Parhaat Juhlienpelastajat - Verman

Yhteistyössä: Indiedays & Verman

Lähdin mukaan Vermanin yhteistyökampanjaan Indiedaysin viime toukokuussa järjestämän Inspiration Day -tapahtuman kautta. Sain tapahtumasta Vermanin pisteeltä mukaan juhlienpelastajat-kitin, jonka luvattiin mahdollistaman mukavampi olo aina juhlista alkaen pitkälle seuraavaan päivään.

Juhlienpelastajat-kitissäni on ollut siitä lähtien Wonderm-rakonestolaastareita (kumarran näille, maailman parhaita) ja toisinaan myös Nogasin GO -purutabletteja. Wondermin rakonestolaastareista on tullut lompakkoni ykkösvaruste, enkä enää lähtisi mihinkään ilman niitä! 

IMG_3746 copy

Olen käyttänyt Wondermin laastareita lojaalisti jo vuoden ajan, sillä nämä sattuvat olemaan parhaita rakkolaastareita, ne siis auttavat ennaltaehkäisemään rakon syntyä, mutta toimivat ihan yhtä hyvin vielä silloinkin, kun rakko jo tekee tuloaan. Yhtä laastaria voi käyttää muutamaankin kertaan myös irrotuksen jälkeen. Koska laastari on uudelleenliimattava, jemmailen käytettyjä rakkolaastareita meikkipussini kylkeen. Tällöin ne ovat aina lähellä uutta käyttöä varten.

Rakonestolaastareita voi myös leikellä pienemmiksi. Itse leikkaan ison laastarin usein jopa kolmeen eri osaan, jolloin saan yhdestä laastarista kolme pitkäkestoista rakkolaastaria. Nämä laastarit ovat siis nerokkaita ja toimivia, ja mun lompakko näyttää kieltä. ;)

IMG_3738 copy
IMG_3743 copy

woderm blister
Kalorittomia, hieman ananakselta maistuvia Nogasin GO -purutabletteja käytän toisinaan, sillä tuotteen alfagalaktosidaasi-entsyymi auttaa pienentämään vatsan turvotusta, jos se nautitaan ohjeen mukaan ennen ateriaa. Jos vielä olisin laktoosia kaihtava henkilö, pitäisin laukussani aina Lactrase Go -purutabletteja. Itse asiassa perheenjäseneni kehui kyseisen tuotteen maasta taivaaseen ja kertoi purutablettien olleen hyvin ahkerassa käytössä jo parin kuukauden ajan. Musta tuntuu, että nämä osittain pelastivat hänen elämänsä  -  nyt hän saa syödä normijätskiä ilman huolia! Eli maailman parhaita nämäkin.

Olenkin aina ihmetellyt, että jos pystyy näinkin vaivatta nauttimaan laktoosia sisältäviä ruokia, joita pöydät usein notkuvat juhlissa, niin miksei Lactrase-purutabletteja ole hankittu jo vuosia sitten? Mä ainakin olisin rientänyt apteekkiin hankkimaan näitä heti, kun kuulin sellaisia olevan. Tämä suomalaisten luottotuote on nimittäin ollut markkinoilla jo parin vuosikymmenen ajan.

lactrase_nogasin

Eli näistä kolmesta tuotteesta vähintään kaksi ovat maailman parhaita. Aikamoinen väite? No se on ainakin meidän mielipiteemme! Kaikki yllämainitut tuotteet ovat saatavilla apteekeista ympäri Suomen. 

Tähän loppuun kannattaa vielä käydä kurkkaamassa kampanjasivulta muiden bloggaajien postaukset ja kokemukset heidän juhlien pelastajistaan. Onkohan siellä muita maailman parhaita?

t. Enni

Yhteistyössä: Indiedays & Verman

Kommentit

  1. Kuulostaa ihan mun laastareilta. Kesäisin jaloissa on joka päivä rakkoja ja vähintään neljä laastaria per jalka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta nää on parhaita! Tänään viimeksi jaloissa ja estin rakot! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös