tiistai 26. huhtikuuta 2016

Hääkampauksen suunnittelua L’Oréal Elnettin kanssa


Yhteistyössä: Indiedays ja L’Oréal Elnett

Kuten olette jo varmasti lukeneet, osallistuin viime lauantaina Blogger’s Inspiraton Day:ssa Elnettin hiusmalliksi, sillä olen mukana Indiedaysin ja L’Oréal Elnettin kampanjassa. Tämän kevään kampanjassa keskitytään erilaisiin hääkampauksiin ja koska olen tulevan kesän morsian, tämän kampanjan avulla pääsin kokeilemaan yhtä potentiaalista hääkampausta.

Tulevana kesänä haaveissani on siis juhlia boheemin, vintagehenkisen mekkoni kera hiukset ainakin suurimmilta osin auki. Tästä syystä perinteinen nutturakampaus ei sovi, vaikka ne kauniita ovatkin. Olen myös luonteeltani hieman boheemi henkilö, jonka tyyliin kuuluu eräänlainen huolettomuus ja hiusten luonnollisuus. Tästä syystä viihdyn pitkien hiusteni kanssa, enkä juurikaan käsittele niitä.
loreal_paris_ennin_kengissa
loreal_paris_ennin_kengissa4
loreal3

Siinä mielessä en kyllä ole boheemi, että viihtyisin ilman meikkiä. Päinvastoin, meikkaaminen on mielestäni niin kivaa, että meikkaan usein aika voimakkaastikin. En siis astele papin eteen meikittömänä ja tukka takkuisena, vaan haaveissa on kaunis meikki ja huolettoman boheemi kampaus. 

Hääkampaukselta haen luonnollisuutta. Siinä saisi olla hieman kiharaa ja ehkä trendikästä waterfall-tyylistä letitystä tai kieputusta. Pohdin myös, että jättäisin hiukset kokonaan auki. Kuvissa näkyvä, Elnettin pisteellä toteutettu kampaus oli vasta yksi vaihtoehdoista, eli pääsen pian testailemaan lisää erilaisia kampauksia.

Inspiration_Blog_Awards_16-70 (1) copy

loreal4

Kampaukseeni tulevat luonnollisesti kuulumaan myös kukat, mutta olen vielä kahden vaiheilla käytetäänkö hiuksissani aitoja kukkia, vai tyydynkö tekokukkiin. Mielestäni oikeissa kukissa on sitä tiettyä aitoa henkeä, mutta tekokukat pysyisivät kuitenkin hyvänä koko päivän ajan. Tuntuu vain, etten pääse autenttiseen fiilikseen tekokukilla. Jos teillä lukijoilla on kokemuksia tai vinkkejä sopivista hiuskukista, niin otan kaikki vinkit ilolla vastaan.

Olen myös pohtinut perinteistä kukkaseppelettä, mutta minulle kampauksen tehnyt kampaaja sanoi seppeleen olevan hiuksille liian raskas vaihtoehto. Olen kuitenkin haaveillut kevyestä seppeleestä, joka koostuisi lähinnä morsiusharsosta.

loreal7

Kuvissa näkyvä romanttinen pikakampaus toteutettiin siten, että ensin hiuksiin suihkittiin kauttaaltaan jo kulttimaineen ansainnutta Elnett-hiuslakkaa. Tämän jälkeen hiukseni kiharrettiin puikolla. Kun kiharat olivat valmiit, niitä avattiin hieman, jonka jälkeen suortuviin lisättiin lisää lakkaa. Sen jälkeen kampaaja otti osan sivuhiuksista ja punoi niistä ohuen letin kohti takaraivoa. Sama toistettiin toiselle puolelle ja molempien lettien kiinnitykseen käytettiin lakkaa. Lopulta letti kiinnitettiin pinnien avulla takaraivoon ja lettejä avattiin huolettoman lettikampauksen aikaansaamiseksi. 

Koska boho-hääkampaukseen kuuluvat luonnollisesti kukat, lisättiin niitä reippaasti viimeistelemään kampaus. Pidin lookista todella paljon, vaikka keksin heti pari kokeilemisen arvoista muutosta, jos tähän vaihtoehtoon päädyn!

loreal89_Elnett
loreal10_Elnett
loreal11_Elnett
loreal12_Elnett
ennin_kengissa323

Jatkossa voisin kokeilla samantyylistä lookia pienin muutoksin. Mielessä on vielä kampaus, jossa hiukset olisivat sivujakaukselle ja kiharapehkosta tehtäisiin toispuoleinen siten, että kiharat laskeutuvat vasemmalle puolelle kaulaa. Leteistä pidin kuitenkin niin paljon, että niitä voisi yhdistää tällaiseen kampaukseen. Letit tekevät tavallisesta kiharakampauksesta asetta mielenkiintoisemman. 

Ja ei olisi varmaan pahitteeksi kokeilla vielä miltä näyttäisinkään hiukset rennolla bohohenkisellä nutturalla… Veikkaan silti, että ilmavat kiharat ovat se mun juttu. 

Kiitos vielä L’Oréal Elnettin osaaville ammattilaisille upeasta kampauksesta ja Vanessalle valokuvista!

t. Enni

Yhteistyössä: Indiedays ja L’Oréal Elnett

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Hulinaa Blogger's Inspiration Day:ssa

Onneksi viikon kestoinen flunssa hellitti vihdoin sen verran, että ehdin parantua BID2016-tapahtumaa varten! Kannatti osallistua, vaikka iltagaalaan en tällä kertaa tohtinutkaan mennä. En ole kuitenkaan ihan niin terve vielä...

Multa on tulossa läjä yhteistöitä kevään aikana ja olen niistä todella iloinen. Olette ehkä huomanneet, että olen pitänyt aika paljon taukoa yhteistöistä lähinnä siksi, että aika on ollut niin kortilla. Yksi näistä tulevista yhteistöistä näkyy kuitenkin jo näissä postauksen kuvissa, sillä olin tapahtumassa hiusmallina. Kirjoitan aiheesta kuitenkin oman postauksen heti ensi viikolla.

ennin_kengissa
IMG_4361 copy

Palloiltiin tapahtumassa Vanessan, Senjan ja Sofian kanssa! Suvilahden Kattilahalli oli paikkana erinomainen ja toimi bloggajille järjestetyn ammattitapahtuman tapahtumapaikkana erinomaisesti. Tila on tarpeeksi iso, eikä tungosta ollut.

Paikalla oli huikea määrä potentiaalisia yhteistyökumppaneita, mutta valitettavasti kaikkien kanssa ei riitä aika yhteistöhön. Olin kuitenkin innoissani Cloettan, Nutisalin, Santa Marian ja L'Oréalin pisteistä.

ennin_kengissa9
ennin_kengissa6
ennin_kengissa1
ennin_kengissa2
ennin_kengissa3

Cloettan pisteellä tutustuttiin uusiin pienikokoisiin Sprinkle-suklaalevyihin. Pieniä 75 gramman suklaalevyjä on saatavilla neljää eri makua, joista suosikeikseni päätyivät Cloetta Sprinkle Ice Cream Waffel ja Crispy Mint. Munhan pitäisi kuvauttaa levyt vielä Instagramiin, mutta kun ne ovat jo melkein syöty...

RAFMXYY5_68288
enninkengissa1

Yksi päivän lempikuvista oli Kopparbergin pisteellä otettu kuva, jossa poseerasimme Vanessan kanssa aidot kukkaseppeleet päässä. Nyt en muista, miten paljon alkoholista sai puhua blogeissa, joten en puhu siitä ollenkaan. Jos mietitte mikä pullo mulla on kädessä, niin kyseessä on pisteeltä maisteltavaksi saatu alkoholiton uutuusjuoma.

IMG_3752 (1)

Nyt pitää tutustua saatuihin goodie bageihin ja alkaa suunnitella jonkinnäköistä Santa Marian tex mex -iltaa ainakin yhtä tulevaa postausta varten. Kiitos Indiedaysille hyvin järjestetystä tapahtumasta!

t. Enni

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Poni tuli taloon - Minna Parikka Sample Sale 2016

Nyt on silmäleikkaus koettu ja hitsit, että se oli nopeaa toimintaa. Kävin heti tänään Helsingissä jälkitarkastuksessa ja kuulemma näköni oli olosuhteisiin nähden erittäin hyvä, vaikka se tulee muuttumaan parempaan suuntaan tulevien päivien aikana. Olen itse yllättynyt siitä, miten hyvin näen jo nyt, vaikka kirkkaat valot hohtavatkin jännästi. Lähinäkö on vielä jonkin verran sumea ja tätäkin tekstiä kirjoittaessa jouduin räpyttelemään silmiäni todella usein. 

Leikkaukseen palaan kuitenkin myöhemmin omassa postauksessa, sillä tämän postauksen pääosassa ovat mitkäs muutkaan kuin nämä alla näkyvät kengät.

IMG_4283 copy

Samalla reissulla ehdin myös pikaisesti hakea viime perjantaina Minna Parikan Sample Saleissa kadonneet korkokengät Parikan myymälästä.

Tervetuloa kotiin Celestia-pari, miten voittekaan olla niin söpöt. Toivottavasti tulisi tilanteita, joissa voisin pukea teidät ylleni pian. Mietin tässä juuri, että pitäisikö pukeutua vappuna My Little Ponyn Prinsessa Celestiaksi..?

IMG_4290 copy

Ihme, että selvisin tästä päivästä ylipäätään hengissä, sillä olen ollut vähän hajamielisellä päällä. En tiedä johtuuko se tämänhetkisestä näösta, vai olivatko silmälääkkeet, flunssaa varten otetut yskänlääkkeet ja se eilinen diapam yhdessä valoherkkien silmien kera vaan liikaa. Kävi MUUN MUASSA niin, että jätin auton avaimet virtalukkoon kuin myös virrat päälle siksi aikaa, että kävin pikaisesti kaupassa hakemassa lääkkeitä (en olisi varmaan edes saanut vielä ajaa autoa).

Mutta takaisin kenkiin. Alla vielä toinen tapahtumasta löytynyt pari. Kerroinko muuten jo, että jonotin tapahtumaan sisäänpääsyä kolme tuntia (kovassa flunssassa) ja olin jonossa neljäntenä? Kaikki tämä vain kenkien tähden...
IMG_4275 copy IMG_4279 copy

Huomenna on muuten tiedossa Blogger's Inspiration Day, jonne suuntaan Vanessan ja Senjan kanssa. Saan taas toimia hiusmallina, joten ihanaa, ettei aamulla tarvitse miettiä hiustenlaittoa. Hiusmallina olemisesta on myöskin tulossa ihan oma postas, joka tulee liittymään hääkampauksiin... 

Nyt mun silmät eivät enää kestä tietokoneen näyttöä, pahoittelut, jos teksti on täynnä virheitä! Mukavaa viikonloppua kaikille.

t. Enni

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Uimapuku valmiina kesäksi

Alle kahden kuukauden päästä pääsen taas Espanjan auringon alle. Arvatkaa kuinka ihanalta tuntuu haaveilla kesälomasta, sillä poden täällä parhaillaan kevätflunssa vol 2:sta. Ihan hullua kuvitella, että kesäloma tulee taas, eikä siihen ole enää pitkä aika. Takapihalta näkyy löytyvän jo kukkiakin. Tämän kesän saatan myös pystyä lomailemaan, sillä suoritan parhaillaan yhtä avoimen kurssia ja toinen olisi tiedossa vasta loppukesästä. 

Kesälomasta tuli mieleeni rantamuoti ja se, että olen totaalisesti lämmennyt uimapuvuille. Nostelin kuitenkin kulmakarvoja Zalandon verkkokaupasta löytyvälle kuvaukselle:

"Naisille, joiden mielestä bikinit eivät tunnu tarpeeksi turvallisilta ja jotka haluavat peittää joitain ongelma-alueita, löytyy Zalando.fi-verkkokaupasta laaja valikoima uimapukuja. Uimapuku peittää vatsan ja antaa figuurille hieman täydellisemmän olemuksen."

id_laserleikkaus

No mitä ihmettä? En minä nyt välttämättä halua peitellä mitään, vaan mun mielestä uimapuvut tuovat kivaa uutta tuulahdusta bikinivoittoiseen aikakauteen ja rantamuotiin ylipäänsä. Uimapuvut myös mielestäni sopivat kaikille koosta tai ulkomuodosta riippumatta, ihan kuin bikinitkin.

Tällaisella uudella Dunnesista löytyneellä uikkarilla valmistaudun kesään. Vastaavaa lookia haikailevien kannattaa kurkata Kauden kauneimmat uikkarit -koosteeni alempaa.

uimapuku_swinsuit

Kauden
kauneimmat
uikkarit:

uimapuku_swimsuits


Ylärivi: 1. Phax Hamer / Ellos, 2. Ellos Beachwear, 3. Marc O'Polo, Zalando
Alarivi: 4. Watercult, Boozt.com*, 5. Vero Moda & 6. Missya / Boozt.com*

laserleikkaus_smile_2

Otin myös muistoksi viimeisiä kuvia silmälasit päässä. Ensi viikolla luovun silmälaseista vuosien pohdinnan jälkeen. Jos kaikki menee hyvin, hommaan lasit seuraavan kerran vasta sitten, kun ikänäkö alkaa vaivata.

Odotan todella paljon sitä, että voin ajaa autoa, urheilla ja nähdä asioita (kuten maan) ilman silmälaseja. Tuntuu myös hullulta, että kohta voin mennä mihin tahansa liikkeeseen ja ostaa vaikka minkälaiset muutaman euron aurinkolasit.

Toivottakaa mulle onnea leikkaukseen! Lupaan kirjoitella Smile-laserleikkauksesta kokemuksia tänne blogiinkin.

t. Enni

*Sisältää syvälinkkejä

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Hullut Päivät 2016 - Rebecca Minkoff MAC

Poden huonoa omaatuntoa maailmantilanteeseen nähden, mutta en voi sille mitään, että tulin tänää todella iloiseksi Hulluilta Päiviltä* hankkimani Rebecca Minkoffin laukun takia. Hullut Päivät riehuvat myymälässä ja verkkokaupassa 10.4. asti ja mikäli et ole vielä käynyt katsomassa tarjontaa, niin kuvastoa voi selata helposti myös verkkokaupassa*. En yleensä intoile Hulluista Päivistä näin paljoa, mutta tänä vuonna tarjouksessa oli parikin pitkään haaveiltua tuotetta.

Omistan ennestään Rebecca Minkoffin laukusta pienemmän Mini MAC -version, mutta tätä suurempaa morning after clutchia olen havitellut kohta parin vuoden ajan. Hinta on ollut sen verran kova, etten koskaan ajatellut ostaa laukkua ilman hyvää tarjousta. Hullujen päivien ale oli kuitenkin niin hyvä, että päätin tarttua tarjoukseen.

Vaikka laukun aika olisikin jo joidenkin mielestä ohi, niin mulla se vasta alkoi. Eikä tätä suurempaa laukkua meinaa edes löytyä mistään verkkokaupoista enää.

rebecca_minkoff_mac_clutch
Coat: Pull & Bear / Boots: Zara / Bag: Rebecca Minkoff
rebecca_minkoff_mac_clutch2

Jotkut ovat avoimesti kommentoineet laukun kokoa liian suureksi, mutta itse koen laukun olevan juuri sellainen, mitä olen etsinytkin. Tälle laukulle tulee käyttökertoja, koska tilaa on nyt enemmän kuin pienemmässä laukussa.

Jos joku on muuten kiinnostunut ostamaan Rebecca Minkoff Mini MAC (black / silver) -laukun sopuhintaan (ovh. 219 e, Boozt.com*) , niin laittakaa viestiä ja tarjousta tulemaaan vaikka sähköpostilla. S-postin osoite löytyy sivupalkista. Laukku on siis aitoa nahkaa ja metalliosat ovat hopean väriset. Laukku on täysin uudenveroinen. Tämän linkin takaa löytyy laukkuun liittyvä postaus.

Pakko myöntää, että olen hieman sekaisin, mutta aion vielä huomennakin olla haukkana verkkokaupassa, sillä yritän klikata yhden tuotteen ostoskoriin heti aamusta. Mikä tuote kyseessä sitten on? Kerron sen teille heti, kun olen saanut tuotteen tilaukseen huomenna.

 t. Enni

* Postaus sisältää syvälinkkejä.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Treenivinkki: Neon Zumba party Finland 9.4

Ensi viikolla olisi tiedossa hupia, sillä Järvenpäässä järjestään lauantaina 9.4.2016 Neon Zumba party Finland -tapahtuma. Jo yhden zumbamaratonin kokeneena voin lämmöllä suositella tapahtumaa, sillä kolmen tunnin lattaritansseista saa irti todella hyvän aerobisen treenin. 

Olen lähdössä tapahtumaan kahden ystäväni kanssa. Suosittelenkin, että nappaatte kaverit mukaan ja saavutte tapahtumaan avoimin mielin, vaikka kolmen tunnin zumbaaminen saattaakin kuulostaa kovalta haasteelta. Toimin hyvänä esimerkkinä, sillä en ollut koskaan aiemmin zumbannut, mutta selvisin tapahtumasta helposti. Toki aina uuden biisin alussa olin hetken hoomoilasena, mutta onneksi koreografiat oppi nopeasti. Treenin loputtua fiilis oli utopistinen, vaikka kroppa olikin väsynyt, mutta kävi samaan aikaan ylikierroksilla. 

Neon Zumbassa jumpataan pimennetyssä salissa, jossa neonvalot hohtavat. Vaihtelevuutta jumppaan tuo se, että ohjaajat vaihtuvat reilun puolen tunnin välein. Kuvassa vasemmalla on yksi tapahtuman ohjaajista, meitsin lemppariohjaaja Leena Surya YogastaHänen Piloxing- ja Piloxing Barre -tunneillaan olen käynyt säännöllisesti jo puolentoista vuoden ajan.

neon_zumba_ennin_kengissa
neon_zumba_finland

Viimeksi saimme paikan päältä valotikkuja ja hohtavia kasvomaaleja käyttöömme ilmaiseksi. Bileet alkoivat klo 17:00 ja ensimmäinen tauko oli puoli seitsemän aikaan. Toki taukoja saa pitää aina, kun siltä tuntuu. Tapahtumaa varten voi pukeutua uv-valossa hohtaviin vaatteisiin, mutta jos haluaa pysytellä huomaamattomana, niin tummat vaatteet ovat hyvä keino maastoutua pimeään saliin. 

Tapahtuman virallisilta Facebook-sivuilta löytää paljon infoa ja videoita tapahtumasta. Liput maksavat etukäteen ostettuna 20 euroa kappaleelta ja ne kannattaa ostaa viimeistään nyt.

t. Enni

perjantai 1. huhtikuuta 2016

I DO

Tänään on hyvä hetki julkaista postaus, joka on muhinut mielessäni parin päivän ajan. En jotenkin osaa aloittaa tätä postausta kunnolla, joten mennään suoraan asiaan. Sanon jo heti alkuun, että tästä ei ole tulossa hääblogia ja tämä postaus on hyvin mahdollisesti yksi harvoista häihin liittyvistä postauksista.

Niin pitkään sukulaisemme ovat meitä kysymyksillään pommittaneet, joten kyllä... Teidän ja meidän iloksenne olemme siis pistäneet parastamme ja tässä sitä nyt olisi. Meidän häät: 

Teema:

Häiden teema syntyi aika nopeasti, sillä meillä molemmilla oli heti alkuun selkeä visio juhlan teemasta. Koska olemme molemmat syntyneet 80-luvulla, oli oikeastaan ihan loogista kunnioittaa vuosikymmentä ja tehdä tästä neonvalojen ja runsauden aikakaudesta häidemme teema. Värikoodi näkyy alla olevassa kuvassa ja sitä hyödynnetään mm. koristeluissa, hääkakussa ja kutsuissa.


80_swedding Hääpuku:

Hääpuvun löytäminen on ollut yksi haastavimmista tehtävistä, nyt kun eletään aikakautta, jolloin hääpuvut ovat tyköistuvia merenneitomallisia tai hennon eteerisiä pitsimekkoja. Etsin pitkään tietyntyylistä mekkoa, mutta lopulta päädyin teettämään sellaisen itse. En edes uskalla paljastaa, paljonko mekon teettäminen tulee maksamaan, sillä mekkoon on tulossa niin hirvittävä määrä kangasta. Suunnittelin mekon muuten itse. Mekkoon on tulossa mm. puhvihihat, korkea kaulus ja muhkea hameosa. Hakusessa on vielä päähine tai jonkinlainen huntu. Inspiraatiota olen hakenut tästä kuvasta.

Mekkoja teettäville morsiamille muuten tiedoksi, että mekko kannattaa teettää ajoissa, sillä mekon teettäminen vie aikaa. Onneksi tässä on vielä kuukausia aikaa odotella puvun valmistumista. Sovituksia suunnitellaan kesälle.

Budjetti

Juhlaan ei ole varattu selkeää budjettia, mutta koska puku ja juhlapaikka ruokineen tulevat aika kalliiksi, päädyimme ottamaan juhlia varten pienen lainan. Kerranhan sitä vaan eletään... Olemme myös palkanneet hyvin kokeneen hääsuunnittelijan, joka verottaa osansa budjetista. Hänestä en kuitenkaan luopuisi mistään hinnasta!

Hääauto on myös toistaiseksi vielä hakusessa. Harmikseni tällä hetkellä lähipiiristäni ei löydy ketään, jonka autotallissa majailisi Ritari Ässänkin autona tunnettu "KITT" eli Pontiac Firebird.

_kengin_ennissa


Hääjuhla:

En halua vielä paljastaa juhlasta kaikkia yksityiskohtia, mutta tiedossa on ainakin tarjoilujen osalta 80-luvun herkkuja (mm. katkarapucoktaileja, lämpimiä voileipiä ja täytettyjä paprikoita). Todennäköisesti palkataan myös 80-luvun musiikkia soittava livebändi, mutta sellainen saadaan hommattua lähipiiristä lyhyelläkin varoitusajalla. 

Pidämme maltilliset 150 hengen juhlat, joskin vieraiden lukumäärä on vielä vähän auki, koska en osaa arvioida avecien määriä.

Häämeikki- ja kampaus

Meikin teen todennäköisesti itse, mutta kampaajalla aion käydä juhlapäivän aamuna. En ole itse asiassa varannut kampaajaa vielä, mutta ajatuksena on ottaa permanentti pari viikkoa ennen häitä, jolloin hääkampaus onnistuisi varmaankin helpommin. Häämeikkiä varten tulen myös katsomaan "muutaman" YouTube-videon, jotta osaan tehdä sinertävän smokey eye -meikin. Onneksi en muuten myynyt sinistä ripsiväriäni kirppiksellä.

Sen lisäksi toivomme, että vieraamme kunnioittaisivat valitsemaamme teemaa ja pukeutuisivat juhlaan 80-luvun teemaan sopivasti. Tämä mainitaan tietysti kutsuissa. Häistä on myös tulossa alkoholittomat, lapsettomat ja somettomat. Onneksi minulla on myös jonkin verran päätösvaltaa kaasoni (täs on mun kaaso <3) mekon ja kampauksen valinnassa!

Ääk, emme enää malta odottaa juhlia.

t. Enni

Ps. Aprillia, syö silliä... :)

Lue myös