Insjö BagInBag

Yhteistyössä: Insjö

BagInBag, laukku laukun sisällä, eli sisälaukku. Mikä se tällainen on? Tätä lähdin tutkimaan Insjön kanssa tehdyn yhtestyön kautta.

Jo ennen joulua posti toimitti mulle kaksi Hot Coral -sävyistä BagInBagia, joiden tarkoituksena on helpottaa tavaroiden pysymistä järjestyksessä. Sisälaukun toinen tärkeä tehtävä on hepottaa laukun vaihtamista, sillä kaikkia tavaroita ei tarvitse siirtää laukusta toiseen, vaan sen sijaan voit siirtää sisälaukun toiseen laukkuun.


Laukut toimivat siten, että pakkaat BagInBagiin kaikki tarvittavat tavarat, jonka jälkeen laitat sen oman laukkusi sisään. Isompi Saimaa-sisälaukku mahtuu hyvin ihan tavalliseen laukkuun. Sen sijaan pienempi Inari-versio on vielä parempi, sillä sinne menee lompakko, huulirasva- ja kiilto, avaimet ja muutama meikkikin plus se mahtuu myös pienempiin laukkuihin.

Mullahan oli ajatuksena ottaa kuvia myös siitä, miten Inari-BagInBag olisi isomman Saimaa-BagInBagin sisällä, joka taas olisi tavallisen laukun sisällä. Mutta ihan ilman vastoinkäymisiä ei tämäkään postaus onnistunut. Koralli on upea väri, mutta mitäs sitten, kun kaksi korallinväristä BagInBagia laittaa sisäkkäin, raottaa niitä vähän ja yrittää ottaa kauniin kuvan?

No annan teidän kuvitella, mun ei varmaan tarvitse selittää enempää... :D Niinpä lahjoitin pienemmän BagInBagin S:lle ja hän on ainakin tykännyt siitä. Näin upea väri pääsee oikeuksiinsa eri laukuissa.Ja se toinen vastoinkäyminen tapahtui testauksen aikana. Pieni varoituksen sana: 

Ensimmäisillä käyttökerroilla kannattaa yrittää matkia omien laukkujen järjestystä mahdollisimman tarkasti. Mä tietysti halusin hyödyntää testauksessa kaikki pienimmätkin kolot (joita löytyy Saimaa-mallista paljon). Eli siinä, missä laukun monet taskut helpottavat asioiden järjestämistä, minä onnistuin hukkaamaan autonavaimeni BagInBagiin...


Eli ei ehkä kannata toistaa mun virhettä ja piilottaa about TÄRKEIN asia viimeiseen koloon. Eli pidä oma tietty tavarajärjestyksesi, niin tuotteet löytyvät laukusta ilman etsimistä. Ja kun tulee aikaa vaihtaa laukkua, siirrät BagInBagin muutamassa sekunnissa toiseen laukkuun ja olet valmis.

Oman BagInBaginne voitte hankkia Insjön sivuilta. Sain vielä jaettavaksi koodin, eli näpyttelemällä koodin ENKA1 kassalla, saatte kuljetuksen ilmaiseksi. Tässäpä erinomainen lahjaidea ystävälle tai äidille. :)

t. Enni

* Postaus toteutettu yhteistyössä Insjön kanssa ja sisälaukut saatu blogin kautta.

Kommentit

  1. Mä just maanantaina uneksin tällaisesta ja mietiskelinkin näitä tämän merkkin laukkuja, kun unohdin migreenilääkkeet toiseen laukkuun. Mut mun kaikki laukut on niin eri muotoisia, ettei yksi laukku millään ilveellä mahtuisi kaikkiin laukkuihin ilman survomista. :/ Säästäisi kyllä monelta tahralta. Ehkä tuo Inari menisi jokaiseen laukkuun, ainakin pitäisi sisällään ne "kriittisimmät".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi Inari on niinkuin minikokoinen nesessääri, jossa on enemmän taskuja! Sinne sopii omaan koloon lääkkeet, toiseen meikit ja avaimet tms. En oo nyt ihan varma, oliko näistä laukuista vielä välikoko, koska sellainen varmaan mahtuisi jo keskikokoiseenkin laukkuun!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös