Uudet PINKIT lenkkarit

Nyt alkaa olla jo niin paljon kuvamateriaalia viime ajoilta, etten pysy perässä. Lupasin kuitenkin palata uusiin lenkkareihini, joten postauksen lopusta näette uudet neonkenkäni. Päätin jatkaa teemaa ja hankkia kengät taas niin pirteässä värissä, että niitä jalkaan pukiessa ei vahingossakaan masennnu.

Kameraan oli kuitenkin tallentunut myös asukuvia viime viikolta. Tein nimittäin kivan neule(ale)ostoksen Tampereen Hennesiltä muistaakseni kympillä. Vaikka nyt onkin ollut upea ilma ja todella lämmintä aamuisinkin, viihdyn silti edelleen neuleessa... 

IMG_0164 copy
IMG_0156 copy

Farkut: Bik Bok

Neule: H&M

Kengät: H&M

IMG_0146 copy

Kuten jo erääseen sosiaaliseen mediaan päivittelin, alkaa mulla tuntua pientä heikotusta jaloissa. Syynä voi olla töiden loppuminen, uusi työ, ulkomaanmatka ja sen sellaista... Ei siis ehkä ole ihme, että välillä tuntuu kuin jalat voisivat vain pettää alta. Tänään tiirailin ohimennen uutta työpaikkaani ja rakennuksen kohdalla taisin päästää muutaman supistuspuhalluksen tahtomattani!

Kohtalotovereita? Onko tämä normaalia??

Onneksi kohta saa heittää aivot narikkaan ja uppotua Sinkkujen pariin. 

IMG_4974 copy
IMG_4967 copy

Lenkkareista vielä! Eli merkki on kaikille juoksijoille varmasti tuttu ja turvallinen Asics, värinä aikas ihana pinkki. Olen juossut näillä jo muutaman lenkin ja kengät tuntuivat hyviltä. Ainoastaan lenkin loppupuolella tunsin polvessa pientä kipua, mutta en jäänyt ihmettelemään sitä sen enempää. Polveni on kuitenkin temppuillut aikaisemminkin. Mikähän askelluksessani voisi olla pielessä?

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös