I love me -messut ja Porontalja

Mun oli pakko tulla päivittelemään sisustuskuulumisia, sillä sain tänään Ellos-tilaukseni, joka sisälsi alennuksessa olleen porontaljan ja noin 40 euron nahkaisen räsymaton. I like, like, like! Suunnittelin aluksi räsymattoa toiseen huoneeseen, mutta lopulta päädyin laittamaan sen makuuhuoneeseen. Nyt kerron jotain järkyttävää, mutta pari viikkoa sitten hoidossa olleella kasvattikoirallani oli vaikeuksia hypätä sänkyyn, koska lattia oli liian liukas. Eli kyllä, ostin maton KOIRALLE!

Suunnittelen täällä omaa reittiäni I love me -messuille, sillä sain kutsun tapahtumaan perjantaiksi. Messuilla osallistun ainakin Specsaversin Sähäkin silmälasimalli 2015 -tapahtumaan ja käyn nappaamassa pari tuotenäytettä muutamilta osastoilta. Missä muualla kannattaisi käydä?

enninkengissa1
enninkengissa_poron_talja
Porontalja / Arvada räsymatto

Muutoin aion kiertää messut hyvin pikaisesti, sillä haluan nauttia viimeisestä lomapäivästäni perjantaina (varmaan siis luen tenttiin ja suunnittelen tunteja). Tähänastiset pari vapaapäivää ovat tuntuneet ihanilta, mutta ei arjessakaan mitään vikaa ole. Lomalla on vähän liian paljon aikaa ajatella ja katsella sotkuista kämppää. Kiireessä sellaisia ei ehdi edes ajatella.

Ps. Olen niin mainonnan uhri, mutta MouMou meni blogissaan mainitsemaan Aroma Sensen suihkupäistä, ja kuinka sopivasti mulla on täällä kotona suihkupää rikki ja tarvitsisin uuden ja laadukkaamman korvaamaan tuon nykyisen diskosuihkupään... Onko kukaan kokeillut AS-9000-suihkupäätä, tai onko se hintansa arvoinen?

t. Enni

*Postaus sisältää syvälinkkejä!

Kommentit

  1. Kerro sitten vinkkisi messuille, mä oon menossa vasta sunnuntaina :) Tuli myös perjantaille kutsu, mutta yllättäen en taaskaan töiden takia pääse lähtemään arkena minnekään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh voi harmi! Mulla on syysloma, niin ihme kyllä perjantai kävi tällä kertaa. Laitan sitten infoa, missä kannattaa käydä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös