27 Is the New 20 / Golden Cap

Yhteistyössä: Indiedays ja Golden Cap

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Golden Capin yhteistyökampanjaan, jossa tarkoituksena oli koota ystävät yhteen ja viettää unohtumaton juhla. Sellainen todella vietettiin, teemalla 27 Is the New 20! Tummatukkaisen, kauniin ystäväni ilme kuvissa kertoo kaiken.

Postaus sopii erinomaisesti myös tähän päivään, sillä katsokaa ulos, siellä on ihan kesä!
IMG_8677 copy
IMG_8292 copy

Vietimme viime lauantaina parhaan ystäväni yllätysyntymäpäiviä, joita järjestelimme salaa parin viime kuukauden ajan. Kaikki meni ihan nappiin, eikä ystäväni osannut aavistaa yllätyksestä mitään. 

Olimme järjestäneet meille ei-paikkakuntalaisille neljän hengen hotellihuoneen etkoja ja yöpymistä varten, ja sen lisäksi vietimme vielä huikean illan Showroomilla. Ennen illan laittautumista kävimme myös syömässä Nepalilaisessa Annapurna-ravintolassa, jonne on pakko mennä uudestaan joku päivä. Ruoka oli todella hyvää, namnam.

Ps. Katsokaa, miten kauniita ystäviä mulla oikein on!

IMG_8321 copy
IMG_8312 copy
IMG_8327 copy
IMG_8364 copy
IMG_8371 copy

Tarjoiluja varten saimme testiin uutta appelsiininmakuista Golden Capin Orangea. Tiesittekö muuten, että Golden Cap on suomalainen tuote ja yritys on valmistanut Suomen ensimmäiset siiderit? Golden Cap Orange on tuoteperheen uusin raikkaan, appelsiinin makuinen juoma, joka sopii kuivempaan makuun. Juoman nimen perusteella kuulostaa kuin kyseessä olisi todella makea herkku, mutta juoma sopi ainakin mun kuivempaan makuun hyvin.

Tarjoilimme juomia suoraan pulloista hassujen pillien kera, mutta sen lisäksi teimme boolin. Olin ensin ajatellut toteuttavani siidereistä kannullisen Sangriaa, mutta koska emme olleet kotona, oli tarjoiluastioiden järjestäminen hieman haasteellista.

Niinpä tein Orange-siidereiden avulla drinkkejä, joita kutsuin White Sangriaksi. Minulla on yleensäkin tapana sekoittaa valkoviiniä jonkin miedomman juoman kanssa, jolloin kyseessä on vähän sama asia kuin sekoittaisi punaviiniä sitruunalimuun. Tässä reseptissä toimii siis parhaiten makeahkoa valkoviini ja sangriaa voi laimentaa vielä sitruunalimulla. Tällöin juomasta ei myöskään tule liian vahvaa. Jos sangriaan haluaa vielä ekstramakeutta, siihen voi lisätä sokeria.

Juoma tarjoillaan kannusta, jossa on paljon appelsiini- ja sitruunaviipaleita sekä jäitä.


White Sangria:

Kaksi pulloa Golden Cap Orangea
1 litra puolikuivaa / makeaa valkoviiniä
1-2 rkl sokeria
(sitruunalimua maun mukaan)
appelsiini- ja sitruunalohkoja
jäitä

IMG_8405 copy
IMG_8745
IMG_8394 copy
IMG_8289_copy
IMG_8418_small
IMG_8695 copy
IMG_8389 copy
IMG_8671_copy
IMG_8397_copy
IMG_8444 copy

Yllätyssyntymäpäivät menivät ihan nappiin ja saimme vietettyä rennon illan parhaassa seurassa. Olimme suunnitelleet kolmen ystäväni kanssa, että yövymme hotellilla ja vietämme siellä etkot. Minä sain kaikista haastavimman tehtävän, sillä mun tehtävänä oli viedä ystävä hotellille ilman, että hän aavistaisi mitään. Tällä väliin, kun minä pidin ystäväni kiireisenä Helsingin keskustassa, toiset kävivät ostoksilla ja koristelivat hotellihuonetta. Saimme jopa Hotell Annan henkilökuntaa mukaan juoneen, joten ystäväni ei osannut aavistaa mitään meidän pikku yllätyksestä.

Lähdimme synttärisankarin kanssa junalla Helsinkiin kahden jälkeen lauantaina, ajatuksena käydä shoppailemassa iltaa varten. Meillä kävi onneksi hyvä tuuri, sillä törmäsimme keskustassa synttärisankarin perheenjäseniin, joiden kanssa kävimme ravintolassa juhlistamassa synttäreitä kuplivan kera. 

Kun kello alkoi lähestyä viittä, oli aika siirtyä hotellille. Kerroin ystävälleni, että Annankadulla olisi Golden Capin pressitilaisuus, josta saisimme illaksi muutaman pullon juhlajuomaa. Saavuttuamme hotellille, varmistin vielä alakerran työntekijältä, että olihan pressitilaisuus varmasti täällä...

IMG_8445 copy
IMG_8421_copy

Tässä vaiheessa ystäväni olisi halunnut jäädä istumaan aulaan, mutta ehdotin hänelle, että hän voisi tulla kurkkaamaan, millainen pressi kyseessä oikein oli. Niinpä sujahdimme hissiin ja sain kuin sainkin hänet yläkertaan. Meinasin purskahtaa parikin kertaa nauruun, sillä yläkerta oli niin autio ja hiljainen, mutta onneksi sain hillittyä itseni.

Lopulta seisoimme hotellihuoneemme edessä ja pohdin ääneen, että olikohan tämä sittenkään oikea paikka. Kyseessä oli tietysti vähän hämärä paikka pressitilaisuudelle... Koputin oveen, jolloin oven lukko avattiin. Avasin kahvan ja hipsin pikaisesti sisään hotellihuoneeseen, jättäen oven auki, jolloin samalla hetkellä muu seurue alkoi laulaa Paljon onneeaaa vaan! Ystäväni jäi seisomaan käytävälle, suu auki, jonkin verran hämmentyneenä! :D
IMG_8611 copy

Ilta oli todella onnistunut ja juhlimme pilkkuun asti Showroomilla. Oli ihanaa päästä lopulta takaisin hotellille. Vaikka yöunet jäivät lyhyiksi, oli ihana upota peiton alle pitkän illan jälkeen. Jo yhdeksän aikoihin aamulla lähdimme vielä yhdessä aamupalalle, joka sekin oli oikein mukava aloitus uudelle päivälle. Kiitos ihanille ystävilleni illasta ja kiitos Golden Capille ja Indiedaysille, sillä heidän avullaan juhlista saatiin astetta näyttävämmät!

Oletteko te järjestäneet ystävillenne tällaisia yllätyksiä? Mua ei ole ikinä yllätetty tällä tavalla, mutta eipä se edes haittaa - yllätyssyntymäpäiviä oli nimittäin todella hauskaa suunnitella!

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Indeidaysin ja Golden Capin kanssa

Kommentit

Lue myös