Instrumentarium / Heritage-malliston kehykset

Yhteistyössä: Instrumentarium & Indiedays

En valehtele sanoessani, että Instrumentariumiin syksyn uutuuksina saapuneet Heritage-merkin Swaroski-kristalleilla koristellut kehykset ovat yhdet kauneimmista näkemistäni kehyksistä koskaan. Ihan vähän harmittaa se, että paikan päällä kokeilemani kehykset olivat vähän liian leveät kasvoilleni, mutta as you all know, mun on oikeasti todella vaikea löytää sopivia kehyksiä. Pakko kuitenkin sanoa, että kuvissa kehykset näyttävät silti aika hyviltä!

Heritage-merkin kauniit kehykset ovat saapuneet Instrumentariumin myymälöihin yksinoikeudella nyt syksyn aikana. Brändin taustalla on idea laadusta, luksuksesta ja ajattomuudesta. Laadun takaavat valmistuksessa käytyt ensiluokkaiset materiaalit, jonka ohella kehyksiin on saatu luksusta Swaroski-kristallien hohteella. Kehysten ajattomuudesta kielii muotoilu, johon on haettu inspiraationta menneiden aikojen klassisesta tyylistä.

myheritage_instrumentarium
Image: Tim Kiukas

myheritage
Image: Tim Kiukas

Nykypäivänä koen olevani vähemmistön edustaja silmälasieni kanssa. Viimeksi eilen mietin, että miten niin moni ihminen näkee hyvin ilman laseja? Toisaalta, jos silmillä on kauniit lasit, jotka vielä sopivat kantajalleen, on niitä ilo käyttääkin. Toisinaan lasit toimivat myös hyvin tärkeänä asusteena (siis kun pitää näyttää fiksummalta kuin on hehheh).

Itselleni ei ole kovinkaan tärkeää se, minkä merkkiset lasit omistan, vaan nimenomaan silmälasien ulkonäkö ja kestävyys. Näyttää muuten upealta, kun logon sijaan silmälasien sankoja koristaakin kimaltelevat kristallit. Silmälasien yleiseen kestävyyteen vaikuttaa, kehysten ohella, myös linssit, joten kauniisiin kehyksiin kannattaa ehdottomasti valita myös hyvät linssit. Itse suosin vähintään kova ja heijastamaton -pinnoitetta sekä linssien ohennusta.

_A310136 copy
 Image: Tim Kiukas

_A310128 copy
Image: Tim Kiukas

IMG_8255 copy

Suosittelen tutustumaan malliston kehyksiin, jos olette suuninttelemassa uusien silmälasien hankkimista. Kuvissa minulla on sovituksessa (mielestäni) malliston kaunein kehys, nimeltään Heritage Säkenöivä. Sofian ja mun silmillä näkyvät kehykset löydätte Instrumentariumin sivuilta.

Kuulisin mielelläni kommentteja silmälaseista ylipäätään: Hot or Not?

t. Enni

Yhteistyössä: Instrumentarium & Indiedays

Kommentit

 1. Oli kyllä tosi kivoja nuo kaikki lasit :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Se säkenöivä reunus oli kaunis. Pakko käydä vielä sovittelemassa, mutta kyllä ne taisi mun kasvoille himppasen liian leveitä olla. Onneks muille varmasti sopii paremmin :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat Minna Parikan Feliz-kengät! Täällä lisää niistä: http://www.enninkengissa.fi/2015/06/minna-parikka-stock-sales.html :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös