Aalto-maljakko ja vaaleanpunaiset tulppaanit / ShopAlike

Kaupallisessa yhteistyössä: ShopAlike

Case: Testaa nettisivustosta, jonka kanssa teet yhteistyötä. 

Mikä ShopAlike on? Se on sivusto, joka kerää eri verkkokaupoissa olevat tuotteet yhden sivuston alle.

Tein siis ShopAlike-testin, jossa pyysin tuota mun herraani sanomaan yhden mieleen tulleen asian, jonka netin välityksellä voisi ostaa. Hän sanoi: "lautanen", luonnollisesi siksi, että hän oli juuri keittiössä. Niinpä kirjoitin sanan lautanen ShopAliken hakukenttään ja painoin enteriä. Tuloksia tuli 4029 kappaletta ja sisältäen kaikkiaan kuudentoista verkkokaupan tarjonnan. 

Pari viikkoa sitten löysin ShopAliken kautta Niken treenihousut, Kite-hattuhyllyn, kattolampun, Tiger of Swedenin topin ja kymmeniä erilaisia sykemittareita, kun taas toiselle perheenjäsenelle etsittiin mustaa nahkasohvaa. Sivuston kautta löytää vaikka mitä.

shopalike_aalto2
shopalike_aalto

Etsit sitten lähes mitä tahansa tuotetta netistä, niin katso, löytyisikö se ShopAliken kautta. Jos et taas ole ihan varma, mitä etsit, klikkaile eri kategorioita, jolloin olet lähempänä etsimääsi. Sivustoi toimii näinkin päin! Tämän sivuston avulla olen etsinyt myös sitä täydellistä mustaa nahkalaukkua ja voi pojat, kyllähän niitä löytyikin. Kannattaa testata samaa hakua, niin huomaatte tarjonnan (ja hintahaitarin) monipuolisuuden.

Tänään katselin tiettyä mekkoa eräästä verkkokaupasta ja ajattelin tehdä pienen hintavertailun muutaman eri kaupan välillä. Ensimmäisenä Googlen hakutuloksiin tupsahtikin ShopAliken linkki, jonka kautta mekko löytyi Asoksen sivuilta yli puolet halvemmalla.

Etsit siis periaatteessa mitä tahansa netistä, testaappa hakea tuote ShopAliken haun kautta. Sen avulla löytää kaikkea terassikalusteista korkokenkiin, tai kuten minä, Aalto-maljakon.

ShopAlike.fi on siis sivusto, joka kokoaa yhteen yli 100 verkkokauppaa muodin, sisutuksen, urheilun sekä vapaa-ajan osa-alueilta. Sivuston erikoisuuksiin kuuluvat kehittyneet hakutoimenpiteet, jotka helpottavat tuhanien tuotteiden selausta ja tekevät siitä helppoa ja nopeaa. Sivustolle päivitetään uusia tuotteita jatkuvasti.

IMG_7941_fgh

Mä lähdin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni ja tilasin ShopAliken avustamana Scandinavian Design Centeristä Iittalan Aalto-maljakon. Yksi kauneimmista asioista on nimittäin valkoinen, kiiltävä Aalto ja hennon vaaleanpunaiset tulppaanit.

Tätä näkymää katsellessa kevät on todellakin jo saapunut.

Olen halunnut omistaa Aalto-maljakon jo vuosien ajan, mutten harmikseni ole saanut sellaista keneltäkään esim. lahjaksi. Kun nyt tuli kerrankin tilaisuus kokeilla tilata netistä periaatteessa mikä tuote tahansa, päädyin tilaamaan ehkä vaikeimman asian, minkä Postin kautta voi tilata, siis lasitavaraa. Kuten näkyy, sain maljakon kotiin ehjänä.

Idea maljakosta tuli äidiltäni, jolta samanvärinen maljakko jo löytyy. Alun perin vuonna 1936 suunniteltu Aalto-maljakko edustaa todellista muotoilun klassikkoa. Luonnosta inspiraationsa ammentanut suunnittelija kuvaa maljakossaan veden aaltomaisia muotoja. Valkoisena maljakko tuo nyös mieleeni lumen. Oletteko muuten tienneet, että maljakkoon voi myös laittaa lunta ja upottaa tulppaanit siihen? 

Alvar Aalto on muutenkin jäänyt mieleeni lapsuudesta. Rovaniemellä nuoruuteni asuneena olen viettänyt paljon aikaa Alvar Aallon suunnittelemassa kodissa, sillä sellainen sattui olemaan isovanhempieni asunto. Tällä viikolla Kaisa ja Luksuskodit -ohjelmassa esitelty Aallon suunnittelema talo toi myös muistoja mieleen, sillä talosta löytyi paljon samanlaisia elementtejä kuin isovanhempieni asunnosta. Ohjelmaa katsoessa tuli kotoisa olo.

shopalike_aalto4

Mä jään nyt ihastelemaan uutta maljakkoani ja haen siihen vieläkin vaaleanpunaisemmat tulppaanit pääsiäistä varten.  Käykää ihmeessä tutustumassa ShopAliken sivustoon ja kertokaa, mihin kaikkeen törmäsitte.

Katsotaan, saisimmeko hieman myöhemmin tehtyä jonkun lukijakilpailunkin teille lukijoille. Miltäs kuulostaa? 

t. Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ShopAliken kanssa.

Kommentit

Lue myös