Haluatko Valkoisen Hymyn? / Hampaidenvalkaisu Dazzling Beauty Studiolla

Kaupallisessa yhteistyössä: Dazzling Beauty Studio

Kävin kokeilemassa Dazzling Beauty Studiolla Järvenpäässä peroksiditonta hampaiden valkaisua*, joka toteutettiin Valkoinen Hymy -valkaisulla. DBS oli muuten ensimmäinen hampaidenvalkaisua tarjonnut kauneushoitola Järvenpäässä.

PS. Kurkkaa ajankohtainen diili hampaidenvalkaisusta Offerillan sivuilta*!

Uskokaa tai älkää, mutta olen itse asiassa vuosien kokemuksen ansiosta aikamoinen hampaiden valkaisun expertti. Teetin  hammaslääkärillä jo reilu kymmenen vuotta sitten hammasmuotit, joilla pystyin valkasemaan hampaitani kotona. Tällä käsittelyllä sain todella erinäköisen hymyn kuin mikä kasvojani oli koristanut sitä aiemmat vuodet.

Pelkkä hampaiden valkaisu oikeastaan muutti elämäni, vaikka se hieman kliseiseltä kuulostaakin. En osaa selittää sitä sen kummemmin, mutta valkoiset hampaat jotenkin kasvattivat itseluottamustani aivan uusiin sfääreihin kymmenisen vuotta sitten.

valkoinenhymy

Olen käyttänyt muottiani aina tarvittaessa, mutta huomannut, että peroksidivalkaisu on alkanut vihloa hampaita kerta kerralta enemmän. Tietysti ennen valkaisua hampaat pitää hoitaa kuntoon, sillä valkaisua ei saisi tehdä hampaisiin, joissa on esim. reikiä tai hammaskiveä. Vaikka hampaani olivatkin kunnossa, koko yön ajan vaikuttanut valkaisuaine aiheutti pariksi seuraavaksi päiväksi aikamoisen tuskan suuhuni, enkä ole tästä syystä enää hampaitani juuri valkaissut kuin ihan hätätapauksissa.

Niinpä oli mukava päästä kokeilemaan vaihtoehtoista valkaisua, joka tehtiin kauneushoitolassa ammattilaisen toimesta vain reilun tunnin aikana. Dazzling Beauty Studiolla käytetään Valkoinen Hymy -valkaisua, joka on turvallinen ja kivuton valkaisutapa. Se ei aiheuttanut minulle minkäänlaista vihlontaa tai hammasherkkyyttä.

IMG_7785 copy
IMG_7789 copy

Käsittely koostui 3 x 15 minuutin valkaisuista. Käsittely toisettiin kolmeen kertaan ja jokaisella kerralla hampaille levittiin uusi geeli. Valkaisu tapahtui seuraavasti:

Saavuin hoitolaan ja istahdin tuoliin. Dazzling Beauty Studion omistaja Nea valmisteli tarvittavat tarvikkeet ja laittoi minulle kaulurin siltä varalta, että innostuisin puklaamaan sylkeä rinnuksilleni (en innostunut)! :D 

Aluksi hampaistani tehtiin alkukartoitus, eli mikä hampaideni väri tällä hetkellä oli. Ylähampaani olivat jo melko vaaleat, mutta alahampaissani oli aika paljon varaa valkaisulle. Sen jälkeen alkoi the fun part. 

Nea laittoi suuhuni poskilevittimen, joka toi hampaat esille. Otin tästä tilanteesta muutaman kuvan, mutten pystynyt itsekään katsomaan kuvia räjähtämättä nauruun. Voitte siis kuvitella mielessänne tämän vaiheen... Sen jälkeen Nea putsasi hampaani pikaisesti hammastahnan makuisella aineella ja levitti valkaisugeelin. Tämän jälkeen laitoin "arskat" päähän, Nea viritteli LED-lampun lähelle hampaitani ja laittoin valon käyntiin. Valon yläpuolella oli näkyvissä sekuntikello, josta asetettua 15 minuutin aikaa saattoi seurata.

IMG_7810 copy
IMG_7830 copy
IMG_7825 copy
IMG_7843 copy

15 minuutin kuluttua Nea otti poskilevittimen pois ja antoi minulle vettä, jonka avulla purskutin valkaisuaineen pois hampaistani. Tämän jälkeen edellä mainittu käsittely toistettiin vielä kaksi kertaa. Aika meni yllättävän nopeasti ja viimeisellä kerralla nukahdinkin, eli mistään hammaslääkärin kivuliaasta vastaanotosta ei ollut kyse. Kyseessä oli yllättävän rentouttava kokemus.

Valkaisun vaikutuksen näki jo heti ensimmisen valkaisun jälkeen ja se tehostui käsittelyiden edetessä. Mun hampaat sisältävät hieman kalkkikertymistä johtuvia laikkuja, joten nämä kohdat tietysti hohtivat todella valkoisina. Käsittelyn jälkeen hampaat siis saattavat näyttää epätasaisen vaaleilta, mutta tämä tasoittuu parin päivän sisällä.

IMG_7842 copy
IMG_7849 copy
IMG_7863

Ylähampaat S14 -> S6
Alahampaat: S22 -> S14
Valkaisun teho:

Valkaisun tulos ja teho riippuu omista tavoista ja hampaiden huokoisuudesta. Jos altistat hampaasi jatkuvasti värjääville aineille, tulos ei välttämättä kestä kovin pitkään. Osalla ihmisistä hampaiden kiille on myös huokoisempi, jolloin ne värjääntyvät tummemmiksi helpommin. Tätäkään ei voi oikeastaan tietää ennalta. Sen sijaan, jos sinulla on ei-huokoinen kiille, etkä altista hampaitasi kovin usein esim. värjääville virvokkeille, tulokset voivat kestää jopa kuusi kuukautta.

Minulla valkaisu vaalensi hampaitani noin neljä astetta, mikä on jo aika paljon yhden kerran tulokseksi. Hammaslääkärinkään teettämä kotivalkaisu ei ole vaalentanut hampaitani sen enempää yhden käsittelyn aikana, vaan hoidon on joutunut toistamaan useamman kerran. Lopputulos on kuitenkin sama, eli tämän vaaleammaksi en selvästi hampaitani saa.

IMG_2330

Tietoa valkaisusta:

Valkoinen hymy -valkaisussa valkaisevana aineena toimii natriumperboraatti ja sen ansiosta valkaisu on peroksiditon. Kannattaa myös huomioida, että jotkut ihmiset saattavat olla allergisia geelin sisältävälle propyleeniglykolille. En voi sanoa kenenkään puolesta mitään, mutta mulla on taipumusta herkistyä vähän mistä tahansa, mutta tästä valkaisusta ei ole tullut mitään sivuvaikutuksia. Olisi tietenkin hyvä, jos ennen valkaisua olisi mahdollista teettää herkkyystesti.

Valkaisun ylläpito:

Ylläpitoa varten sain kotiini Clean & White Fusion -vaahdon, jota käytän hammastahnan tapaan poistamaan hampaiden värjäytymiä. Tuotteen voi ostaa valkaisun yhteydessä ja se maksoi muistaakseni vain 35 euroa ja kestää oikealla käytöllä kaksi-neljä kuukautta.

Ohjeet valkaisuun ja jatkohoitoon:
  1. Varaa käsittelyyn aikaa noin puolitoista tuntia
  2. Vältä värjäävien juomien ja ruokien nauttimista parin päivän ajan (tee, kahvi, kolajuomat, punaviini, tupakka)
  3. Käytä ylläpitoon Clean & White Fusion -vaahtoa hammastahnan tapaan
  4. Toista valkaisukäsittely tarvittaessa noin puolen vuoden kuluttua
  5. Nauti valkoisista hampaistasi
IMG_7867 copy


Kokemuksesta voin vielä sanoa, että valkoiset hampaat tuovat huimasti lisää itsevarmuutta. Jos tarjous kiinnostaa, niin varaa aikasi pian! Alennuksen saat käyttöösi, kunhan varaat ajan Dazzling Beauty Studiolle viimeistään huhtikuun aikana. Muista vielä mainita varauksen yhteydessä Ennin kengissä -blogin lukija-alennuksesta. 

Kiinnostaako edullinen hampaidenvalkaisu, mutta et asu Järvenpäässä? Kurkkaa myös ajankohtainen diili hampaidenvalkaisusta pk-seudulla Offerillan sivuilta*!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Dazzling Beauty Studion kanssa. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Hampaiden valkaisu saatu blogin kautta Dazzling Beauty Studiolta.

Kommentit

Lue myös