KAREN MILLEN BAG & COMFY OUTFIT

Mun Pietarintuliainen näkyy päivän asukuvissa, jotka tosin ikuistettiin jo pääsiäisenä. Tämä musta, samettisen pehmeä Karen Millenin nahkalaukku on kokonsa ansiosta aika ihanteellinen, sillä sinne mahtuu lompakko, puhelin ja kaiken lisäksi EOS M adapterin ja esim. Sigman 35 mm objektiivin kera. Varsinainen tilaihme siis.

Tiedän, että on ihan älyttömän turhamaista iloita LAUKUSTA, mutta se oli mun ainoa tuliainen itselleni, eikä varmaankaan katoa kaapistani ikinä. Samaten olen karttanut punaista väriä aika pitkään arkipukeutumisessa, mutta tämä paita muutti mieleni.

IMG_8162 copy
Shirt, top & Shoes: Zara / Jeans: Guess / Bag: Karen Millen
IMG_8141 copy

Aika Zarapainotteisessa asussa vietettiin koko pääsiäinen. Päällä on paljon lemppareita, mm. Zaran raitapaita, kengät ja toppikin. Guessin farkutkin ovat yhdet lemppareistani, vaikka ne ovat jonkin verran löystyneet käytössä. Pitäisi vain tunkea niin pienet farkut päälle sovituskopissa kuin vain mahdollista.

Tosin farkkujen sovitustilanne oli jo mielenkiintoinen itsessään... Nämä ovat joustavat farkut, joten ne antavat periksi ja muotoutuvat käytössä ajan kanssa. Myyjä toi mulle alun perin sovitukseen näistä isompaa kokoa vedoten siihen, että koska hän oli minua lyhempi ja käytti pienempää kokoa, en mitenkään voisi mahtua hänen käyttämäänsä kokoon. Eli siis sovittelin tätäkin kokoa isompia housuja, mutta totesin farkut aivan liian suuriksi.

Onneksi sain myyjän pään käännettyä ja hän toi minulle farkuista pienemmän koon sovitukseen. Hän ei silti millään meinannut myydä minulle pienempää kokoa, vaan sanoi useaan otteeseen: "Minä olen tätä kokoa, sinä et voi olla", samalla mittaillen mua katseellaan. Ai oliko vähän ahdistavaa? Sanoin, ettei tarkoitukseni ole muuttua tästä isommaksi... Eivätkä farkut ihan halpoja ole!

IMG_8129 copy
IMG_8161 copy

Onneksi olen sovitellut nimenomaan Guessin farkkuja ennenkin ja löytänyt myyjien avulla oman kokoni. Luotin siis siihen. Ja miten vielä kävikään, nämäkin ovat jo löystyneet. 

Eli jos ostatte vastaavanlaisia farkkuja, suosittelen tosi pientä kokoa. Veikkaan silti, että tässä on asu, joka löytyy päältäni vielä monen monta kertaa.


t. Enni


Ps. Skorpionille pitäisikin sopia punainen väri, mutta sainkin juuri vähän aikaa sitten tietää olevani vaaka! (?!)

Kommentit

 1. Guessin farkut on kyllä ihan superhyvät. Mullakin on muutamat ja oon niin tyytyväinen! Ginassakin on ihan ok farkkuja ja siellä oon oppinu, että housujen pitää olla niin tiukat ettei melkein mee päälle niin sit ne on löystymisen kanssa oikeeta kokoa :D Monesti oon ostanu sovarissa hyvät housut = liian isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla ihan sama homma ja just noin! Mulla on käyny Ginan farkkujen kanssa huono säkä, farkun lahje oli jotenkin kiero ja sauma tuli koko ajan eteenpäin, mutta olen myös kuullut, että eräs henkilö on ostanut sieltä parhaat farkut ikinä!

   Poista
 2. Ihne myyjä :D

  Ja hei, saa laukusta iloita. Mulla on ollut huono fiilis, ja äitipä päätti hemmotella: osti laukun ja kengät! Jännästi piristi :D ...vaikkei tietenkään asiat mihinkään siitä muuttuneetkaan. Mutta äiti ymmärsi että kun en mitään tienaa, enkä voi mitään ostaa, niin tää oli hyvä keino piristää tyyppiä joka rakastaa vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana äiti! :) Näin on, eikä sen tarvitse olla iso juttu tai kasa vaatteita! Jotkut iloitsee uusista kesärenkaista hienoine vanteineen, mää laukusta...

   Poista
 3. Kiva laukku ja farkut! Ikävää että sulla oli tuollainen kokemus myyjän kanssa, kaikki ei tosiaan oo samankokoisia eikä muihin voi verrata.:)

  VastaaPoista
 4. Ruutuprintti sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös