Blogger templates

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Nellyn Joulukalenteri

*Sisältää syvälinkin

Onko tänään ensimmäinen adventti? Miten kuvittelin, että se olisi vasta ensi viikonloppuna... No sen kunniaksi on pakko mainita täälläkin sähköpostiin tulleesta joulukalenterivinkistä. Huomenna avataan jo ensimmäinen luukku Nellyn Joulukalenterista*!

Tässä on pieni sneak peek joulukalenterin luukkuihin koko ensimmäiselle viikolle!1. joulukuuta: Superluukku -70 % TÄÄLTÄ.*


2. joulukuuta: Dr Denim jeans Kissy ja Plenty 19,95 €/kpl TÄÄLTÄ.*

3. joulukuuta: 30 % alennusta merkin Morris neljästä myydyimmästä paitapuserosta TÄÄLTÄ.*

4. joulukuuta: Magic Wingbra 32,95 € ja Magic Liftit’s 37,95 € TÄÄLTÄ.*

5. joulukuuta: 50 % alennusta pitkästä ja lyhyestä mekosta Dreamy Dress TÄÄLTÄ.*

6. joulukuuta: -20 % koko Make Up Storen valikoimasta TÄÄLTÄ.*

7. joulukuuta: Vero Moda, Expedition Parka, 4 väriä 32,95 €/kpl TÄÄLTÄ.*


t. Enni

lauantai 29. marraskuuta 2014

No mitäpä ei kuuluisi?

Otsikkoon viitaten asiaa tulossa niin urheilusta, ruoasta kuin paljon muustakin.

Niin on taas yksi jakso ohi ja uusi alkaisi heti maanantaina. Aika menee ihan sairaan nopeasti, ihan pelottaa. Viikot menevät ohi siten, että sitä vielä muistelee edellistä viikonloppua, kun yhtäkkiä onkin taas jo perjantai.

Tälle illalle mulla oli oikeastaan suunnitelmia, mutta yllättäen jäinkin kotiin katsomaan Frendejä loppuillaksi. Kunnon fossiili. Unohdin ensinnäkin, että olin suunnitellut tälle illalle Tradetracker-awardseja (khöhöm), mutta öö no ilmeisesti unohdin nekin ihan kokonaan! Olen vaan ollut koko ajan, että koulu, koulu, koulu

Muutama viikko sitten vielä melkein jaksoin, mutta nyt... Jouluhehkutus, jouluvalot ja kaikki pimeistä illoista muistuttavat asiat saavat mut hautautumaan ennemmin sohvalle kuin lähtemään minnekään muualle. Mutta todisteena mojitot parin viikon takaa, on mulla oikeasti elämä!


Uusi jakso tuo kuitenkin tullessaan ihan uudenlaisen lukkarin ja näyttää hieman siltä, että ehtisin taas alkaa lenkkeillä enemmän. Jotain on vaan meneillään, nimittäin liekö se juoksijan polvi vai mikä, mutta vasen polveni on tullut kipeäksi jokaisen lenkin yhteydessä. 

Olen kokeillut pohjallisia, ilman pohjallisia, uusia kenkiä ja sen sellaista, mutta apua ei tunnu löytyvän. Voisiko olla virheasennosta kyse? Vuosi sitten temppuili akilles, nyt polvi. Saanko vain kysyä, että miten se urheilu muka on niin hyväksi kropalle?

Laitetaanpa tähän kuitenkin lenkkitunnelmia ja vähän muitakin juttuja menneiltä päiviltä.


Pikkujoulut!


 ANNA ABREU! Äää olin eturivissä!


Pari viikkoa sitten kävin Hokussa bf:n kanssa juhlistamassa 10-vuotispäivää. Ihanan alkudrinkin jälkeen eteemme kannettiin niin paljon herkullisia juttuja, että teki aika tiukaa meikäläiselle. Onneksi tilattiin silti yheinen jälkkäri, sillä se kruunasi illallisen.

Alkumaljoina maistelimme aivan älyttömän hyvää luumuviiniä (en muista nimeä)! Siitä tuli kyllä yksi lemppari ja pitääkin varmistaa kokilta, että mitä se herkullinen lasillinen oikein olikaan, jotta voi joskus toistekin maistella. Muuten pidän tästedes pullon korkit mielelläni kiinni ja voisin oikeastaan aloittaa ihan kunnon tipattomankin. 

Selvinpäin on kivempaa ja tämän on opettanut mulle pikkusisko! Ootteko muuten samaa mieltä?


Ja sitten... Hairahduin... Mun joululahja aka Rebecca Minkoff Mini MAC, josta pian lisää juttua.


Mut myös mainittiin eräässä kirjassa.


Tällainen grumpy cat seurasi mun erään päivän lenkkiä.


... Ja näin kauniilta ja hehkeältä näytti sää (ja minä) tänään. No polvivammainen taputtaa nyt itseään olalle, ettei huomenna tarvitse rehkiä heti aamusta. Sen sijaan ajattelin nukkua pitkään, valmistella maanantain tunnit ja sen jälkeen ehkä vielä viettää ilta ystävän kanssa. Aah!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

t. Enni

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Aitokivi - Verhoilukivillä uutta ilmettä sisustukseen

Yhteistyössä: Aitokivi

Nyt olisi tarjolla luettavaa sisustajille ja remontoijille. Tällä kertaa keskitytään johonkin aivan muuhun kuin raakapatukoihin ja korkokenkiin, toisin sanoen siihen mitä Aitokivi-yrityksen kanssa tehdystä yhteistyöstä oikein syntyi! Postauksessa näkyvät verhoilukivet sain blogin kautta, mutta muutoin kustansin remontin itse.

Seinästä tuli juuri niin hieno kuin uskalsin unelmoidakin. Seinissä käytettiin Aitokiven White Quartzite -verhoilukiviä.

Toivottavasti upeus välittyy sinne teillekin asti.


Kaikki lähti tästä alla olevasta kuvasta. Viime keväänä ostettu asunto ja sen seiniltä revityt tapetit. Lopputuloksena oli ihan kiva valkoinen seinä, joka kuitenkin kaipasi jotain. Kun Aitokivi viime keväänä otti muhun yhteyttä, oli asunnon remontti juuri valmis. Mietin, että pitikin sattua kuukausi liian myöhään! Olin siis jo aiemmin kirjoittanut heidän tuotteistaan (postaus täällä). Tuolloin remontissa käytettiin lähes samanlaisia verhoilukiviä, mutta nuo verhoilukivet olivat pienempiä ja kevyempiä.

Alunperin seinä näytti todella tylsältä ja jotain puuttui. Halusin kuitenkin pitää remppaseinän valkoisena, sillä viereinen seinä toimi jo tehosteena, enkä halunnut muuttaa sen väriä. Remontoitu seinä toimii myös television taustana, joten se oli parempi pitää hillityn värisenä. 

Vaan tulihan siitä lopulta katseenkääntäjä.


Remonttiin vaadittiin muutamia juttuja kivien ohella. Ensiksi pohdimme tekevämme seinän itse, mutta lopulta päädyimme hankkimaan osaavaa apua. Osaava tekijämme tekikin seinän nopeasti ja olin hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Hän myös sanoi, että homma oli helppoa, toki oman kattomme kierous hieman tuotti haasteita viimeistä kerrosta ladottaessa. Lopulliset sähkötyöt teetin sähköalan opiskelijoilla oppilastyönä, jolloin kustannukset säästyivät taas entisestään.

Mikäli haluat remontoida tiukalla budjetilla, onnistuu laattojen asennus myös itse. Jos on yhtään osaamista / halua oppia, niin itse tekeminen on hyvä vaihtoehto. Meillä avun tarpeeseen vaikutti myös se, että seinä piti ensin tukea EK kipsilevyllä, sillä 300 kilon yllättäinen paino olisi saattanut olla seinäparalle hieman liikaa. Ihan tuota(kaan) en olisi itse osannut tehdä...

Kun viimeksi olin mukana seuraamassa Aitokivien asennusta, ei erillistä tukilevyä kiinnitetty ollenkaan. Tosin silloin kyseessä oli se hieman kevyempi verhoilukivi, Sand Stone, jos en ihan väärin muista.

IMG_2820 copy_aitokivi
IMG_2823 copy_aitokivi
IMG_2855 copy_aitokivi

ekan päivän valmisteluja...

IMG_2862_aitokivi


Näitä hain paikallisesta K-raudasta aka Järvenpään Rautanaisesta:

Laastia ( 2 x Superfix)

Rakennusliimaa (litrakin olisi riittänyt)

3 x EK kipsilevy

Paljon erikoispitkiä ruuveja

Suojapahvia

Tämä oli siis mun kauppalista^^ Verhoiltu alue oli noin 8 m² ja Aitokiviä oli mitoitettu kolmea laattaa vaille just eikä melkein seinän verran. Eli paketteja oli muistaakseni 13. Vai 15? No kuitenkin! Kivien leikkaamiseen käytettiin laattaleikkuria.


Seinä rakennettiin kolmessa osassa, kolmen eri päivän aikana, jotta laasti ehti kuivua kunnolla. Ensimmäisenä päivänä tein jo pienet voitontanssit, sillä niin kivalta seinä näytti. Lisäksi olin ihan ihmeissäni siitä, miten nätisti pistorasioiden reiät oli saatu tehtyä paksuun kiveen.

Sama meininki jatkui taas seuraavana päivänä ja tällä kertaa katkaisijoita varten tehty aukko oli huolellisesti nakerrettu. En vielä tässä vaiheessa arvannut, että seinä olisi valmis heti seuraavana päivänä!

IMG_2890 copy
IMG_2898 copy

Kolmas päivä koitti ja olin itse paikalla todistamassa laattojen asentamista. Kun viimeinen rivi alkoi täyttyä, alkoi todellinen lopputulos hahmottua. Ja sitten hetken kuluttua seinä olikin jo valmis!

Revin nopeasti suojapahvit pois ja soitin saman tien koulun sähköpuolen opiskelijoille, että tulisivat paikalle tekemään kytkennät. Paria tuntia myöhemmin kaikki oli valmista. Jälkeenpäin kittasimme vielä käytävänpuoleisen reunan siistiksi valkoisella remonttitasoitteella.

IMG_2914_aitokivi
IMG_2911 copy
IMG_3065 copy

Alkuperäinen:


Lopputulos:

IMG_3081_copyyhuone2

Lopputulosta ei voi kuin ihailla. Joka ikinen meillä kylässä käynyt henkilö on ollut sitä mieltä, että seinä on upea. Eikä ole vielä päivääkään, etten itse ihastelisi sitä. Miljoonat kiitokset tästä kuuluvat Aitokivelle, joka hoiti kivet aina kotiovelleni asti. Kiitos laadukkaista ja hienoista seinäkivistä. Suosittelen!

Mikäli vastaavanlainen kuulostaa teistä mielenkiintoiselta, kannattaa tsekata lähimmät jälleenmyyjät Aitokiven sivuilta. Lisäksi, mitä vaan ikinä keksittekin kysyä remonttivaiheeseen liittyen, niin antakaa kuulua! Neuvon parhaani mukaan :)

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Aitokiven kanssa.

maanantai 24. marraskuuta 2014

Kotitekoinen raakapatukka

Nyt on oudot kokkailut meikäläisen keittiössä, sillä heitin shakeriin viisi taatelia, 0,5 dl Voimaruoan chia-siemeniä, pienen kourallisen goji-marjoja* ja ruokalusikallisen Puhdistamon Suklaasmoothieta*kookosöljyä*. Sitten yritin sekoittaa kaiken sauvasekoittimella, mutta kuten tiedätte, hankalaahan se oli, massa on niin tahmeaa. En enää omista blenderiä, enkä halunnut käyttää koko taatelipakettia mun iltapalaan, joten näillä kuitenkin mentiin.

Pakko sanoa, että jääkaapissa on tällä hetkellä aikamoisen mehukkaan näköinen "raaka-suklaapatukka". Rouhin päälle vielä pari hasselpähkinää. Siitä tulee namia...

IMG_3209 copy
raakapatukka_taateli1

En ota kuvaa lopputuloksesta ihan vielä, sillä mössö on jähmettymässä, eikä näytä juuri nyt maailman kauneimmalta. Makua kyllä jo testasin ja oli oikein hyvää. :)

Taateleiden ystävänä tämä ei nyt ehkä tullut yllätyksenä, mutta sekaan heitetty suklaasmoothie ja gojit toivat massaan myös paljon lisämakeutta. Seassa oleva Chia taas turpoaa ja jähmettyy entisestään kookosöljyn ansiosta, joten veikkaan, että raakapatukasta tulee lopulta aika tiivis. Yritän sitten veitsellä leikellä siitä kauniin "Barebarin", jotta näette lopputuloksen.

EDIT: Oli pakko laittaa heti kuva, uijui mä olen niin ylpeä tästä raakapatukasta! Nyt tiedän ainakin, mitä teen, jos (ja kun) makeanhimo joskus taas iskee...
raakapatukka_taateli
IMG_3194 copy
IMG_3197 copy

Löyhästi seurasin Minnan reseptiä, joten jos kiinnostaa tehdä tätä samaa herkkua kotona, hakekaa ohje tuolta! Iso kiitos Minnalle. :)

t. Enni

* Tuotteet saatu blogin kautta

lauantai 22. marraskuuta 2014

Adtraction ja Fitnesstukku.fi-alekoodi

Haluaisin kertoa teille uudesta kumppanuusmarkkinointifirmasta nimeltä Adtraction, johon kävin tutustumassa aiemmin tällä viikolla. Adtraction on yksi Pohjoismaiden johtavimpia affiliate-verkostoja. Tämä vinkkinä siis muillekin affliate-markkinoionnista kiinnostuneille henkilöille, erityisesti bloggaajille! Yritys on koko ajan kasvamassa ja uusia kumppaneita koskiskellaan mukaan päivittäin. Tällä hetkellä mukana ovat jo mm. Fitnestukku, Ellos ja House of Brandon.

IMG_0918 copy

Ohjelmia kannattaa hyödyntää myös omaan käyttöön. Tämä nyt on ehkä hieman tällainen salaisuus, mutta siitä tuli puhetta blogitapaamisessa, joka muuten pidettiin Helsinki Think Companyn tiloissa. Eli jos joskus ostaa tuotteita verkkokaupasta, joka sattuu olemaan Adtractionin kumppani, saa komission tietysti myös omista ostoksista. 

Olenkin monesti miettinyt, miten tämä käytännössä menee, tai onko se edes ok. Usein, jos linkkaan blogiini jonkin kivan tuotteen, olen saattanut ostaa kyseisen tuotteen päivää myöhemmin (yleensä siis olen oikeasti kiinnostunut niistä tuotteista, joita syvälinkitän... ;) Tiedätte varmaan, että sivustot keräävät evästeitä ja tällöinhän komissio tulee väkisinkin itselle, vaikkei sitä olisi tarkoituksella tehnytkään.

Mutta kannattaa tutustua! Toki on muitakin hyviä kumppanuusmarkkinointifirmoja ja muihinkin kannattaa liittyä, sehän on täysin ilmaista. Nämä miehet ovat kuitenkin Tradedoublerin vanhoja työntekijöitä ja varmasti tietävät, mitä ovat tekemässä. 

IMG_0936 copy
IMG_0924 copy
IMG_0901 copy
IMG_0942 copy


Fitnestukku* myös halusi ilahduttaa lukijoitani ja tarjota alennuskoodin, joka on voimassa 27.11 asti.

Koodi on: GETFITSTAYFIT ja sillä saa 10 € alennuksen vähintään 30 € ostoksista Fitnesstukku.fi*-nettikaupasta. Pitääkin heti muistuttaa Pirjoa, että tekee tilauksen NYT. Mulle riittää toistaiseksi goodiebagissa mukana tulleiden tuotteiden testaaminen.

Hauskaa lauantaita kaikille!

t. Enni

* Sisältää syvälinkin

perjantai 21. marraskuuta 2014

Sponsoroitu Video: Finnmatkat - Vuoden hauskin joulukalenteri: Pakkaset paratiisissa

Postaus toteutettu yhdessä Finnmatkojen kanssa

Hyvä tuuri, ettei talonmiesviikko osunut juuri näille päiville, sillä ulkonahan pyryttää ihan kunnolla lunta ja hyvä, että pihalla pääsi enää kulkemaan ilman kolaamista. Vieläkö se lumi teitä ihastuttaa? Tai no, vastahan se alkoi... Tuossa autoillessa kuitenkin tuli taas todettua, että lumi on ihan kiva asia, silloin kuin sitä ei sada. Ja varsinkaan, kun lumiharjaa ei näy missään. 30 minuutin kauppareissun jälkeen auton sai puhdistaa parkkimittarilla.

Hrr, no tästä lumesta inspiroituneena hain kaupasta torttupohjia ja luumuhilloa ja leivoin mitäpä muutakaan kuin joulutorttuja. Summa summarun: Olen maha täynnä torttuja ja vähän muitakin herkkuja, kuten taateleita ja suklaata. Joulu on todellakin tulossa! 

Tästä päästäänkin aasinsillalla postauksen aiheeseen, eli Finnmatkojen vuoden joulukalenteriin, jonka ensimmäinen luukku avautuu jo 27.11. Pakkaset Paratiisissa -nimisen joulukalenterin ensimmäinen jakso on nähtävissä jo viikon päästä aina 20.11 asti. Joulukalenterissa pääsemme seuraamaan Pakkasen perheen reissua Thaimaan eksoottisissa maisemissa.


Joulukalenterin juju on siinä, että joka jakson yhteydessä kysytään erilaisia kysymyksiä ja niihin vastaamalla osallistuu lomalahjakorttien päivittäiseen arvontaan. Sen lisäksi kaikki ne henkilöt, jotka vastaavat kysymyksiin oikein, osallistuvat lopulta pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona joku onnekas voittaa itselleen 3000 euron lomalahjakortin. Mitä useampaan päivittäin vaihtuvaan kysymykseen vastaat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on napata voitto kotiin!Käykää siis katsomassa joulukalenterin traileri alta. Sen kautta pääsette myös tutustumaan arvontaan ja Finnmatkojen kaikkiin lomakohteisiin. Jotta myös muistaisit käydä osallistumassa joulukalenteriarvontaan päivittäin, kannattaa käydä tilaamassa joulukalenteri sähköpostiin, jolloin muistutus päivittäisestä luukusta lähetetään sähköpostiin suoran linkin kera.
Mä ainakin suunnittelin jo mihin lomalahjakorttini käyttäisin. Mauritiuksella näyttäisi olevan just budjetille sopivia kohteita. Enpä ole ikinä missään vastaavassa paikassa käynytkään. Eksoottisin taitaa edelleen olla Espanja, jonne muuten suuntaan taas joululomallani... En ehkä malta odottaa!

t. Enni

Postaus toteutettu yhdessä Finnmatkojen kanssa

Kolme huonetta, keittiö ja sauna

Yhteistyössä: Aitokivi
* Sisältää syvälinkin

Päivitin taas koulun kuvauskalustoa, joten Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM* liittyi joukkoon. Verkkokaupassa oli todella hyvä tarjous kyseisestä objektiivista ja harmi, että ne tietysti myytiin loppuun saman tien. Haluaisin kyseisen linssin omaksikin. Tällä laajakulmaisella linssillä saa todella hyviä kuvia, eikä se ole ihan älyttömän hintainenkaan. Nyt täytyy vain katsella tarjouksia. 

Mikäpä sen parempi tapa testata objektiivia kuin ottaa vihdoin asunnosta kuvia. Eli testattu on ja toimii! 

IMG_3065 copy

Tällä postauksella muuten johdattelen jo hieman tulevaan juttuun, sillä kuten näkyy, olohuone on saanut uudenlaista ilmettä Aitokiven valkoisilla verhoilukivillä. Aion tehdä tästä yhteistyöstä pian postauksen, jotta näette, miten kivien asennus käytännössä tapahtui. Käykää kuitenkin sillä väliin tutustumassa Aitokiven verkkosivuihin ja galleriaan, niin näette, mihin kaikkeen heidän tuotteitaan voi hyödyntää. Seuraavaksi haluan tätä samaa kiveä saunaan...

Joka tapauksessa, I looooove this wall.

IMG_3081_copyyhuone2

Olohuoneen matto: Finarte / Nirvana

Eteisen matto: Vallila / Syvämeri

Verhokappa: Vallila / Tulisielu

Keittiön lamppu: Yki Nummi / LOKKI


IMG_3039 copy

Kattolistojen laitto on ollut se viimeinen asia, jota ei ole vain ehtinyt hoitaa. Toisaalta eipä tarvinnut irroittaa niitä kivien asennuksen takia. Mutta joo, tällainen tämä nyt on. Lattia, katto ja seinät olivat ne, jotka kokivat suurimmat muutokset, kun taas keittiölle ei ole vielä tehty oikeastaan mitään. Uusimme ainoastaan kodinkoneet.

Jossain vaiheessa haluaisin vaihtaa kaapit ja sahata baaritiskin kulmauksen pois, mutta voi olla, että ne jäävät toistaiseksi tuollaisiksi. Vetimet ainakin haluaisin vaihtaa, sillä jokin niissä häiritsee.

IMG_3081 copy

Kylpyhuoneesta kirjoitin keväällä paljon juttuja ja tällainen siitä lopulta tuli. Bauhausin Kalusteryhmä Kobe on osoittautunut todelliseksi aarteeksi hintansa ja ulkonäkönsä puolesta. 149 euroa tästä, ei paha! Pienihän se on ja saanut muutaman kommentinkin siitä, mutta en vaihtaisi pois. Tila on muutenkin niin pieni, että jätimme suosiolla peilikaapinkin pois.

Kaikki tarpeellinen löytyy kutenkin kylpyhuoneen kaapeista, jotka nimesin kosmetiikkakaapeiksi. Siellä blogilahjoina saatu kosmetiikka nököttää nätisti rivissä. Jos kylässä on tuttuja, ohjaan heidät aina kosmetiikkakaapille (ihan tosi, nimesin _kaapin_), sillä sieltä löytyy todennäköisesti aina apu milloin kasvoveden, hiuslakan tai voiteiden akuuttiin tarpeeseen!

IMG_3123 copy
IMG_3171 copy
IMG_3169_sop
IMG_3147 copy
IMG_3105 copy

Valaisin: Yki Nummi / Tuomas Mini

Päiväpeitto, valkoiset verhot, yöpöydät ja yöpöydän lamput: IKEA

IMG_3098 copysmall

Toinen työn alla oleva projekti: Sänky. Mistäs sellainen kannattaisi hakea? Onko Ikean kautta helpoin ja halvin? 

IMG_3102 copy

Mutta tällainen koti meiltä löytyy. Ikinä mistään sisustamisesta kiinnostumattomana on ollut aika mielenkiintoista yrittää väsätä jonkinlaista yhtenäistä kokonaisuutta tästä asunnosta. Uusien kalusteidenkin hankinta on rajoittunut ainoastaan tv-tasoon, olohuoneen mattoon, valaisimiin sekä yöpöytiin. Olohuoneen pöytä on vanha tv-taso, keittiön ruokailuryhmän olen maalannut itse ja eteisen lipasto on isovanhempieni peruja. Samoin pikkuhuoneen lipasto on kympin kirpparilöytö.  

Ok, olen siivonnut ja kuvannut asuntoa koko aamupäivän ja nyt kirjoittanut tätä postausta muutaman tunnin. Satuin katsomaan äsken ulos ja heräsi yksi kysymys. Missä vaiheessa tuli lunta?

t. Enni

Lue myös