Minuuttiaikataulu ja kuvauskeikat

Mulla on noin kaksi minuttia aikaa kirjoittaa postaukseen tekstit ja sen jälkeen pitää pikamuokata kuvat, jotta ehdin syödä välipalan ennen salia. Aikamoisella minuuttiaikataululla on taas menty.

Aamulla olin ruokkikseen asti koululla, jonka jälkeen lähdin Helsinkiin kuvaamaan kauppakeskus Citycenterin uutta liikettä, eli vasta vähän aikaa sitten avattua sisustustarvike- ja huonekaluketju Habitat:n myymälää. Olin ihan äimistynyt tästä uutukaisesta, sillä liike vaan jatkui ja jatkui, enkä tiennyt ollenkaan etukäteen, että myymälä olisi niin suuri. Kannattaa käydä poikkeamassa, se oli kyllä varsinainen sisustajan mekka.


Eilen kävin Järvenpään Kukkatalon järjestämässä asiakasillassa mamin kanssa. Sieltä sai glögiä ja muitakin herkkuja. Ostin jouluvalot. Nämä muutamat kuvat ovat siis eiliseltä, mutta itse juhlista en ottanut yhden yhtäkään kuvaa.


No enikeis... Tänään Helsingissä näin vielä pikaisesti Julian, jonka kanssa järjestettiin pikaiset meikkikuvaukset niinkin glamöörissä miljöössä kuin Citycenterin 3. kerroksessa. Ei siihen tarvittu kuin yksi spottilamppu ja avot, kuvauspaikka oli valmis. Kuvasin ARTISTRY:n meikkejä tulevaa postausta varten. Kuvasin aka edelleen siis erittäin glamööristi makasin mahallani maassa ja räpsin kuvia.

Habitatillakin mä kuvasin osittain istueltaan (maassa), sillä en käytä jalustaa, vaan tuen kameran usein polvieni väliin. Sitäkös ihmiset ihmetteli kävellessään mun ohi... Oikein ammattitaito kukkii!


Vähän sydämentykytyksiä aiheutti myös se, että sähköpostiin pompsahti viesti, jossa kerrottiin mun tammikuulle suunnitellun Espanjan paluulennon olevan peruttu! Tai siis ilmeisesti koko lentoyhtiö on vähän niin kuin peruttu. Voin kyllä olla väärässä, mutta ainakaan korvaavaa lentoa ei tarjottu eikä lentoyhtiö juuri nyt liikennöi.

Että tällaista tänään! Kaksi + vähän monta muutakin minuuttia meni ja nyt mä painun tekemään pikaisen välipalan ja sitten salille. 

t. Enni

Kommentit

Lue myös