusta.

aco_aurinkotuotteet
aco_aurinkotuotteet

ACOn huhtikuussa 2017 lanseerattavat, korkeat vaatimukset täyttävät aurinkotuotteet sisältävät uuden tehokkaasti suojaavan ja kosteuttavan Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen, joka kosteuttaa ihoa nopeasti ja pitkäkestoisesti. Voiteet imeytyvät ihoon nopeasti, eivätkä jätä ihoa tahmeaksi. 

Uudet pakkaukset tunnistaa helposti, eli aikuisten pakkaukset on pakattu keltaiseen ja lasten pakkaukset valkoiseen väriin. ACO-aurinkotuotteet eivät sisällä hajusteita väriaineita tai alkoholia.

aco_aurinkotuotteet
Jacket: Marimekko / Trousers: Gina Tricot / Shoes: Marc O'Polo / Cashmere Scarf: Mango

Odotan innolla tulevaa kesää, sillä tämän kesän lomalle ei näytä olevan tulossa mitään pakollista ohjelmaa. Kaikki kesät viimeisen kymmenen vuoden ajalta ovat kuluneet töissä tai opiskellessa. Nyt näyttäisi ensimmäistä kerta siltä, että saan vain aidosti lomailla kesä- ja heinäkuun ilman velvoitteita. Tietysti nyt kun sanon tämän ääneen, jotain varmasti ilmaantuu... 

 Odotan kuitenkin kovasti pääseväni kesällä Espanjaan. Siellä tulisi näillekin aurinkotuotteille paljon käyttöä. Pitäisi siis varmaan varata lennot!

t. Enni

ACO:n tuotteita saatu blogin kautta

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Mia Höytö Cosmetics

Yhteistyössä: Mia Höytö Cosmetics

Kirjoittelin muutama kuukausi sitten atooppisesta ihottumasta ja herkistyneestä ihosta. Kiitos kommenteista, sillä sain niistä paljon vinkkejä ihonhoitoon. Monia tuotteita olen myös ottanut käyttöön. Kommenttien avulla aloin myös pohtimaan luonnonkosmetiikkaa, sillä en ollut ennen yhdistänyt sitä herkälle iholle sopivaksi... Minulla oli aina tunne, että mitä orgaanisempaan suuntaan mennään, sen enemmän tuotteissa saattaisi olla ihoa herkistäviä asioita! 

Aikani luonnonkosmetiikkaa tutkiessani törmäsin Mia Höytö Cosmetics -ihonhoitosarjaan. En ollut ennen kuullut sarjasta, vaikka kyseiset ihonhoitotuotteet ovat tulleet markkinoille jo vuonna 2012. Mia Höytö Cosmetics on ekosertifioitu ihonhoitosarja, joka on syntynyt rakkaudesta ja kunnioituksesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan taustalta löytyy rohkea nainen, the lady herself: Mia Höytö. 

Kun nuoren naisen intohimo luomuruokaa kohtaan kasvoi kiinnostuksesi luonnollisen kosmetiikkaan, oli Mia Höytö Cosmetics saanut alkunsa. Koska omalle iholle sopivia tuotteita ei tuntunut löytyvän markkinoilta, Mia Höytö tarttui haasteeseen ja kehitti sellaiset itse!

mia_hoyto_cosmetics_2
mia_hoyto_cosmetics_1

Mia Höytö Cosmetics -ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät paljon siemenöljyä ja kasviuutteita sekä mm. tyrniä, mustaherukkaa ja kauraa. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Sarjan tuotteet ovat täynnä vitamiineja ja antioksidanttisia vaikutuksia. Tuotteet on myös pakattu kauniisiin ja yksinkertaisiin valkoisiin pakkauksiin, jotka tuovat oman ripauksen luksusta kylpyhuoneeseen. Mielestäni pakkaukset ovat kauniita, enkä muuttaisi niitä mitenkään.

Tuotteiden tuoksut ovat uskomattoman houkuttelevia ja luonnollisia. Tuoksut eivät todellakaan ole mitään överimakeita kukkaistuoksuja, vaan ennemminkin hyvin maanläheisiä ja yrttisiä. Tuotteiden tuoksussa on hieman samaa kuin jos hieroisi rosmariinin lehtiä sormien välissä.

Tuotteiden pakkaukset ovat joko pumppupulloja tai niistä on muutoin helppo annostella tuotetta oikea määrä. Yksi painallus usein riittää, eli annostelu toimii hyvin. Pumppu myös takaa myös tuotteiden hygieenisen käytön. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

mia_hoyto_cosmetics_3

Sain blogin kautta testattavaksi seuraavat tuotteet:

- Lumous seerumi 
Sievä puhdistusvoide 
Unelma kasvovoide 
Valo silmänympärysvoide 
Lempeä Uni monivitamiini seerumi
Silkki vartalovoide 
Saaduista tuotteista lähes kaikki ovat olleet päivittäisessä käytössä reilun kuukauden ajan. Lempeä Uni -monivitamiiniseerumi on jäänyt vähimmälle käytölle, mutta tätäkin tuotetta pitäisi vain ottaa enemmän käyttöön. Tuote on superkosteuttava, ja tuntuma on öljyinen. Tätä tuotetta suosittelen käytettäväksi öisin, sillä seerumi on hyvin kosteuttavaa.

Kaikki muut tuotteet sen sijaan ovat yhä päivittäisessä käytössä ja vaikka olen levittänyt niitä iholleni kahdesti päivässä, purkeissa on vielä reilusti voiteita jäljellä. Näiden tuotteiden käyttöikä on muuten kuusi kuukautta avaamisesta. Kaikki saamani tuotteet ovat osoittautuneet herkälle iholleni sopiviksi, eikä tuotteesta ole tullut minkäänlaisia oireita. Toki atoopikkojen kannattaa suhtautua aina testattaviin tuotteisiin varovasti. Se mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi itselle. Näistä tuotteista olen kuitenkin itse innoissani!

mia_hoyto_cosmetics_4

Lempituotteekseni on muodostunut Lumous-seerumi, joka sisältää hyaluronihappoa. Seerumi sisältää myös koivunmahlaa, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa. Lumous-seerumissa on paljon C-vitamiinia tyrniuutteen ansiosta. Olen huomannut, että Lumous-seerumilla on rauhoittava ja ihoa pehmentävä vaikutus, ja juuri tästä syystä olen tykännyt tuotteesta todella paljon. Seerumi on kevyen geelimäistä ja kuivuu nopeasti iholle. Seerumi tosin vaahtoaa jännästi iholla, itse olen ehkäissyt tätä taputtelemalla seerumin kasvoille. Tämä on silti yksi lempituotteistani!

Ennen Lumous-seerumin levittämistä puhdistan kasvot Sievä Hydrating Cleansin -puhdistusvoiteella. Kyseinen voide puhdistaa ihon hellävaraisesti ja neutralisoi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia. Sievä on sopinut iholleni erityisen hyvin, eikä voide ole ärsyttänyt herkkää ihoani missään vaiheessa.

mia_hoyto_cosmetics_5

Kun olen puhdistanut meikin Sievällä ja huuhdellut kasvot vedellä, levitän kasvoilleni Unelma Intensive Moisturising Facial -kasvovoidetta. Unelma-kasvovoide kosteuttaa ihoa hellävaraisesti. Unelma-kasvovoide sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat soluja ja niiden DNA:ta. Tuotetta voi käyttää päivisin ja öisin. Tuotteen myös pitäisi tasoittaa kasvojen juonteita!

Voide jättää aavistuksen tahmean tuntuman kasvoille, jota olen toisinaan lieventänyt levittämälle päälle geelimäistä Lumous-seerumia. Tahmea tunne ei kuitenkaan häiritse itseäni, sillä tuntuma on aika samanlainen kuin minkä tahansa muun päivävoiteen jäljiltä. Olen kuitenkin ihastunut Unelma-kasvovoiteen varmuuteen, sillä sekään ei ärsytä ihoani. Vaikka tätä tuotetta on tällä hetkellä kulunut eniten, missään vaiheessa ihooni ei ole myöskään puhjennut näppyjä. Iho ei ole siis ollut moksiskaan yllätyksellisestä ihonhoitorutiinin muutoksesta. Mielestäni tuotteen kosteuttava teho on riittävä.

Unelma-kasvovoiteen tuoksu on ihana. Sen tuoksu tuo itse asiassa mieleen erään lapsena omistamani nuken. Nukke taisi olla ostettu Espanjasta. En tiedä, mitä hajustetta nukkeen oli suihkittu, mutta Unelma-kasvovoide tuoksuu tismalleen samalta. Ehkä tästäkin syystä olen ihastunut tuotteeseen, siinä on jotain lapsuudesta muistuttavaa.

mia_hoyto_cosmetics_6

Kasvovoiteen levittämisen jälkeen levitän Valo Cream -silmänympärysvoidetta hellävaraisesti silmiä ympäröivälle alueelle. Silmänympärysvoide on kevyttä, mutta kosteuttavaa. Se auttaa ihoa näyttämään ja tuntumaan raikkaammalta.

Olen lisäksi testannut Silkki Body Cream -vartalovoidetta. Kyseinen tuote on kosteuttanut ihoani, mutta se ei ole poistanut muutamia ongelmallisen kuivia kohtia iholtani. Tätä varten minulla on tosin olemassa kortisoniresepti, eli ehkä sen ei tarvitsekaan tehdä näille kohdille ihmeitä. Mieletöntä on kuitenkin se, että tuote ei ärsytä kuivaa ihoa, kuten toisinaan jotkut apteekistakin ostamani voiteet ovat tehneet.

Silkki Body Cream jättää ihon pinnalle ihanan luonnollisen tuoksun. Olen tunnistavinani tuoksusta rosmariinia. Silkki-vartalovoide on täyteläinen ihon kosteuttaja, ja se sisältää raaka-aineita, jotka imeytyvät ihoon hetkessä jätteen silkkisen tunteen iholle.

Tuote sisältää muun muassa sheavoita, joka sisältää runsaasti A-vitamiinia. Kyseinen vitamiini säilyttää ihon kosteustasapainon. Tuotteessa on myös orgaanista auringonkukansiemenöljyä ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Viimeisen silauksen tuote saa C- ja E-vitamiineja sisältävästä tyrninsiemenöljystä.

mia_hoyto_cosmetics_7

Erityistä Silkki Body Cream -vartalovoiteessa on se, että tuote sopii myös vauvoille ja pienille lapsille. Kuulin juuri ihotautilääkäriltä, että mikäli lapsella on suuri tai kohonnut riski periä atoopinen ihottuma vanhemmiltaan, atoopisen ihottuman puhkeamista voidaan ehkäistä säännöllisellä rasvaamisella. Eli jo ihan alusta alkaen vauvan ihoa tulisi rasvata.

Silkki-vartalovoide toimii täydellisesti pienten lasten atooppiselle iholle rauhoittamalla ja parantamalla ihoa. Voidetta voidaan käyttää myös raskauden alkuajasta alkaen aamuin ja illoin, sillä tuote kuulemma ehkäisee raskausarpia pitämällä ihon elastisena! Onko jollain kokemusta tästä?

mia_hoyto_cosmetics_18

Sain Mia Höytö Cosmetics -tuotesarjasta hyvin positiivisen kuvan, eli varmaa on ainakin se, että tulen olemaan asiakas tulevaisuudessakin, jos vaan kukkaro antaa myöden. Tuotteet eivät nimittäin ole ihan halpoja. Tuotteiden testaamisen jälkeen jäin hieman pohtimaan hintaa, ne voisivat olla edullisempiakin. En kuitenkaan ehkä pärjää ilman Lumous-seerumia tai Unelma-kasvovoidetta, mutta täytyy tosiaan miettiä tuotteiden hinta-laatusuhdetta. Mitään mullistavaa en ihollani nimittäin ole havainnut, mutta uskonkin, että säännöllinen ylläpito auttaa atoopista ihoa pysymään kunnossa. Kun iho on kosteutettu, ei tulehdus pääse valloilleen.

Olen sitä mieltä, että ihosta kannattaa aina pitää huolta, vaikka mitään muutosta ei huomaisikaan. Ihan perusasioihin kuuluu ihon puhdistaminen ja kosteuttaminen aamuin ja illoin. Meikit naamassa ei koskaan mennä nukkumaan! Asia on ehkä helpoin ymmärtää näin: Se, miltä ihoni tulee näyttämään vanhempana, on lopputulos säännöllisesti hoidetusta ihosta. Jos ihosta ei pidä huolta, voi tulos vanhempana olla paljon huonompi. Luotan itse siihen, että kun huolehdin ihostani päivittäin, ihoni tulee olemaan paremmassa kunnossa myös vanhetessani.

Kiitokset Mia Höydölle, joka on kehittänyt näin hurmaavan luonnonkosmetiikkasarjan ja jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti.

t. Enni

Lähde: Mia Höytö Cosmetics
Postaus toteutettu yhteistyössä brändin kanssa

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kuvajournalismi 2016

Tänään minulla oli opetusvapaa päivä, joka oli alustavasti varattu työssäoppimispaikoilla käynteihin. Ajattelin tällä kertaa kirjoitella hieman, millaista työnkuvani tavallisesti tällaisina päivinä on. Tiedän, työstä puhuminen on tylsää, mutta ehkä tämä aihe kiinnostaa joitakin...

Kuvat eivät mitenkään liity itse tapahtumaan, tässä kuitenkin muutama kuva taannoiselta Espanjanlomalta, ehkä sivuten hieman luokkaretken valokuvausaihettakin.

Tänään oli sikäli poikkeuspäivä, että lähdimme opintomatkalle luokan kanssa. Normaalisti tällaiset päivät kuluisivat työssäoppimispaikoilla käynteihin tai seuraavien tuntien suunnitteluun, mutta tänään suurin osa päivästä olikin varattu opintomatkalle, tuttavallisimmin perinteiselle luokkaretkelle. 

jumpsuit_black_enninkengissa

Heräsin aamulla tasan kello 8.00. Ihanaa, että sain nukkua tänään hieman tavallista pidempään, sillä viime viikon perjantaina olin vielä viiden aikoihin töissä yhdeksän tunnin mittaisen päivän päätteeksi. Maanantain opetukseton päivä tuntui näin ollen melkoisen upealta tänään.

Aamu alkoi luonnollisesti aamupalalla ja samalla saapuneisiin viesteihin ja sähköposteihin vastailemalla. Lopulta syömisestä ja laittautumisesta ei enää meinannut tulla mitään ja aloin olla myöhässä. Oli pakko laittaa puhelin hetkeksi äänettömälle, jotta ehdin tehdä aamuvalmistelut ennen lähtöä. Tässä välissä oli ehtinyt tulla yksi puhelinsoitto, johon sain hetken päästä soitettua takaisin. Asia koski lukuvuosisuunnittelua. Aamupalan jälkeen ehdin hetkeksi istahtaa koneelle ja paketoida yhden Postiin lähtevän paketin (ja siinä sivussa opetella pakettiautomaatin toimintaa).

Pakettiautomaattia varten tarvitsikin tulostaa osoitekortti. Niinpä niin, en ole vieläkään saanut sängyn alla lojuvaa tulostinta toimintakuntoon puuttuvan johdon takia. Tämä vaati sen, että piti käydä toisessa taloudessa tulostamassa… Kun olin saanut osoitekortin tulostettua, kävin pikaisesti viemässä paketin pakettiautomaattiin ja lähdin huristelemaan autolla kohti Keravaa. Julkisilla en olisi mitenkään ehtinyt ajoissa takaisin.

jumpsuit_black_ennin_kengissa2

Onneksi olin jo hieman ennen kahtatoista takaisin Järvenpäässä. Kävin pikaisesti kodin kautta vaihtamassa vaatteet ja kengät astetta asiallisimpiin. Sitten suuntasin koululle. Jouduin lähtemään koululta juna-asemalle  hieman myöhässä, sillä muutama pikainen asia piti hoitaa ennen lähtöä. Onneksi ehdin asemalle hyvissä ajoin ja vähän ennen kahta olimme jo kaikki Helsingissä. Tämän jälkeen otimme suunnaksemme Sanomatalon.

Kannattaa muuten käydä katsomassa Kuvajournalismi 2016 -kilpailun palkitut teokset. Nämä teokset ovat esillä Sanomatalon Mediatorilla Helsingissä 13.–26.3.2017. Suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan niitä. Vuoden lehtikuvan "Kloonattu koira" ja Kuvareportaasi 2016 -sarjan voittaja Akseli Valmusen teokset olivat huikeita, samoin olin myös aivan häkeltynyt Riina Rinteen 'Til Death Do Us Part -videosta, jonka näette täältä.

Spain_torremolinos_enni

Kutsuvierastapahtuman paneelikeskustelu kesti hieman yli viiteen. Tapahtumassa järjestettiin mielenkiintoinen, mutta myös hieman vakavatunnelmallinen keskustelutuokio. Hieman olisin toivonut tietynlaisen valokuvaamista kohtaan roihuavan innostuksen välittymistä yleisöönkin, varsinkin kun paikalla oli niin kovia ammattilaisia ja yleisössä Suomen tulevaisuus! :)

Viiden jälkeen vuorossa olisi ollut vielä ohjattu näyttelykierros, mutta ajattelin, että nyt olisi hyvä aika lähteä kotia kohti. Tapahtumassa oli kuulemma ollut tarkoituksena tarjota pientä naposteltavaa, mutta viime hetken osallistujamäärämuutokset olivat vaikeuttaneet tarjoilun järjestämistä. Näin ollen nälkäkin alkoi olla jo suuri.

jumpsuit_black

Kotona olin noin puoli kuuden aikoihin, eli hyvissä ajoin siihen nähden, että Piloxing alkoi vasta seitsemältä. Nyt hieman väsyneenä pohdin, teenkö vielä hetken suunnittelutöitä, vai katsonko hetken jotakin Netflix-sarjaa ja painun nukkumaan. Itse asiassa enää ei taida olla aikaa kumpaankaan, joten valitsen jälkimmäisen. Hetkinen, Sinkkuelämän päätösjakso tulee juuri!

Päivän saldo:
Vastattuja puheluita: 2 kpl
Vastaamattomia puheluita 4 kpl
Soitettuja puheluita: 6 kpl
Lähetettyjä sähköposteja: 7 kpl
Lähetettyjä tekstiviestejä: 23 kpl

t. Enni

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

GoExpo 2017 - Voita itsellesi messulippu

Yhteistyössä: Messukeskus

Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareenatapahtuma GoExpo järjestetään taas ensi viikonloppuna 17.–19.3.2017. GoExpo-messut ovat ainakin itselleni yksi vuoden odotetuimmista messuista I love me -messujen ja DigiExpon lisäksi. Suuntaan messuille siksi, että odotan näkeväni mm. kuntoiluun ja terveelliseen elämään liittyviä uusia juttuja (ehkä jopa maistiaisia), sekä myös kameroihin ja valokuvaamiseen liittyviä uutuuksia.

GoExpo-messujen Kunto-alue tuo vahvasti esille hyvinvoinnin, juoksun ja fitness-urheilun. Alueella vieraat pääsevät myös testaamaan eri lajeja ja osallistumaan ammattilaisten tarjoamiin ohjelmiin. Myös kaikille pyöräilystä kiinnostuneille tiedoksi: Fillari-osastolla pääsee testaamaan kätevästi yhdellä kertaa lähes kaikki markkinoilla olevat pyörämerkit.

GoExpo17_980x400px

Kuva ja Kamera -alueelta odotan paljon valokuvaamiseen, kuten myös videokuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn liittyvää tietoa. Uutta kalustoa pohtivat tiedoksi: paikalla on paljon ammattilaisia opastamassa uuden kaluston hankinnassa. Tänä vuonna messut myös panostavat käytetyn tavaran eli vintagen myymiseen. Edustajana osastoilla ovat mm. JAS-Kamerakauppa, Kameratori ja Top Shot, joiden varastojen aarteita kannattaa tulla tutkimaan. 

Mukaan voi myös ottaa omaa kalustoa ja laittaa sitä kiertoon, eli messuilla on myös mahdollisuus vaihtaa oma kameran uuteen tai vaikka käytettyyn. Käytettyä tavaraa löytyy JAS:in osastolta 5d31. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa Kameratori Outletin huippulöydöt (esillä on mm. laukkuja, kameroiden hihnoja sekä filttereitä). Kameratori Outlet löytyy osastolta 5a31.

Myös Ifolorilla on oma piste messuilla. Saapa nähdä olisiko siellä jotain hyviä tarjouksia, sillä suurin osa kesän hääkuvista on vielä digitaalisessa muodossa…

kuvakamera_logo_2rivia (1)


Kiitos Messukeskuksen sain arvottavaksi yhden kappaleen messulippuja GoExpo 2017 -messuille! Lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisin tapahtumiin. Kurkkaa lisätiedot messuista osoitteesta goexpo.messukeskus.com/

Jos olet kiinnostunut osallistumaan messuille, voit osallistua lipun arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Muista liittää kommenttiin mukaan myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden voittajaan. Toimitan lipun voittajalle sähköisesti. Osallistuaksesi kisaan muista myös klikata itsesi lukijaksi FacebookinInstagramin tai Bloggerin kautta.

Arvonta on päättynyt, onnittelut voittajalle! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse!

Messuilla nähdään!

t. Enni

Yhteistyössä: Messukeskus

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ivana Helsinki X Specsavers

Jos olet aikeissa hankia uudet silmälasit, tai suunnittelet hankkivasi kesäksi uudet, tyylikkäät aurinkolaisit, suosittelen vilkaisemaan Ivana Helsingin suunnittelija Paola Suhonen suunnitteleman kehysmalliston, joka tulee myyntiin Specsavers-myymälöihin viikolla 10. Lasit esiteltiin viime viikolla lanseeraustilaisuudessa, josta nämäkin kuvat ovat. Paikalla oli paljon porukkaa, ja kehyksiä soviteltiin ahkerasti.

Pian kauppoihin rantautuva kehysmallisto henkii Ivana Helsinki -brändille tyypillistä tyyliä. Ihanan vintagehenkinen kokoelma sopii hyvin meille kaikille, sillä mallisto on suunniteltu nimenomaan meitä suomalaisia ajatellen. 
170302_VANESSA_ENNI_1

Vanessan ja mun lempparit näkyvät ylemmästä kuvasta. Mä rakastuin aivan totaalisesti malliston aurinkolaiseihin ja eritysesti näihin yksinkertaisiin, pyöreälinssisiin hippiaurinkolaseihin, jotka kuvassa ylläni ovat. Juuri tällaisia metallisankaisia olin haikaillut kesäksi. Alla olevassa kuvassa näkyvät malliston toiset aurinkolasit, jotka nekin olivat aika upeat.

Kuvassa Vanessalla on yllään kuparinsävyiset pilottikehykset, jotka sopivat kantajalleen aivan älyttömän hyvin. Kyseisiä kehyksiä löytyi myös hopean värisillä sangoilla.

ivanahelsinki_paola_suhonen_x_specsavers4
ivanahelsinki_paola_suhonen_x_specsavers2
ivanahelsinki_paola_suhonen_specsavers
ivanahelsinki_paola_suhonen_x_specsavers3
ivanahelsinki_paola_suhonen_x_specsavers

IvanaHelsingin ja Specsaversin yhteistyömallisto sisältää yhteensä 15 kehykset ja kahdet aurinkolasit. Kaikkien kehysten hinta on 199€. 

Ivana Helsinki X Specsavers -mallisto tulee myyntiin maanantaina 6.3.2017, joten jos olet kiinnostunut kehyksistä, tiedät minne suunnata huomenna.

t. Enni

Muut kuvat: Enni M. / Ennin kengissä

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Joogavaatteita edullisesti Lidlistä

Tiedoksi kaikille, että Lidliin on huomenna tulossa myyntiin taas paljon erilaisia joogatarvikkeita ja joogaan sopivia kevyitä vaatteita. Kävin tänään aamulla Lidlin tarjoamalla energisoivalla tunnilla Vapauden Joogassa. Tunti järjestettiin Joogakoulu Shantissa. Sattumalta sovimme ystävien kanssa myös vielä iltapäiväksi uuden joogamiittingin kundaliinijoogaan tänne Järvenpäähän, joten nämä varusteet pääsevät heti uuteen testiin. En ole muuten ennen kokeillut kundaliinijoogaa, mutta mielenkiinnolla odotan tulevaa tuntia!

Tänään, joogatunnin yhteydessä, pääsin testaamaan Lidliin huomenna myyntiin tulevia vaatteita ja kaikista ihanuuksista valitsin itselleni mustat joogahousut ja mustan topin. Väriä elämään tuodakseni valitsin päällimmäiseksi kerrokseksi vaaleanpunaisen ja rennon Crivit® joogapuseron. Topin alle valitsin alempana kuvissa näkyvän kuviollisen urheilurintaliivin.

lidl_jooga_vaatteet

Tämä ei muuten ollut ensimmäinen kerta, kun käytin Lidlin Crivit®-urheiluvaatteita. Olen hankkinut urheiluvaatteita Suomessa sekä ulkomailla olevista Lidl-myymälöitä jo usean vuoden ajan. Lemppareita ovat olleet kevyet urheilutopit ja urheilurintaliivit. 

Tänään saamiani urheilurintaliivejä voin suositella hyvillä mielin, sillä ne vastaavat myös hyvin kokoaan ja ovat mukavat päällä. Samaten olin todella tyytyväinen näihin joogahousuihin.

crivit_jumppamatto_lidl
yoga3
yoga1
yoga4
lidl_jooga_vaatteet2
yoga8

Kaikki kuvissa näkyvät tarvikkeet, matot, juomapullot ja vaatteet tulevat huomenna myyntiin Lidl-myymälöihin ja ne maksavat kaikki alle 10 euroa kappale! Täältä näet kaikki myyntiin tulevat tuotteet. 

Kiitokset Lidlille ja Marsaanalle tästä päivästä ja erityiskiitos uusista joogavarusteista, joille tulee varmasti paljon käyttöä. 

t. Enni

Lue myös