Tulinen vai mieto kastike?

Tajusin juuri sen tärkeimmän asian. Espanja ja ennen kaikkea Mr. Noodles ja El Taco Nacho, täältä tullaan! Kiitos Nelliinan, hiffasin juuri, että mikä reissuissa on aina odottamisen arvoista, niin se on tietysti hyvä ruoka. Pärskin ja niistelen ihan yhtä lailla täällä koneessa kuin aikaisemmin kotonakin, mutta yksi on varmaa, nimittäin maailman parhaita nuudeleita ja myös maailman parasta snägäriruokaa kannattaa odottaa.

Usein parhaat ruokaelämykset eivät synny kalliissa ravintoloissa, vaan Anthony Bourdainin fanina olen oppinut, että katukeittiö ja sisäpiirin tieto ovat kaiken a ja o. Kun Bourdain lähtee reissuun, hän tapaa paikallisia, jotka vievät hänet syömään parhaisiin paikkoihin. Kerrankin katsoin erästä jaksoa, jossa hän kehui erästä snägäriä Michelin tähtien arvoiseksi.

Eli älkää aliarvioiko El Taco Nachoa, joka siis on noin kahden neliön kokoinen "ravintola", jossa tilaus tehdään luukulta ja sapuska yleensä nautitaan yömyöhään kotimatkalla. Jos satutte Fuengirolaan, testatkaa ihmeessä! Suosittelen testaamaan kana- tai vegeburritoa (kaalisalaattia, taco-sipsejä ja juustoa kiedottuna paistettuun tortillaan) ja valitsemaan sen miedolla kastikkeella, sillä kun he kysyvät tuleeko burrito tulisella kastikkeella, saat sen kätösiisi oikeasti polttavan tulisella kastikkeella. Ja mä vielä pidän normaalia tulisemmasta ruoasta.Lentokoneen netti on temppuillut alusta asti, joten voitte arvata iloni, kun vihdoin sain Bloggerin auki. Kiitos matkaluettavasta Nelliina, Heijastuspinta, Mona ja Reetta sekä kaikki muut Bloggerini lukulistalla olevat blogit. Blogienne lukeminen juuri nyt on ihan parhautta!

Ihanaa lauantaita kaikille!

t. Enni

Kommentit

Lue myös