Kevään suuri mekkotapahtuma Vanhalla Ylioppilastalolla 11.4.2015

Kaupallinen yhteistyö: Maahantuojien Outlet

Lauantaina 11.4 on tiedossa jotain kivaa, sillä Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla järjestetään iltapukujen & juhlapukujen suuri myyntitapahtuma, johon on odotettavissa yli 1000 mekkoa. Sen lisäksi myynnissä on myös asusteita, kenkiä ja laukkuja. Eli nyt korvat hörölle ja silmät auki.

Tapahtumassa myytävät mekot ovat vähintään -50 % alkuperäisistä hinnoista ja mekkojen hinnat lähtevät halvimmillaan 99 eurosta. Olet sitten morsian, kaaso, osallistumassa kesäjuhliin, tai vain muuten kauniita asioita arvostava ihminen (kuka voi edes vastustaa mekkoja?), kannattaa tapahtuma pitää mielessä. Jos mekot eivät innosta, niin muistakaa, että tarjolla on myös paljon asusteita.


Mä kuljen tapahtumassa todennäköisesti suu auki ja silmät pyöreinä. Olen ehkä vähän pösilö, mutta kauniiden mekkojen katsominen on mun mielestä ihanaa ajanvietettä. Kuka muu muka ei käännä päätään hääpukuliikkeiden ohi kävellessään?  

Tapahtuman valikoima tulee koostumaan trendikkäistä, lyhyistä tai puolipitkistä ylioppilasmekoista, nudesävyisistä tai kukallisista ja kevyistä kankaita valmistetuista kesäjuhlamekoista, kaasonmekoista, pikkumustista, edustustilaisuuteen soveltuvista mekoista ja esimerkiksi esiintymisasuista.

Tilaisuuteen myyntiin tulevista puvuista löytyy kokoja XS-XXL ja oletettavasti  kokoa XS-S on noin 20% valikoimasta, jolloin noin puolet myytävistä mekoista on kokoa M. Loput 25% puvuista edustavat kokoja L – XXL. Eli valinnanvaraa pitäisi olla runsaasti kaikille.

Mä todennäköisesti etsin joko kesäistä juhlamekkoa, tai monikäyttöistä pikkumustaa. Se on siis joko tyylikkäästi överi tai maailman yksinkertaisin mekko, jonka mä tuolta kotiutan.


Eli muistakaa 11.4 Vanhalla Ylioppilastalolla klo 10:00–16:00 järjestetään huikea hää- ja juhlapuvuista koostuva myyntitapahtuma, järjestäjänä Maahantuojien Outlet

Mä ainakin olen menossa, vaikka dääm sentään, en ole menossa juuri nyt naimisiin. Tuolta olisi varmaan saanut hyvän mekon. Lisää tietoa tapahtumasta voitte lukea Facebookista: Maahantuojien Outlet.

t. Enni

Yhteistyössä: Maahantuojien Outlet

Kommentit

Lue myös