Sileät sääret kesäksi / Indiedays, Garmex & RFSU

Yhteistyössä: Indiedays, RFSU ja Garmex

Sain kutsun osallistua IndiedaysinRFSU:n sekä Carmexin blogikampanjaan, sillä sain viime kuussa järjestetystä Blogger's Inspiration Day:sta mukaan tuotepaketin, joka sisälsi mm. Garmexin huulivoiteen, Easy Shavin' -geelin sekä Nice n 'Cool- & Hair helper- voiteet. Monille RFSU tuo varmaan mieleen pari muunkinlaista tuotetta, mutta yhtä lailla tuotesarja on keskittynyt tarjoamaan monipuolisia ihonhoitotuotteita, erityisesti sheivaukseen, ja sen lisäksi RFSU tuo myös maahan Garmex-huulivoiteita.

Olen testannut Easy Shavin' -geeliä jo muutama vuosi sitten. Ihmettelin jo silloin, että mikäs ihme tuote tämä tällainen on, mutta pian selvisi, että kyseessä oli ihokarvojen ajeluun tarkoitettu geeli.

rfsu3_indiedays_blog_awards
Mulla on kohtalaisen herkkä iho, joten jo pelkkä säärien ajelu on ollut juttu, jonka olen halunnut hoitaa mahdollisimman luonnollisesti, mutta tehokkaasti. Pyrin välttämään turhan teollisia sheivaukseen kehitettyjä voiteita, joten olen unohtanut erinäiset vaahtopitoiset ja ihokarvoja tuhoavat tuotteet jo aikapäiviä sitten (koska se tunne, kun jalat ovat tulessa...). Vaan, jotta lopputuloksena olisivat sileät sääret, tulee sheivauksessa käyttää jotain ajeluun soveltuvaa tuotetta.

Monet käyttävät ihokarvojen poistamiseen terän kanssa ihan normaalia suihkusaippuaa, tai hoitoainetta (mitkä ovat myös hyviä vaihtoehtoja), mutta tätä tarkoitusta varten on myös kehitetty oma tuote. RFSU:n Easy Shavin' -geeli on läpinäkyvä tuote, jonka voi levittää sääriin, kainaloihin ja myös intiimialueelle. Easy Shavin' pehmittää ihoa ja mahdollistaa ihokarvojen ajon terällä. Se sopii PH-arvoltaan koko keholle ja läpikuultavuutensa ansiosta myös nähdään, mitä kohtaa ajetaan. Esimerkiksi kantapään alue on monille haastava paikka, mutta Easy Shavin '-geelin avulla voidaan ikäviltä haavoilta välttyä. Tuote on myös hellävarainen, se sisältää hoitavia yrttejä ja siinä on mieto tuoksu.

Mä testasin Easy Shavin' -geeliä heti sen saatuani, eli juuri ennen Indiedays Blog Awardseja. Kuten näette, ei punaisia näppyjä, eikä muitakaan haavaumia!

rfsu1

No mitäs sitten jälkihoidoksi? Monelle ajelu aiheuttaa iholle ikäviä, pieniä punaisia näppylöitä, tai ihokarvat kasvavat takaisin niin hentoina, etteivät ne läpäise ihoa, vaan kasvavat sisäänpäin. Tämä saattaa aiheuttaa kutinaa etenkin intiimialueella ja säärissä. Tähän ongelmaan RFSU on luonut kaksi tuotetta, josta toisen näette alla. Hair helper -voiteen tarkoituksena on estää juuri kutinaa aiheuttavia, sisäänkasvaneita ihokarvoja. Tämän tuotteen ohella kannattaa muistaa koko vartalon säännöllinen kuorinta ja kosteuttaminen. Tosin käytän tätä tuotetta nykyään korvaamaan kosteusvoiteen jaloissani.

RFSU:n Nice n 'Cool -voiteen tarkoituksena on taas vähentää ajelusta aiheutuvien punaisten näppylöiden syntymistä. Molemmat tuotteet sopivat niin intiimialueelle kuin myös kainaloiden ja säärien hoitamiseen.
rfsu2
indiedays-blogawards_600
image: Jalmari Eskelinen / Heidi, minä & Hanna

Hoida siis myös itsesi kesävalmiiksi ja vältä kutina, punaiset näpyt ja inhottavat haavat. Lisää tietoa tuotteista löydät RFSU:n sivuilta.

t. Enni

Yhteistyössä: Indiedays, RFSU ja Garmex

Kommentit

Lue myös