Viime viikonlopun kohokohdat

Tällä hetkellä tuntuu, että ei ole mitään parempaa kuin keittää kuppi lemppariteetä, istahtaa sohvalle ja laittaa Netflixistä yksi jakso Frendejä pyörimään. Tämä on suunnitelma heti postauksen kirjoittamisen jälkeen. Tosin julkaisuvaiheessa kello taitaa näyttää jo niin paljon, että nukkumaanmeno saattaa tuntua hyvältä vaihtoehdolta.

Tajusin kuitenkin hetki sitten, etten ole postannut edelleenkään siitä Harjusta mitään, saati viime viikonlopun Hintahurrikaanista! Kuvasin kuitenkin noin 2000 kuvaa, joten olisihan tässä materiaalia kymmeneenkin postaukseen.

IMG_9825

Hintahurrikaanin kohokohdat taitaakin olla tämän postauksen teemana. Koko viime viikonloppu oli hyvin työntäyteinen, mutta hyvät muistot ainakin jäi. Oli taas hyvin mukavaa tutustua kaikkiin uusiin ihmisiin, joiden kanssa viikonloppuna tuli pyörittyä.

Ennen viime lauantain työpäivää kävin katsomassa erästä putkiremontoitua asuntoa Helsingin Harjussa. Siinä olisi aika mukava kämppä lähellä itse actionia. Harmi, että viihdyn Järvenpäässä. Täällä saa olla tarpeeksi rauhassa, työt ovat lähellä ja Helsinkiin pääsee aina.

Kuten Anskulla, munkin uusi nahkatakki taitaa sisältää jonkinlaista liimaa... Niin usein on tämä päältäni viime aikoina löytynyt.

IMG_9649

Onko muuten mitään ihanampaa kuin juuri valmistunut kylppäri? Piti hieraista silmiä pari kertaa, sillä kylppäri näytti pikaisesti katsottuna aivan samanlaiselta kuin omani! Kai valkoiset laatat, tumma lattia ja vaalean puun värinen allaskaappi tekee ilmeestä samanlaisen.

Pieni ero löytyy tosin siitä, että omasta erillis-wc:stä löytyy 10x10-laattaa, kun taas täällä lattia oli laatoitettu vaalean- ja tummanharmaalla mosaiikilla. On se vaan nättiä, vai mitä mieltä olette?

No mikäs muu tästä kämpästä tekee erityisen? Kahteen suuntaan avautuva kattoterassi tietenkin!

IMG_9712
IMG_9684 copy
IMG_9682 copy
IMG_9666 copy
IMG_9662

Ehin näyttää hetken tuimalta, mutta onneksi kuvan taka-alalla näkyvä kahvilatyöntekijä teki tästä kuvasta ihanan. Syy hymyyn voi olla se, että asukuvia ei napsinut Pirjo, S eikä myöskään kukaan blogitutuistani, vaan ihka oma äippä. :)

IMG_9645
IMG_9119
IMG_0131
IMG_9808
IMG_9805

Olen myös erittäin tyytyväinen alla olevaan kuvaan, jonka otin Make Up Storen Elenasta. Vaikka ylivalotin kuvaa rajusti (ja hoen oppilailleni ties kuinka monta kertaa. että näin ei sitten SAISI tehdä), pidän kuvasta paljon. Tämä on myös oikeastaan lähes originaali kuva ja pienen muokkauksen jälkeen tästä saisi irti vaikka mitä.

IMG_9099
IMG_9239
IMG_8944 copy

Töiden kunniaksi lauantaina sain syödä salaattilounaan Fazerilla ja tällä kertaa maistoin kanasalaattia. Salaatit ovat aina reilun kokoisia ja niissä on paljon hyviä raaka-aineita. Ne voi myös napara mukaansa grap & go -tiskiltä. Jälkkäriksi otin hedelmiä, mutta pakko myöntää... Sokerihammasta kolotti niin paljon, että hain Arnoldsilta creemitäytteiden donitsin...

IMG_0016
IMG_0010
IMG_0228
IMG_9630

Enkä suinkaan poistunut Hintahurrikaaneista tyhjin käsin. Sanoinhan. että ostin Guessilta mekon ja tässä se nyt näkyy. Kyseessä on pikkumusta! Vielä, kun osaisi taiteilla tukkaan kampauksen uusilla hiusväkertimillä, niin olisi mekko ja kampaus kunnossa. Myös Redkenin hoitoaine irtosi hurrikaaneista vitosella.

Kävikö joku viime viikonloppuna Citycenterillä ja löytyikö jotain? Olisi kiva kuulla, jos joku pyöri samassa tapahtumassa kanssani. 

t. Enni

Kommentit

  1. Sulle sopii ihan tajuttoman hyvin nuo rillit. Tuo hymykuva on aivan ihana. Jos olisi yhtä upea jenkkismile, hymyilisin kyllä 24/7!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös