CupoNation alennuskoodit

Kaupallisessa yhteistyössä: CupoNation

Satuitteko muuten lukemaan muutama kuukausi sitten antamani haastattelun "vinkit kivuttomiin vanhojentansseihinCupoNationin verkkosivuilla? Tämän vuoden vanhat on nyt tanssittu ja on aika suunnata katseet kohti kevättä. Edelleen pidän ajankohtaisena sandaletteja ja teräväkärkisiä korkokenkiä. Tässä kuitenkin otos haastattelusta, koko jutun voitte lukea yllä mainitusta linkistä.

Jos Enni tanssisi vanhojentanssinsa tänä vuonna, kenkävaihtoehtoja olisi parikin. “Jos haluaisin mennä varmalla linjalla, valitsisin terävävärkiset kiiltonahkaiset nudeavokkaat siedettävällä korolla. Mikäli revittelisin, valitsisin sirot ja värikkäät mokkanahkaiset sandaletit tai osaksi läpinäkyvät see-through-korkkarit”, hän suunnittelee.


Jatkoin CupoNationin kanssa vielä yhteistyön merkeissä, sillä haluaisin kertoa teille kyseisestä sivustosta enemmänkin. CupoNation on ajankohtaisia ja hyviä alennuskoodeja tarjoava sivusto, ja yksi niistä paikoista, jossa jokaisen verkkoshoppailijan kannattaa käydä ennen siirtymistä verkkokaupan kassalle.

Kyseinen sivusto tarjoaa alennuskoodeja suosituimpiin nettikauppoihin (mm. Zalando Boozt.com). Kannattaa ainakin katsoa Spartoon 15% alennus vähintään 90€ ostoksista. Tsekkaa koodi täältä: Spartoo alennuskoodi. Lisää verkkokauppoja ja alennuskoodeja löydät CupoNationin sivustolta.


Miten se käytännössä toimii? Shoppailet normaalisti verkossa ja klikkaat muutaman tuotteen ostoskoriin. Olet siirtymässä maksuvaiheeseen, kun sinulta kysytään alennuskoodia. Tässä CupoNation astuu esiin. Vieraile CupoNationin sivuilla ja katso, löytyykö kyseiseltä verkkokaupalta voimassaolevia alennuskoodeja. Jos on, kopioi koodi ja alennus astuu voimaan. Tämä on täysin ilmaista.

Eli jos kuulut siihen porukkaan, joka haluaa säästää ja käyttää rahansa fiksusti, on erittäin suositeltavaa kurkata sivuston tarjoavat alennukset läpi. Niiden avulla voi todella säästää rahaa ja saatat myös yllättyä siitä, miten hyvä tarjous meneillään saattaa olla. Olen käyttänyt alennuskoodeja jo monen vuoden ajan. Mikä parasta, joskus alennnuskoodit toimivat alennustuotteisiinkin, tai niiden avulla säästää vähintään toimituskulut.


Tällä hetkellä ajattelin hyödyntää Zalandon tai Boozt.comin -10% alennuskoodin, sillä kuten ehkä muistatte, etsin edelleen mustaa ja tilavaa nahkalaukkua. Ehkä näistä kaupoista sellainen saattaisi hyvinkin löytyä. Käykää tekin tutustumassa!

t. Enni

Postaus toteutettu yhdessä CupoNationin kanssa. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös