lauantai 28. helmikuuta 2015

Miniloma Tallinnassa

Kävin viikko sitten talvilomalla Tallinnassa ja vietin paikan päällä yhden yönkin. Olin itse asiassa aika ihmeissäni, sillä hotellipakettien hinnat ovat mielestäni aika edullisia ottaen huomioon, että settiin kuuluvat matkat, hotelli ja aamiainen.

Hotelliksi valikoitui viime vuonna tutuksi tullut Nordic Hotel Forum, sillä se on sijainniltaan aivan erinomainen. Hotellia vastapäätä sijaitsee Viru Keskus ja vieressä Rotermannin ostoskeskittymä. Hotellissa on yläkerrassa myös pieni virkistyskeskus, sisältäen uima-altaan, porealtaan ja ihan pikkuriikkisen minikuntosalin.


Meillä oli hotellista näköalat Narva Maanteelle, mitä nyt ikkunat olisivat voineet olla vähän puhtaammat. Ennen hotellia shoppailimme jokusen tunnin ja sen jälkeen vuorossa oli pieni levähdys hotellilla ennen illallista ja piipahdusta kuntsille sekä virkistyskeskukseen.


Kotiintuliaisena ostin Zarasta kauniit nahkaiset alennuskengät, mutten voinutkaan ottaa niitä heti käyttöön, sillä ävi ilmi, että kenkien vetoketjut aukesivat kävellessä. Buhuu! En silti halunnut palauttaa kenkiä, sillä ne vaan sattuvat olemaan niin kivat. Myöhemmin kotona sain korjattua ne siten, että nyt niitä voi jopa käyttää.


Ihana minireissu siis takana ja suosittelen tällaista arjesta poikkeamista kaikille. Eckerö Linen sivuilla on valmiita hotellipaketteja, jotka ovat kyllä ihmeellisen edullisia. Hotellihuoneita saa myös edullisempia, jolloin matkan kokonaishintakin halpenee.

Oletteko ikinä olleet tuossa hotellissa?

t. Enni

4 kommenttia:

 1. Tuttu hotelli! Tosin päälimmäisenä on mielessä vaan se, kun aamupalalla kaataessani teevettä sain kiehuvat vedet kädelleni. Henkilökunta ei osannut tehdä mitään, ja loppujen lopuksi päädyin jotenkin keittiön puolelle pitelemään kättäni jääkulhossa kokkien hääriessä ympärillä. Loppupäivä menikin sitten palovammalääkettä metsästäessä... No mut hotellihuone oli ihan kiva! :D

  - Hansu // Hassutellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaapua! Ei kai siinä muuta voi kuin äkkiä jäähdyttää palovamma. Nyt mun mielestä teevesi ei ollut ihan hirvittävän kuumaa, oletkohan ollut vaikutteena...? :D

   Poista
  2. Hyvä jos ottivat opikseen ja toivottavasti kannutkin on vaihtunut vähemmän hazardeihin! Juu siis pitää jäähdyttää, mutta sitä kun niiltä yritti kysyä niin pelkkiä olankohautuksia tuli vastaukseksi. Äiti mut taisi väkisin tuupata sinne keittiöön sitten :D

   Poista
  3. :D Oho aika hassua. Luulisi keittiöhenkilökunnan tajuavan. Tuliko muuten palovammaa?

   Poista

Totta turiset kuomaseni:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...