Aroma Sense - Tuoksuva Testivoittaja

Kaupallinen yhteistyö: Aroma Sense

Olen moneen kertaan sanonut, että olen blogimainostuksen uhri ja niin olin tälläkin kertaa. Luin eräästä blogista Aroma Sensen* suihkupäistä, ja koska sattumalta oma suihku veteli viimeisiään, päätin käydä tutkimassa tätä ihmeellistä (ja kaunista) suihkupäätä tarkemmin I love me -messuilla.

Pisteellä sain sovittua Aroma Sensen kanssa vielä pienimuotoisen yhteistyön kauppojen ympärille, joten tässä siis tietoa ihmeellisestä, tuoksuvasta ja vettä säästävästä suihkupäästä.

aroma_sense
aroma_sense1

Syy suihkupään hankkimiseen oli, ulkonäön lisäksi se, että tuote vähentää vedenkulutusta ja on jopa palkittu testissä. Sen lisäksi kaunis suihkupää tuo pientä spa-tuntua omaan kylpuoneeseen.

Suihkupään sisään voidaan asentaa aromageeli-tuoksupatruuna, jonka avulla suihkun saa tuoksumaan vaikkapa laventelilta, männyltä tai sademetsältä. Kotona käytössä on kuvien mukainen keltainen patruuna, joka tuoksuu mangolta ja sitruunalta. Tuoksu on huumaava ja kyllä se on tuonut oman elämyksensä suihkuhetkiin.

Eron suihkutteluun huomasi heti ensimmäisen hiustenpesun jälkeen, tuote nimittäin lupaa kosteuttavan vaikutuksen. Kun pesin Aroma Sensen suihkupäällä hiukseni, muuttuivat hiukset selvästi pehmeämmiksi aiempaan verrattuna. Hiukset tulivat tavallaan liukkaimmiksi kuin ennen (mun tapauksessa ne tarvitsevat myös paljon rakennetta antavia tuotteita suihkun jälkeen, jotta saan niihin taas kampauksia, hah). Aromageeli ei muuten jää tuoksumaan ihoon / hiuksiin mitenkään, tuoksun ollessa muutenkin hyvin mieto.

aroma_sense3

Minulla on käytössä Aroma Sensen AS-Prestige -suihkupää, joka on Aroman Sensen suihkupäistä uusin, ns. luksusmalli. Isoa suihkupäätä koristaa kuparinvärinen reunus. Malli on kevyt ja antaa runsaan ja leveän vesisuihkun. Ainoa pieni miinus tulee siitä, että tuote on kromattua muovia. Tosin en ole huomannut vielä mitään kulumisen merkkejä, vaikka suihkupäätä on otettu välillä irti pidikkeestä ja laitettu sitten takaisin.

Jossakin tapauksessa suihkun rei'istä saattaa välillä sojottaa vesisuihku väärään suuntaan, mutta tällöin kannattaa tarkistaa suihkupään sisällä oleva suodatinosa, tai kääntää sitä hieman eri asentoon. Kuvasta kuitenkin näkyy suihkun pehmeä virtaus, vaikka vettä tuleekin suihkusta pienenpienistä rei'istä. Kuten muutkin Aroma Sensen suihkupäät, myös tämä malli suodattaa kalkkia, metalleja ja muita epäpuhtauksia. Suihkupään antibakteerikuulat neutralisoivat mahdolliset bakteerit.

Ehkä tärkein asia on kuitenkin se, että suihkupää säästää vettä ja energiaa. Tämä on patentoidun tekniikan aikaansaannos, eli tuotteella kasvatetaan vedenpainetta. Käytännössä tämä tarkoittaaa sitä, että suihkua ei tarvitse pitää täydellä teholla tunteakseen suihkun olevan tehokas. Tämäkin on totta, sillä en käytä suihkua koskaan täydellä teholla.

aroma_sense41
IMG_1818 copy

Aroma Sensen suihkupää oli säästösuihkuvertailutestin paras laite. Testin järjesti TM Rakennusmaailma -lehti vuonna 2014. Alla suora lainaus vertailusta: 

     "Vettä tulee hyvin pienistä suihkulevyn rei’istä todella paljon ja kovalla paineella. Silti suihku on miellyttävän pehmeä. Suihkukuvio on tiheä, sopivan levyinen sekä tehokkaasti pesevä. Aroma Sense kulutti kaikilla mitatuilla paineilla testin kolmanneksi eniten vettä. Hyvän suihkukuvionsa ja paineensa ansiosta se selvisi kuitenkin huuhtelukokeessa viidenneksi." TM Rakennusmaailma. 2014.

    "Aroma Sense AS-9000 -suihkukahva sisältää aromageelipatruunan, jonka selkein ominaisuus testatussa kahvassa oli erittäin miellyttävä sitruunan tuoksu suihkuvedessä, joka levisi koko pesutilaan. Maahantuojan mukaan aromageelipatruuna kestää n. 6000 litran vesimäärän läpivirtauksen." TM Rakennusmaailma. 2014.

Lisätietoa ja yrityksen verkkokauppa löytyvät Aroma Sensen verkkosivuilta. Pitäkäähän tämä tuote mielessä lahjaostoksilla. Kerron mielelläni kokemuksia tuotteesta, jos teillä herää jotakin kysyttävää.

t. Enni

Yhteistyössä: Aroma Sense. Kuvissa näkyvä suihkupää saatu Aroma Senseltä postausta vastaan.

Kommentit

 1. En ole ennen kuullutkaan tuollaisesta tuotteesta! Vaikuttaa ihanalta<3

  VastaaPoista
 2. Kolme vuotta käytössä ja kuului vain naksahdus ja suihku hajosi. Vähä kallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naksahdus? Oletko selvittänyt, mikä siinä hajosi?

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös