Trendikkäät Ballerinat Spartoolta / Minna Parikka Caracal

Kaupallisessa yhteistyössä: Spartoo

Kesä on jo ihan nurkan takana ja lumet ovat vihdoin sulaneet pysyvästi. En tosin tiedä, mistä tämä hurjan tuulinen sää tänne tupsahti tänään, mutta aamulla ulkona käydessäni oli ainakin todella kesäinen sää, ja jotenkin tuntui ihan siltä kuin olisin ollut ulkomailla meren rannalla. Yhtä tuulista!

Olen koko blogihistoriani ajan jakanut teille tarinoita korkokengistä, joten olisiko aika nostaa myös matalakorkoisia kenkiä, kuten ballerinoja tai kävelykenkiä enemmän esiin? Erikoisemmat, trendikkäät, mutta myös laadukkaat ballerinat ovat hyvä hankinta siksi, että niillä jaksaa kävellä pidemmänkin matkan, ja sen lisäksi ne tuovat asuun pientä särmää näyttämällä upeilta.


Monesti mm. ulkomailla lomaillessa tulee käveltyä niin paljon, että jalat kipeytyvät väistämättä. Tästä syystä olisi erityisen tärkeää, että kengät olisivat mahdollisimman laadukkaat ja etenkin paksupohjaiset. Monesti avokkaissa on hyvin ohuet pohjat, jolloin kaikki teiden epätasaisuudet ja kivet tuntuvat pohjien läpi. Tämä saa jalat kipeytymään todella nopeasti.

Sen lisäksi rakoilta on usein vaikea välttyä. Jos olet sukkahousujen suurkuluttaja kesälläkin, niin loistavaa! Monesti rakot syntyvät nopeammin silloin, kun jaloissa ei ole sukkia tai sukkahousuja. Pidä siis hätätapauksia varten mukanasi aina rakkolaastareita, jotka voit piilottaa helposti vaikka lompakkoon. En tiedä onko mitään ikävämpää tunnetta kuin se, että olet kaukana kotoa ja jalkaan alkaa muodostua rakko. Auts!

Mä olen jo pitkään haaveillut puolitosissani Minna Parikan Caracal-mokkasiineja (mulle riitti se, että näin ne Taylor Swiftin yllä), mutta arvatkaa mitä? Joka ikinen mustavalkoinen  pari on loppu mun koossa, eikä niitä ole enää tulossa myyntiin lisää. 

Ainut paikka, mistä Caracaleja voi enää hankkia (mun koossa, joka jää salaisuudeksi), on Spartoo.fi:n verkkokauppa. Voi olla, että näitä löytyy myynnistä vielä jossain kivijalkaputiikista, mutta ainakaan Parikan virallisella varastolla niitä ei enää ole. Ne ovat loppu. Caput. Finito.

Eli ehkä arvaatte, mitkä kengät saatan tilata kokeiluun vielä joku päivä. Tosin tiedän jo nyt, että vain hyvin pienellä mahdollisuudella kengät sopivat mulle. Saan niin helposti rakkoja jalkoihini, että olisi suorastaan ihme, jos Caracalit sopisivat kerrasta jalkaan. Caracalien korvaosat on valmistettu kuitenkin tukevasta nahasta, ja korvissa on paljon ompeleita, joten nahka saattaa olla aluksi kovaa ja painaa jalkoja. Caracalit saattavat vaatia muutaman käyttökerran muotoutuakseen jalkaan kunnolla (vähän kuten mm. Dr. Martensin kengät).


Loppuun halusin vielä jakaa villin kortin nimeltä Melissa Campana Fitas, jonka Melissa on tehnyt yhteistyössä Campana brothersin kanssa. En nyt ehkä sanoisi näitä maailman kauneimmiksi ballerinoiksi, mutta ainakin erikoisiksi! Näitä ballerinoja on nähty mm. Blake Livelyn, Anne Hathawayn ja Selena Gomezin yllä. 

Mitäs tykkäätte?

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa kaupallisessa yhteistyössä.

Kommentit

 1. Ääääks! Siis caracalit loppu! Juuri ne jotka olen ajatellut hankkivani "sitten joskus". Taasko mä olin liian hidas.
  Tosiaan erikoiset (ja minusta kauniit) nuo viimeiset kengät, täytynee ihan googletella mistä/miten nuo on valmistettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin mun koossa on! Harmittaa myös, koska 300 euroa tsippadii tuosta noin on aika iso summa rahaa ja ne pitäisi ostaa niinku just nyt. Tuolla oli muuten Caracaleja alessa, tosin ei mustina. Tilasin kokeiluun, koska pakko säästää rahaa. Mutta kannataa selvittää. Voihan se olla, että niitä aletaan taas myöhemmin tehdä lisää. Ainakin toivon mukaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös