Vaaleansininen kauluspaita

Silmiini osui vihdoin kauluspaitoja, hyvä Tampereen Gina Tricot! Kyseiset paidat olivat vain 19,90 euroa kappale, joten niin päädyin sovittamaan näitä parissakin eri värissä. Olen etsinyt valkoisia ja vaaleansinisiä kauluspaitoja jo ikuisuuden, mutta näitäpä ei tunnu ihan joka kaupasta löytyvän. On kuitenkin kiva huomata, että vaatekaupat ovat alkaneet ottaa huomioon myös bisnespukeutumisen. Myös Orsaysta löytyy nimittäin bisnesnurkkaus, jonka valikoimista voi koota hieman näyttävämpiä, mutta kuitenkin työelämään sopivia asuja.

Eilen satuin lukaisemaan P.S. I Love Fashion -blogia ja näin kirjoituksen samaisesta paidasta. Uskon siis, että paidat käyvät nyt viimeistään kuumille kiville. Omani on jo päässyt testiin ja koettu äärimmäisen mukavaksi. Harmi, ettei valkoinen paita samasta mallista näyttänyt yhtä hyvältä päällä. Sen sijaan, kuten muistelin, jokaisen naisen tulisi omistaa vaaleansininen kauluspaita.

IMG_0128 copy

Ensimmäisen kerran yhdistin paidan mustiin perusfarkkuihin ja hiippakuntakenkiin. Tätähän voi varioida vaikka miten, mutta yksinkertainenkin on kivaa.

660
image: Gina Tricot

Tuo ylempi paita ei tainnut olla ihan sama kappale, nimittäin näin tällaisiakin paitoja myynnissä. Kangas oli hieman satiinimaisempaa, kun taas omani taisi olla pelkästään puuvillaa (täytyy vielä tarkistaa). Tämä siis vinkkinä kauluspaitoja etsiville. 

t. Enni

Kommentit

  1. Tampereen Ginassa soi muutama päivä sitten ihan järkyn hyvää musaa. Tosin kun tarkemmin ajattelee niin joka Ginassa on melkein aina soinut ihan uskomattoman hyvät soundtrackit... tulee ihan klubi/catwalk fiilis :OO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee välillä paha olo, jos kaupoissa soi liian lujalla tommonen musa :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös