Vapaa lauantai

Oh, anteeksi ettei eilen tullut postausta! Olin jo läppäri sylissä, mutta leffailta voitti kuitenkin... 

Tuntuupa jotenkin erilaiselta lauantailta, kun aamua ei aloita lenkillä. On sellainen fiilis, että voi tehdä mitä vain ja kyseessä on kuitenkin vain noin kaksi ylimääräistä tuntia. Olen koiravahtina, enkä oikein ajatellut, mitä pakkaan, joten en tietenkään ottanut mukaan lenkkikamoja. Ehkä käyn lenkillä iltapäivällä, ehkä en, mutta nyt otan kaiken irti tästä ylimääräisestä ajasta.


Nyt mulla olisi hyvää aikaa katsoa pari jaksoa sarjoistakin, joita en ole vielä ehtinyt nähdä. Game of Thronesin uusin tuotantokausi on jäänyt lähes kokonaan näkemättä, kuten en myöskään ole katsonnut jaksoakaan True Bloodin uusimmasta, YLEllä alkaneesta kaudesta. Voisin myös katsoa eiliset Sinkut digipoksilta, mutta ne on kyllä nähty jo niin moneen kertaan. Aina ne silti jaksavat naurattaa!

Samaten olisi kasoittain leffoja, joita haluaisin katsoa, mutta en tietenkään tähän hätään muista ainuttakaan. Mitä leffoja viime aikoina on edes tullut? Joko Divergent on DVD:llä? Kristen Stewartin On the Road on myös yksi katselulistalla ollut leffa.


Eilen töiden jälkeen suuntasin Järvenpään keskustaan ihmettelemään meininkiä ja illallistamaan Huiliin hyvän ystävän kanssa. Vaikka aurinko paistoi ja oli tyypillinen kesäilta, olin aivan jäässä. Ei vieläkään puhetta, että pärjäisin ilman neuletta tai pitkiä housuja. Tässä siis mun asuversio +20 asteen kesäillasta.

Nyt menen kuitenkin tekemään itselleni jonkin sortin hotelli/herkkuaamiaisen, joka sisältää ainakin makujogurttia, pensasmustikoita ja Kellogg'seja namm. Saa myös vinkata hyviä leffoja!

T. Enni

Kommentit

  1. Haha, miekin palelin eilen illalla capreissa ja pitkähihaisessa neuleessa vaikka muut veteli shortseissa ja topeissa. Meinasin vielä lähtiessa laittaa itsekin lyhyet shortsit jalkaan, mut onneks en laittanu hrh. Hienoa olla tällanen vilukissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sielunsisko ihanaa! :D Hrr ja tänään oli vielä kylmempi! :( Joo en tykkää!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös