Vaatepuu & Minna Parikka Sample Sale

Muistan lukeneeni muutamia kuukausia sitten Järvenpäässä sijaitsevasta Vaatepuu-nimisestä designlainaamosta, mutta sen jälkeen koko asia unohtui. Luin viime viikolla uutisen, jonka mukaan Helsinkiin avataan pian uusi vaatelainaamo, josta voi hakea kotimaisia designvaatteita ja asusteita käyttöönsä kahdeksi viikoksi kerrallaan. Vaaterekki avataan Vaasankadulle 12. toukokuuta.

Järvenpään Vaatepuu sen sijaan on auki torstaisin klo 16-19. Saavuin paikalle viime torstaina viiden aikaan ja paikka kuhisi ihmisiä! Jokokuvan yhteydessä, kerran viikossa auki aukeava Vaatepuu on suomalaisista designvaatteista pitäville ihmisille pieni paratiisi, jollaista ei uskoisi löytyvän Järvenpäästä. Vaatepuun herkulliseen kokoelmaan kuuluu mm. Mirkka Metsolan, (toimintansa lopettaneen?) Juljan, Poola Katarynan, Anne-Mari Pahkalan ja Minna Parikan aarteita, joita jäsenet voivat lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Vaatepuu2
Vaatepuu

Julja  / Anne-Mari Pahkalan

Vaatepuu_jarvenpaa

Poola Kataryna / Mirkka Metsola with Rita Hill

mangorahka

Ps. Minna Parikalla on sample sale käynnissä tällä hetkellä Kiseleffin talossa (Aleksanterinkatu 28). Mä vetäsen naamaan nyt mangorahkan ja alan valmistautua Anskun blogisynttäreitä varten, mutta tuskin pääsen itse ihastelemaan Parikan alennuskenkiä...

t. Enni

Kommentit

Lue myös