Musiikkihuone / Ellos huonekalut ja Sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kodistani löytyy olohuoneen ja makuuhuoneen lisäksi ylimääräinen huone, joka on toimittanut tietokonehuoneen virkaa vuoden ajan. Siitä olisi voinut tulla vierashuonekin, jonne olisin hankkinut vaikkapa levitettävän sohvan, mutta nyt yli vuoden täällä asuneena en edes muista, että meillä olisi koskaan ollut yövieraita.

Aluksi siis ajattelin hommaavani huoneeseen sohvan, mutta sitten meille ilmestyi kitaroita. Tästä syntyikin idea, että kitaroiden soittamiseen tarvitaan nätti tuoli. Kun viimeistään Loreenin tähdittämässä Elloksen tv-mainoksessa keväällä vilahti kasa kuvan kaltaisia Nicole-koristetyynyjä, heräsi mielenkiintoni toden teolla. 

IMG_7266 copy

Elloksen kotiin lähetetystä kuvastosta bongasin vielä harmaan Rizzo-nojatuolin mielestäni kohtuulliseen hintaan. Niinpä tein tilauksen, mutta itse nojatuolia sain odotella pari kuukautta ennen kuin se saapui postiin. Tuoli tuli kokonaisena, joten oli siinä pahvilaatikolla kokoa. Veikkaan, että tuoleja oli tilattu samalla hetkellä paljon, joten siksi toimituksessa kesti vähän aikaa.

Näin syntyi musiikkihuone, joka ainakin ovelta kurkittaessa näyttää harmoniselta (vaikka olenkin ihan toivoton sisustaja). Kovasti eräs taulukin tekee tuloaan seinälle, mutta jotenkin kummallisesti se ei ole sinne vielä päätynyt... Olisikohan muka liikaa muuta tekemistä?

IMG_7272 copy

Rizzo-nojatuoli oli yllättävän kevyt, joten paketti oli helppo kantaa sisään. Kevyestä rakenteesta huolimatta siinä on mukava istua ja se vaan on mielestäni todella kaunis tuoli. Harvemmin nojatuoli tosin on käytössä, koska kasaan siihen normaalisti seuraavan päivän vaatteet odottamaan valmiiksi... Muuten pyrin pitämään sen tyhjänä! 

En myöskään itse soita kitaraa, joten en tiedä soitetaanko kitaroita kuitenkin tietokoneen ääressä vai kuvitelmieni mukaan nojatuolissa.

IMG_7279_ellos-tuoli
IMG_7279_ellos-tyyny

Olen tyytyväinen kokonaisuuteen, sillä sävyiltään kaikki palaset sopivat hyvin taustalla olevaan savensävyiseen seinään. Tuoli on sävyltään beige, mutta väri on hyvin vaalea ja taittaa kylmään. Tyynyn väri on myöskin harmaa-valkoinen, jos joku jää sitä miettimään.

Tyynyä on saatavilla myös keltaisena ja turkoosina.

t. Enni

* Yhteistyössä Ellos. Postaus sisältää syvälinkkejä.

Kommentit

  1. Tunnelmallisen näköinen soittonurkkaus. Kannattaa muuten harkita kitaroille seinäkiinnityssysteemejä. Meillä on olkkarissa sohvaseinällä basso, sähkökitara ja akustinen kitara. Mitään tauluja ei kaipaakaan, koska ne yhdessä muodostavat kivan ja mielenkiintoisen sisustuselementin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meillä on kotikotona seinillä soittimia, niin varmaan siksi halusin kitarat lattialle. :D Normaalisti kitaroitakaan ei ole kuin kaksi. Mutta joo, hyvä idea, ehkä vielä joskus. Varsinkin jos perin jonkun upean basson! ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös