Jakamisen iloa Alpron kanssa

Kaupallisessa yhteistyössä: Alpro

Kuinka sopivasti sattuikaan, sillä Alpro halusi tehdä kanssani vielä uuden yhteistyön, jossa teemana oli tällä kertaa jakamisen ilo. Taisin juuri edellisenä päivänä antaa kasan blogilahjoja ystävilleni ja suunnitella tarjoavani illallisen perheelleni (se myös toteutettiin)!

Olen aina ollut sitä mieltä, että parasta lahjojen antamisessa on nähdä siitä syntyvä ilo. Haluan myös aina auttaa muita ihmisiä parhaani mukaan, jos suinkin pystyn. Tämä on pätenyt niin opiskelussa, työhaussa, arjen pienissä piristyksissä ja elämässä ylipäätään. Jos minä en voi saada tai tehdä jotain, ei se tarkoita, etteivätkö muutkaan voisi. 

Viime viikonloppuna halusin viettää S:n kanssa leppoisan vapaapäivän, joka alkoikin ihanalla auringonpaisteella. Koska teemana oli jakamisen ilo, päätin jakaa Alpron siskoni kanssa. Päätimme maistella Alpron uusia tuotteita, kuten Alpro Natural Kookoksella ja Alpro Natural Manteleilla maustettuja, luonnostaan kevyitä ja vähärasvaisia jogurtin korvaajia. 


Kuten viimeksi kerroin, Alpro on Euroopan markkinajohtaja kasviperäisten elintarvikkeiden valmistajana, ja merkin tuotteita valmistetaan monenlaisista herkullisista ja terveellisistä ainesosista, kuten mantelista, hasselpähkinästä, riisistä, soijasta, kaurasta sekä kookoksesta. Alpron valikoimiin kuuluvat erilaiset juomat, ruoanlaittovalmisteet sekä vaihtoehdot jogurtille. 

Tuotteet soveltuvat kaikille osana terveellistä ruokavaliota ja nipun reseptejä löydät osoitteessa www.alpro.com.


Mun lemppariksi nousi kookos. Ettekä muuten usko, miten täyteläisen makuinen tuote on kyseessä, vaikka tuoteselosteen mukaan se ei eroa kovinkaan paljoa sokerittomasta ja rasvattomasta jogurtista. Käteviin puolen litran vetoisiin purkkeihin pakatut Alprot voi nauttia sellaisenaan, ja esimerkiksi maustamatonta versiota voi hyödyntää vaikka ruoanlaitoissa. Nämä maustetut Alprot vedettiin nassuun sellaisenaan, paitsi koristeeksi ne saivat pähkinä-manteli-rusinasekoitusta ja hieman hunajaa. Pähkinät sopivatkin näihin erinomaisesti.

En muista, missä törmäsin tähän tietoon, mutta ilmeisesti manteli on myös juuri nyt hyvin trendikäs raaka-aine ruoanlaitossa. Suosittelen siis maistamaan näistä molempia.


Jaettu ilo, parempi ilo!

Muista siis jakamisen ilo ja tee päivän hyvä tekosi. Se voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin hyvä ruoka ja parhaan ystävän seura. 

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Alpron kanssa ja postauksen tuotteet saatu ilmaiseksi brändiltä.

Kommentit

 1. Mä oon nyt kans tykästynyt Alpron maitoihin. Kookos ja mantelimaito on kovassa käytössä smoothieissa :) Pitää testata noita juggejakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kookosmaitoa en ole vielä maistanut! Näistä nyt purkit syöneenä kookos on edelleen lemppari, mutta se mantelikin oli eilen illalla todella hyvää hunajan kanssa. :)

   Poista
 2. Maistoin kookosta ja oli tosi hyvää; niin kauan kunnes sain allergisen reaktion perään. Eikö näitä kookos- ja mantelijogurtteja pysty tekemään ILMAN Soijaa? Luulin jo löytäneeni oikean tuotteen, mutta kun näissäkin on soijaa ja siitä seuraa astmakohtaus. Vielä kun saisi ko. jogurtit Ilman soijaa...en muuta käyttäisikään (vinkki Alpron tuotekehitykseen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä vanhasta tuntemuksesta nimi Alpro Soya mielessä, eli eikö ne periaatteessa kaikki tehdä tähän pohjaan. Ainakin tuo sisältää kuorittuja soijapapuja (7,8%) ja on mainittu ainesosaluettelossa ihan ekana!

   Hyvä vinkki laita eteenpäin. On varmaan haastavaa keksiä maitomaisen täyteläisiä tuotteita, jotka sopisivat allergikoille. On sulla vissiin sitten maitoallergiakin kun et voi sitä syödä, vai oletko kasvissyöjä?

   Poista
  2. http://www.alpro.com/fi/useinkysytytkysymykset/detail/sisaeltaevaetkoe-alpron-manteli-hasselpaehkinae-riisi-ja-kaurajuomat-soijaa

   kaurajuomissa tms. soijaa ei ole

   Poista
 3. Alpron tuotteet on kyllä mahtavia. Oma masu ei juuri kestä maitotuotteita, joten tulee korvattua kermat ja maidot manteli-, kookos- ja riisijuomilla! Tänään testasin keittoon alpron uutta coconut-ruokaa, kerman tilalla ja tuli tosi hyvää, eikä masukaan vetänyt hepuleita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ihana, että olette kaikki lukijat pitäneet näistä Alpron kanssa tehdyistä yhteistöistä. Ilman näitä, en varmaan itse olisi tutustunut näihin ollenkaan. Mä tarvitsen aina pientä vihjausta tai vinkkejä muilta! Mutta olen jonkin sortin kulinaristi ja pidän lähes kaikesta, ja arvostan makuja selaisenaan. Niin nyt tekisi mieli testata tuota myös keittoon, kuulosti niin hyvältä! :)

   Poista
 4. Alpron coconut-ruokakerma, makeuttamaton matelimaito ainakin ok (ei soijaa). Maitoallergia on mutta nämä muut tuotteet, missä ei ole soijaa sopivat. olen etsinyt edes jotain jogurttia/ Rahkaa mikä kävisi...mutta kun siinä kookosjogutissakin on soijaa, todennäköisesti mantelijogurtissakin. eikö niitä pysty tekemään ilman soijaa?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... en osaa sanoa! Ehkä on jotain muutakin, mutten ole kuullut. Joo on siinä mantelissakin, ne on soijapohjaisia. Eikös Alpro ole juuri kuuluisa soijatuotteistaan?

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös