Kengät, kengät - 5 INCH AND UP X RI

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kenkäkaupat.fi:n kanssa.

Ylläripylläri, että tällä kertaa puhutaan taas vähän kengistä. Kenkäkaupat.fi-sivuston kanssa yhdessä toteuttamani postaus saa, toivon mukaan, teidätkin tutkailemaan tämän hetken alevalikoimia kuin myös kevään uutuuksiakin.

Mua jo vähän jännittää, sillä pari päivää sitten sähköpostiin tupsahti ilmoitus, että viime viikolla tilaamani paketti oli lähtenyt eteenpäin ja saapuu toivon mukaan Suomeen tällä viikolla. Mun oli pakko tukea "suomalaista", sillä kyseinen tilaus tulee käsittämään parit korkkarit, jotka on suunnitellut 5 inch and up -blogista tuttu Sandra Hagelstam yhdessä River Islandin kanssa.

Kun satuin huomaamaan 5 INCH AND UP X RI -malliston kenkiä alessa, niin pitihän niistä tilata muutama kokeiltavaksi. Tähän saattoi myös vaikuttaa se, että Sandra itse mainitsi instagramissa, että käykäähän ostamassa kengät pois, ennen kuin ne myydään loppuun. Olen selvästi todella heikkona somemarkkinointiin... 


Tällä hetkellä tilaamani mustat upeat nilkkurit ovatkin jo loppu verkkokaupasta, joten en edes löydä niistä kuvaa! Nyt vaan sormet ristissä, että jommat kummat kengistä sopisivat ja niillä voisi jopa ottaa muutaman askeleen. Luin muutamasta paikasta, että ne tosiaan ovat korkeat (no viisi tuumaa?) ja vähän kauhistuttaakin, että mitenhän niillä kävely oikeasti onnistuu.

Käärmekuosiset kengät tilasin siksi, että ne nyt näyttivät niin kauniilta ja Sandra ne jalassaan vielä upeammalta. Ne myös jotenkin tuovat minulle mieleen Minna Parikan korkkarit. Mustat myyntihitti-nilkkurit tilasin siitä syystä, että nilkkurit ovat monikäyttöiset ja miellyttivät myös silmääni todella paljon. Tilasin kengistä eri koot, joten veikkaan, että ainoastaan jompikumpi pari on sopiva minulle. Arvatkaa vain, miten paljon harmittaisi, jos molemmat koot olisivat väärät!


Yritin kovasti metsästää alennuskoodia River Islandin verkkokauppaan ennen tilauksen jättämistä, mutta tällä kertaa en löytänyt yhtään toimivaa tai voimassaolevaa alekoodia. Yleensä alennuskoodeja löytää helpostikin hakukoneiden avulla ja varsinkin tunnetuimpien verkkokauppojen (kuten Ellos, Zalando, Brandos, Boozt ja Spartoo) alennuskoodeja löytää paljon.

Normaalisti tarjolla saattaa olla jokin tietty alennus euroina, tai tietty prosentti ostosten loppusummasta, mutta usein kannattaa myös etsiä ilmaiset toimituskulut -alekoodia, jolla voi jo säästää mukavasti.

Nyt tätä kenkäholistia kiinnostaisikin tietää teidän viimeaikaiset kenkäostoksenne? Kertokaa, linkatkaa, I wanna see!

t. Enni

Postaus toteutettu yhdessä Kenkäkaupat.fi:n kanssa.

Kommentit

Lue myös