Kolme naista ja Pingviini

Kuvat: Sami Lamberg

Se olis taas perjantai! Vaikka kello on vasta kaksi, olen ehtinyt käydä Helsingissä tutustumassa BeautyBlendereihin, tehdä pikavisiitin töihinkin ja nyt kotona pestä pyykkiä ja toteuttaa TO DO -listassani olleita asioita.

Maanantaista lähtien olen ruksaillut listalla olleita asioita pois ja nyt mennään puolessa välissä. Juuri äsken sain lopetettua mm. pankkitunnukseni, sillä ehkä kolmen pankin käyttäminen alkaa tässä iässä olla jo vähän kallista. Niinpä jatkan vain yhden kanssa.


Eilisestä vielä sen verran, että tällainen jädekuva löytyi kuvapankista. Tuo Anskun long bob on aika kivan näköinen. Ja nyt kun se Ellie Goulding vielä hommasi itselleen polkkatukan, alkaa sitä itsekin haaveilla jostain lyhyemmästä. 

Tosin mulla on karmaisevia muistikuvia siitä, kuinka olisin joskus halunnut Tiktakin Empun tyylisen out of bead -tukan, mutta lopulta kampaamon tuolissa kuulin vain kuinka partakone kävi ja mun niskavilloja siistittiin kauniiseen 60-luvun bob malliin. No kauniista en tiedä, nimittäin ei se ehkä ollut osuvin hiusmalli 12-vuotiaalle.


Check my... Cersei Lannister tässä taas terve! En kestä, kaikki muut ovat niin iloisia, mutta meikäläisellä on todella analysoiva ilme päällä. Näytän jostain syystä alimmassa kuvassa niin julmalta. Eilen oli kuitenkin kivaa ja oli mukava nähdä tuttuja pitkästä aikaa. :)

Kiitos vielä kaikille eilisestä ja oikein leppoisaa viikonloppua kaikille. Mä avaan nyt purkin Aaverahkaa ja aloitan viikonlopun!

t. Enni

Kommentit

 1. Muistan myös, kun yläasteella monet tytöt leikkas hiuksensa siihen 'kananperse'-malliin (kuten me sitä kutsuttiin), mutta itsellä ei kyllä käynyt edes mielessä... :D Voi tosin olla, että ehkä siihen vaikutti vähän äidinkin mielipide siinä vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha juuri siitä haaveilin! :D Ehkä olisin muotoilutuotteilla sen voinutkin toteuttaa, mutta en osannut. :D

   Poista
 2. Hihi! Kieltämttättä sun ilme on aikalailla sellainen "no, näytä nyt sit taitosi" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa mut mä muistan kyl et oikeesti jopa nauroin. Nehä kerto vitsejä :DD

   Poista
 3. Hihi ihana Enni! Vaikutti kivalta tuo pingviini tapahtuma.
  Sitä Matchaa saa ainakin Ruohonjuuresta ja Thé Huoneelta, kannattaa kyllä kokeilla tai käydä vaikka tuola Thé Huoneella (tai voit meillekin tulla teelle) maistamaan ennen ostoa. :) Mä oon tekemässä muutamia erilaisia Matcha reseptejä blogiin niin jos innostut, niin kokeiltavaa on ainakin tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuun mielelläni! Meijän pitää sopia joku päivä, nyt muuttuu taas lukkari, jospa sopis paremmin päivät yhteen. :D Haluan ehdottomasti testata!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös