Ennin kengissä goes vlog

Tämän viikon ainoan vapaapäivän kunniaksi nousin vasta kymmenen aikoihin ja päätin, että  tavallisen blogailun sijaan voisin kehitellä tänään jotain muuta. Videoblogit näyttävät olevan nyt aika kovassa suosiossa, mutta itseäni ei jotenkin innosta videobloggaaminen. En halua puhua kameralle, se on mielestäni edelleen ihan äärimmäisen epämukavaa. Siksi, kun teen videoita, puhe on aina minimissä. Eli vaikka otsikosta voisi nyt ymmärtää, että siirryn tästedes videoihin, niin ei nyt ihan sentään. Videoita on kiva tehdä aina välillä!

Samaten videoiden kuvaus ja editointi vie paljon enemmän aikaa kuin kirjoittaen ja valokuvaten tehty postaus. Olen tietysti myös pahimman luokan pilkunviilaaja editoidessani, joten voisin viilata töitäni vaikka maailman loppuun asti. Onneksi ajantaju on ihan hyvä kaveri näissä jutuissa!


Videoiden teon haastavuus ei suinkaan lopu siihen. Pitää olla hyvä idea, taitoa ja aikaa. Videon myös pitäisi olla ehkä ainakin hieman hassu. Sitten kun vielä opetan mediaa, tiedän myös, miten mitään kaupallista musiikkia ei saa käyttää taustamusiikkina. Yleensä siis eniten aikaa menee materiaalien hankkimiseen. Tarvitaan teostovapaata musiikkia, ääniefektejä yms. Näissä jutuissa saa olla todella tarkkana. 

Että respectiä vaan vloggaajille!

Mutta siellä se viikon ainoan vapaapäivän tuotos nyt on. Käykäähän kurkkaamassa ja tilaamassa kanava, niin ette jää tulevista videoista paitsi. Olisi vielä todella kiva, jos jättäisitte kommenttia, mitä piditte videosta. Olisi kiva kuulla risuja ja ruusuja.


Odottelen jo malttamattomana tulevia päiviä, sillä ensi viikon torstaina alkaa SYYSLOMA! Ihanaa, pääsee rauhassa suunnittelemaan tulevia tunteja ja ehkä siitä muutama päivä liikenee lomailullekin.

t. Enni

Kommentit

 1. Äääh, toi video oli niin suloinen! :))

  VastaaPoista
 2. Hih, niin söpö ja hassu! Vähän erilaista mitä yleensä on blogeissa tottunut näkemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos! :D Ehkä yritän tehdä näitä lisääkin!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös